World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
Ehhez még csak meg sem kellett nézni a képet, levágós volt 3 hónapos sg-s távolléttel is.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Jó megfigyelés! xD
Ettõl függetlenül már az elsõ posztjaiból egyértelmû volt, már akkor írtam neki (bár véletlen soul-nak válaszoltam) a boxeralsó-napszemcsit 😊
Nem vált javára az eltelt kis idõ, maradt az a szánalmas kis nulla.

Én azért erre a 350-et akkor is kevésnek találom. Fõleg hogy olyanokat is lõttem akit csak én láthattam.
csirivel 6 vereseg zsinorba. az egy dolog h ebbol negyszer tier9es csata es hazsnalhatatlan volt...
Master91
fujfujfujfuj
Ismerõs?

angelus1991ster.blogspot.hu

ezt ugy mondod mintha most jatszanal eloszor.
Conchítá!

Na lórival sebzek 3951-et, és bukóra ad 350 xp-t. Az ellenfélnél a semmit nem csináló emberkék többet kaptak mint én. Se sebzésük se felderítésük nem volt....
Van valami lag cheat vagy mi az uristen ? Mikor efe meg hasonló lilák vannak az elenfélnél akkor ilyen 5 másodperces lefagyásaim vannak.
Nekem soha nincs ilyen problémám. Olyan van hogy neha szaggat egy kicsit de az is ritka.
Kérdés, hogy mennyi xp-s lesz? én 25ezer*7 re tippelem.

Mi a 3700 sebzéses T9 elsõ csatát buktuk, aztán az ötszörözõ lett az 500 sebzéses ruinberg, ahol a köcsög artyjaink bementek a végén a városba, és TD módban kiszedtek mindenkit, úgy nyerték meg😄 Nem voltam morcos.
Next tier 10 discount on US server is the Object 430 – and the “free” mission premium tank is Matilda IV. Not sure about Europe, haven’t checked really.

kethetente jon egy periumtank akcio?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#banplz>
Ugyancsak párduccal szívtam én is. Asszem 2 meccset mentem vele, az elsõt 1700 dmg-vel buktuk. El haluf-on a csapat nagy része kb beállt 2 kockába, míg én meg egy IS mentünk a hegyre. Is mondta hogy akkor csináljuk ez végig. Kilõttünk ott egy Crusadert, egy AMX M4-et és egy Tiger P-t. Addig a csapatunk nagy részét elemésztették a td-k. 3 fõ boss volt: Egy emil, egy JP meg egy Hellcat. Mire mi odaértünk le lettünk harcolva, az IS-t kilõtték, a mögöttünk jövõ szegény magyar KV 2-õt ugyancsak (szar napja volt mert mindent misselt), aztán kilõttem a JP-t és már az emilt kerestem volna mikor feltûnt mögöttem a Hellcat... Persze az 5x-ös az 900 dmg-re lett meg.
Am lebuktál, látszik a képen hogy Hexen007 vagy.
Gyengébbek kedvéért: a csata eredmények fül teteje áttetszõ.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

megértem a panaszodat. Egyet tudok tanácsolni ebben az esetben, játsz este vagy éjszaka ha van idõd. Nappal gyökérhalmaz csaták vannak, minuszos bukták tömkelege. Este 8-10 után feljavul a nooblétszám és jó csaták sora van, gyaníthatólag a noobok elmennek aludni és maradnak a jó játékosok. Ezt több éve megfigyeltem és így tapasztalom. Persze idõbeosztás nem mindenki igazíthatja a játékhoz. Tegnap 9 után értem haza akkor kezdtem el 5-ni és kb. 3 óra felé mind a kb. 20 tankot sikerült megcsinálni, bukta alig volt.
És lassan ott tartunk, hogy ez már egy jó eredmény. Az elõzõ csatában a 2 WT E-100-unk együtt csinált összesen 1k sebzést... Ez nagyjából azt jelenti, hogy egy t10 tankban ülve 2, azaz kettõ másodpercig képesek életben maradni az ellenséggel való találkozásukat követõen.
Mondjuk nem is csoda, ha ilyen saját nyálukban fetrengõ hurkagyurkák ülnek benne:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mondjuk annyiban gaz a matilda, h renkivul lassu.
ahhoz viszont csapatjatek kellene h bealdozza valaki magat.
patchaou
Tegnap így ment el egy meccs. Mi 3-an voltunk mindenki 200-400 hp között, a túloldalt pedig két full hp-s rhm...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De a Matilda nem TD...Mindenesetre én is észrevettem, de ez csak idõnként jön be. Amúgy szerintem nem jó taktika, mert a tankokra, de TD-kre is máshol lenne szükség. Elõl. Csak akkor jön be a basecamp, ha a támadó csapat sok egyságet és hp-t vesztett, és leronyolódva ér be a bázishoz. elég rossz ötlet szerintem.

ximix
Az öreg meg a fiatal bika állnak a dombon a la WoT 😊
vérpistike megáll a bázison, tölti a 352-es APCR-t és kitárazza az elsõ szembejövõ tankot, majd elhal a túlerõben.
És voilá 3200-3300 átlagdmg, miközben az IS7-el a 2000-et karcolja alulról, T62A-val pedig az 1500-at...

az sg fórum annyira 2014

Mostanában teljesen általános lett, hogy basecamperek (fõleg TD-k) nyerik meg a meccseket. Amíg a többiek véres verítékkel küzdenek a map közepén, addig õk beülnek a bázis melletti bokrukba, nézelõdnek, néha lõnek egy-egy madarat. Majd mikor az egyik oldal megtépázott tankjai nagy nehezen, de diadalittasan megérkeznek a bázis közelébe, szépen leszedegetik õket, és büszkék magukra. Az a baj, hogy ezek ellen még védekezni sem lehet, mert többnyire elõbb lõnek ki mindenkit, minthogy felspottolódnának. Az egyetlen életképes taktika ilyenkor, ha mindenki egyszerre megindul a bázis felé (esetleg egy hátul marad snipeolni), így egy-két tank be lesz áldozva, de legalább addigra spottolódik a basecamper delikvens, és kilõhetõ. De ha például egy Borsig, vagy egy WT Pz IV csinálja ezt, akkor szinte borítékolható a vereség. Ma reggeli, 3700 sebzéses Párduc körömet is ezért buktuk.
WTE100-al kifizetõdõ 😊

az sg fórum annyira 2014

Az a hihetetlen, hogy ilyen taktikával lehet nyerni. Tier 4-es csata, ellenfél Matildája el se hagyja a bázist és 5 kill-t csinál kishíján megnyeri a meccset. Na most akkor ezek szerint a basecamp egy kifizetõdõ taktika. Nem? Az a baj, hogy bejött neki egyszer...és majd valamikor tier X-es tankja lesz, és azzal is csak bázison fog üldögélni, mert néha bejön ez a taktika. Vagy tényleg neki van igaza, és egy métert se kell menni , csak bázison ülni? Már nem tudom.

Sírás ON. 15 csata, 2 gyõzelem, 13 vereség. A 15 csatából 13-ban az ellenfél szó szerint tele lila meg kék játékosokkal, piros egy sem, vagy max. 1. Nálunk piros meg narancs áradat, meg piros szakaszok. Tegnap tegnapelõtt ugyanez. Az ilyen ötszörözõ meg háromszorozó hétvégéket egyszerûen sohasem tudom megcsinálni, olyan mértékû szívatóágon vagyok ilyenkor. Sem az IS-6, sem a TII nem jött össze, és most már az Sp-rõl is letettem. Ennyit nem ér az egész. Ilyen arányok (vagy inkább aránytalanságok mellett) egyszerûen egyre kevesebb a kedvem ezzel a játékkal "szenvedni". Ezt a "randomot" én nem nagyon tudom elfogadni. Napról-napra erõsödik bennem a gondolat, hogy szép lassan befejezem WoT-os pályafutásomat. Legalább egy noobbal kevesebb lesz.
Sírás OFF.
Bocsánat akit ezzel fárasztottam, de egy kicsit felhúztam magam.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Miért ne maradna? Megvárja, amíg beletáraz, megnyomja a 4-es és 5-ös gombot, ott áll 1800hp-val minden legénység él, minden modul mûködik, az ellenfél egyik legjobb tankja pedig elesett. Sajnos a csapatomba került ma több ilyen is, de a WTE100-ak is odateszik magukat, eddig a legnagyobb sebzés 2500 volt, amit láttam tõlük, pedig minden csapatomban volt legalább 1.

A T57-et pedig nem unom, játszok heti 30 kört, bõven jó egy tankkal, bár kellene az 50B, de nincs lelki erõm nekiállni.
És nem unod még a T57-et? Mármint én imádom az M48-am, szívesen megyek vele egymás után sok csatát, de csak azzal menni az azért rendkívül unalmas lenne.

JeffDunham
Köszönöm a véleményed. <#eljen>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Marad ép modul vagy legény neki?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Miért használják sokan a F155-öt full HE-vel? 1 tárból sebez 600-at az IS-4-re, az jó neki?
Tier 6 MM-jével csinálhatnának valamit, egyre rosszabb. KV-2-vel még megértem hogy 8-asok közérak mert azzal néha többet sebzek mint egy 7-8-as. De Chi-To-val és a többivel is így bánik az MM? Botrányos!

Szia!

Megnéztem. Életemben elõször.

Szerintem a csata egy percig sem forgott veszélyben. Az összes startégia ponton ti áltatok, ráadásul az e50 foglalt, így lépésre volt kényszerítve az ellen.

Az ellenség szét volt szórva. A sok xp annak szólt, hogy te ezt felismerted, és ügyesen megmutattatad az artynak, meg a többieknek, hogy hol állnak, illetve kihasználtad a lightok egyetlen elõnyét, a gyors lopakodást, és orvgyilkos kivégzéseket.

Szerintem egy klasszikus, iskolakör volt, és nem degradáló értelemben.

Volt két mákod is, egy proto láncolás, és hogy a proto, mielõtt kivégezheted volna, azt arty kicsapta. Szép volt a menet közbeni két sebzõ lövés is a t71-be, nekem ez ritkán sikerül.

Persze volt kontra is, a lepattanó a wz-rõl, aminek következtében volt ideje beléd lõni, és amiatt rammolnod is kellett, ez - 24 % volt.

Maala
5 perc PvE játék jobban leereszti a gõzt, mint a fórum. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

De nagyon fölbasznak a rohadt tudatlan parasztok már reggel. Az emberek minõsége t10-ben...
Szóval prokhorovka, amx 13-90-el beállok a megszokott bokor mellé kicsivel, már szépen világítok tankokat mikor kapok egy lövést majd valami szép td kikap egy lövéssel. Mondom wtf biztos nem láttak és direkt nem pont ott voltam ahol szoktak. Aztán továbbra is lõnek.
Erre kiderül kedves Ruzlik kolléga beállt mögém Obj. 140-el. Persze amikor elküldöm a semmibe észre sem veszi mi a gond. Hihetetlen, kibaszott 547 wn8 14k csata után. Persze 5x ment a kukába, még jó hogy a WG mindenáron a casual fasszopókra méri a játékát.

* Elnézést a trágár megnyílvánulásért de ezt most ki kellett adnom.

Csak T10-et játszok sajnos...
Maala
Plot twist: tegnap össz vissz 3 T1 csatára volt idõd.

😄

Tegnap sikerült 3 1k sebzés alatti csatát csinálnom, máskor 1 évre jut ennyi, de ez van, tegnap összejött. Jó mondjuk volt 11 kill-es is, szóval nem panaszkodok.
JeffDunham
Nyugodt szívvel merem kijelenteni hogy aljas rágalom! <#mf1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Roger6
Na szedd összefele magad teeee! <#taps> Szép!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nekem az utolsó 7 napra 4200+ átlagsebzésem van full AP-val 😊 tegnap elég szar napot produkáltam, így csökkent le ennyire.
Maala
Mert valójában HUNS-os, és ciki lenne HUNSos-ként alázni egy HUNS2-est, de 5 másodperc hírnévért bármit. Ezért csinálta 1 hónapja ezt az új reget is.

Más értelmes magyarázat nincs rá. 😊

Németekkel pik-pak meglett a 75k xp, mert van vagy 6 darab tankom, ami megfelel, de más nemzeteknél még nem volt t4-es vagy nagyobb tankom. Sokan mondták, hogy milyen könnyû event, úgy hogy elkezdtem én is, de még 5x-val és prémiummal is kínszenvedés volt összehozni. Mondjuk amcsikkal eljutottam t5-ig (t49), de például a frania heavy kegyetlen kínszenvedés (D1, D2, B1), és a kínaiba csak ma kezdek bele...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Master91
ha ilyen nagy tudású vagy miért van ki szedve a neved? oO

<#wave>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Állatkínzás?😄 Ugyan kérlek, nekik EL KELL ENGEM FOGADNIUK. Amint valaki állatkínzáshoz csak hasonló szót ejt ki a száján, beperelem a személyes szabadságom korlátozásáért, de a népharag úgyis meglincseli mielõtt bíró elé állhatnánk <#hehe>
Most az 5x miatt, máskor a 2x miatt, egyébként meg csak úgy minden ok nélkül küldöd full golddal <#puszi><#nevetes1>