World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ettõl függetlenül már az elsõ posztjaiból egyértelmû volt, már akkor írtam neki (bár véletlen soul-nak válaszoltam) a boxeralsó-napszemcsit 😊
Nem vált javára az eltelt kis idõ, maradt az a szánalmas kis nulla.

angelus1991ster.blogspot.hu
Nekem soha nincs ilyen problémám. Olyan van hogy neha szaggat egy kicsit de az is ritka.
kethetente jon egy periumtank akcio?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#banplz>#banplz>
Gyengébbek kedvéért: a csata eredmények fül teteje áttetszõ.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mondjuk nem is csoda, ha ilyen saját nyálukban fetrengõ hurkagyurkák ülnek benne:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
És voilá 3200-3300 átlagdmg, miközben az IS7-el a 2000-et karcolja alulról, T62A-val pedig az 1500-at...
az sg fórum annyira 2014
az sg fórum annyira 2014
Sírás OFF.
Bocsánat akit ezzel fárasztottam, de egy kicsit felhúztam magam.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
A T57-et pedig nem unom, játszok heti 30 kört, bõven jó egy tankkal, bár kellene az 50B, de nincs lelki erõm nekiállni.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Megnéztem. Életemben elõször.
Szerintem a csata egy percig sem forgott veszélyben. Az összes startégia ponton ti áltatok, ráadásul az e50 foglalt, így lépésre volt kényszerítve az ellen.
Az ellenség szét volt szórva. A sok xp annak szólt, hogy te ezt felismerted, és ügyesen megmutattatad az artynak, meg a többieknek, hogy hol állnak, illetve kihasználtad a lightok egyetlen elõnyét, a gyors lopakodást, és orvgyilkos kivégzéseket.
Szerintem egy klasszikus, iskolakör volt, és nem degradáló értelemben.
Volt két mákod is, egy proto láncolás, és hogy a proto, mielõtt kivégezheted volna, azt arty kicsapta. Szép volt a menet közbeni két sebzõ lövés is a t71-be, nekem ez ritkán sikerül.
Persze volt kontra is, a lepattanó a wz-rõl, aminek következtében volt ideje beléd lõni, és amiatt rammolnod is kellett, ez - 24 % volt.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szóval prokhorovka, amx 13-90-el beállok a megszokott bokor mellé kicsivel, már szépen világítok tankokat mikor kapok egy lövést majd valami szép td kikap egy lövéssel. Mondom wtf biztos nem láttak és direkt nem pont ott voltam ahol szoktak. Aztán továbbra is lõnek.
Erre kiderül kedves Ruzlik kolléga beállt mögém Obj. 140-el. Persze amikor elküldöm a semmibe észre sem veszi mi a gond. Hihetetlen, kibaszott 547 wn8 14k csata után. Persze 5x ment a kukába, még jó hogy a WG mindenáron a casual fasszopókra méri a játékát.
* Elnézést a trágár megnyílvánulásért de ezt most ki kellett adnom.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Más értelmes magyarázat nincs rá. 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
<#wave>#wave>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle