A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Itt van ez az oldal. Fordíttasd le google fordítóval. Érthetően le lesz írva, h mit kell csinálni. A béta nevű scriptet használd és csak annyi egyébként, h egy mappába kell tenni az xvm.xc-vel. Ja és ha nem működik, akkor át kell nevezni erre (az xvm fájlt, nem a scriptet:D): xvm.xvmconf. Ez a script megcsinálja a kis fájlokat. Nyisd meg majd a kapott @xvm.xc fájlt a XCPad nevű progival. Ezzel tudod majd szerkeszteni a configot.
Van egy hasonló az online editorhoz (XCTuner), de ezt még nem próbáltam ki. Viszont ahhoz, h ez a progi meg tudja nyitni a configot, használni kell az xvm.xc.sample fájlt. Ez is le lesz írva oldalon, ha ezt szeretnéd használni.
Mint mondtam én az XCPad-ot használtam. Ha azzal nyitod meg az @xvm.xc-t, akkor találni fogsz üres kis .xc fájlokat pl. clock, carousel. Ezeket töröld ki és rakd be a letöltött legfrissebb xvm (jelenleg 5.3.6.1) pakkból az ugyanilyen nevű fájlokat. Ha ezután újra megnyitod az @xvm.xc-t, akkor már értelemszerűen ezek is szerkeszthetők lesznek. Ezek után már csak annyi a dolgod/dolgunk, hogyha az xvm-be bekerül vmilyen új funkció, akkor az új kis fájlt be kell másolni a default mappába. Ha pedig vmelyik kis fájlba kerül be új kódsor (alá funkció pl. utolsó szerver megjegyzése), akkor ezt kell átmásolni a megfelelő kis xc fájlodba. Még annyi, h ezentúl az xvm/configs/default mappába kell belerakni a kis fájlokat és az xvm.xc.sample-t (xvm pakkban megtalálod ezt is) kell átnevezve (xvm.xc) rakni simán a configs mappába. Bár lehet, h ez nem kell, a sample fájl nélkül még nem próbáltam ki. Lehet elég simán a default mappa is a kis .xc és a @xvm.xc fájlokkal. Remélem érthető volt a dolog, ha mégsem akkor kérdezz nyugodtan:)
Nekem egyébként ezt a 4 kis xc fájlt kellett pótolni: minimapalt, carousel, clock, elements. A minimapra igazából nem is lett volna szükségem, mert én a Loca féle minimap modot használom.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.10.12. 22:58:34