World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz, én nem vitatom jó az ágyúsüllyedés, na de oldalra? Alig valami. Ha le kell követni egy mozgó célpontot, alig lehet, mert még lassan is fordul.
Persze, minden pályán...hát ezt erõsen kétlem. De még ha van is pályán olyan hely, ami megfelelõ: mire oda vánszorog , már 0:5 az állás. Annyira lassú. Ha meg helyet kéne változtatni? Kizárt. Ahova elment, ott marad. Nem lehet máshova menni. Ami nem is baj, vannak nagyon lassú TD-k, de azok legalább páncélozottak. Ha meg valami nem az, legalább gyorsabb. Nem is értem, miért ilyen lassú ez? Nem a páncéljától az biztos.
Álca meg rohadtul kéne neki, elvileg a második legrosszabb értéke van tier 7-ben! A tier 8-as Ferdindand értéke alig rosszabb valamivel, csak épp a Ferdi 200 mm szembõl, és kicsit még gyorsabb is...
És igen, tényleg nagyon nagyot üt át, és nagyot sebez, csak következõ a helyzet. Lõ: egybõl mindenki látja. Vissza húzódni vele, fedezékbe, vagy bárhova, nem lehet, túl lassú. Ha meglátják: vége. Jó, ezzel semmi gond, ha elõtte legalább sikerül lõni párat. Akkor nagyon fasza minden, csak gond akkor van, amikor hopp mellé lõ. Vagy lánctalpat. 15 lõszerbõl egy-két lövést elpazarolni, ilyen lassú újratöltésnél, és miközben mindenki lát és rád is lõ, és tuti is üt...ez gyatra.
Sokkal inkább a JP. Abban néha, igaz tier 9ben kevés az a ágyú. De na és? Tier 8-ig elég volt, és képes mozogni, éppen hogy elmegy az álcázása, bár páncélja nincs sok , képes néha valamit lepattintani. Ja, és hiába az Emil brutál ágyúja. A JP valamivel még több sebzést is képes leadni egy perc alatt. És ezt inkább tartom fontosnak.
célzó: torony mozgása közben pontosabb
vezetõ: mozgás közben pontosabb (sokszor lõttem Is3-massal menet közbe, meglepõen sokszor találtam ~150 méteren belül, ez akkor jó mikor sprinteltem 1 közeli fedezékért )
többire szerelés
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
És persze, nincs páncélja se camoja. de ha az is lene, akkor meg itt sírna mindenki hogy "brutál OP, miért nem nerfelik már?".
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
sp küldetés
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
T57 doesn’t stand out in practically no statistic anywhere (it’s possible to do something about it, but it has low priority)
Igen, a Tiger P tényleg egy OP állat, de a T57 egyáltalán nem. A 3000-es DPM és a majdnem medes mozgékonyság tényleg semmi extra.
Én még a kiságyújával is elvoltam, de a naggyal rossznak tartani érdekes álláspont. Nem kiemelkedõ TD, azt nem mondom, de teljesen jól mûködik. Az az ágyú brutális a szintjén. Sose felejtem el, mikor egy M103-at a tetején meglõve úgy szedtem ki, hogy hegyrõl lenéztem vele majdnem 90 fokban. Még az ellenfél is beírta, hogy ilyet csak az Emillel lehet megcsinálni. Jól használva abszolút korrekt jármû.
Itt van róla cikk, ha tudsz angolul.
Itt le van írva minden. Még angol tudás nélkül is érthetõ.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A probléma az, hogy megint olyan kört sikerült vele 5x-zbi, hogy még az elsõ 10-be se krültem vele, és ez már nem az elsõ alkalom...
Csak azt nem tudom, hogy gondolták, hogy ha egy tank a páncél/tûzerõ/mozgékonyság hármasból 2-ben átlag alatti, 1-ben pedig átlagos (a tûzerõ), akkor az majd így pont jó lesz...
Mire meglesz a japókkal a 75k xp, öregszek vagy 10 évet :)
Csata: Live Oaks
Jármû: AT 7
Szerzett tapasztalat: 1 785
Szerzett kredit: 41 868
Csatában elért Achievement: Top Gun, Acélfal, Nagy kaliber, Kiváló sofõr jelvény: "1. osztály"
1 vs 4 volt,hát nem sikerült nekik
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Azért ez némelyik TD-nek elég szopás. Nem azt mondom, hogy nem kell bizonyos TD-ket nerfelni, de itt van az a szerencsétlen nyomorék fosszar Emil. Így is vacak. Így sincs álcája. De még ennyi se lesz? 9.1 után tuti eladom, ha addig nem fejlesztem ki a Borsig-ot, és nem fejlesztem ki, mert Emilbõl épp elég a leduplázás naponta. Pá-pá viszlát német TD ág.
A kolléga a végére lila/kék volt ugyan de nem a statjára gondolok. Vagy nem õ játszott vagy másra koncentrálhatott. Abból a szempontból mindegy, hogy a valami 60%+ nyerési esély mellett alaposan elkalapáltak bennünket.
Csak a küldetés miatt fogtam bele a japó ágba, de eddig sajnos pontosan azt nyújtják, amit elõzetesen feltételeztem róluk, és ami miatt nem is játszottam velük eddig...
Maradni kell a 2. vonalban, bár néha muszáj "utat törni" vele (ha top tank vagy).
Ki lehet bírni vele, semmit nem húztam ki rajta free xp-bõl.
Volt egy eset mikor egy E100 3 lövése pattant rólam, mind a maradék 90 HP-ról :)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mostanság talán csak az rhm-en vagyok kiakadva. "Szinte" csak akkor látom õket amikor nekimegyek ...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Vegyél már vissza egy picit. Neked még soha ne volt rosszul sikerült meccsed? Képzeld, valamelyik nap képtelen voltam tigrissel átlõni egy tigerP-t, asszem öngyi leszek.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ