World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ezt nekem szántad, de mindegy.
Igaz, én nem vitatom jó az ágyúsüllyedés, na de oldalra? Alig valami. Ha le kell követni egy mozgó célpontot, alig lehet, mert még lassan is fordul.
Persze, minden pályán...hát ezt erõsen kétlem. De még ha van is pályán olyan hely, ami megfelelõ: mire oda vánszorog , már 0:5 az állás. Annyira lassú. Ha meg helyet kéne változtatni? Kizárt. Ahova elment, ott marad. Nem lehet máshova menni. Ami nem is baj, vannak nagyon lassú TD-k, de azok legalább páncélozottak. Ha meg valami nem az, legalább gyorsabb. Nem is értem, miért ilyen lassú ez? Nem a páncéljától az biztos.
Álca meg rohadtul kéne neki, elvileg a második legrosszabb értéke van tier 7-ben! A tier 8-as Ferdindand értéke alig rosszabb valamivel, csak épp a Ferdi 200 mm szembõl, és kicsit még gyorsabb is...

És igen, tényleg nagyon nagyot üt át, és nagyot sebez, csak következõ a helyzet. Lõ: egybõl mindenki látja. Vissza húzódni vele, fedezékbe, vagy bárhova, nem lehet, túl lassú. Ha meglátják: vége. Jó, ezzel semmi gond, ha elõtte legalább sikerül lõni párat. Akkor nagyon fasza minden, csak gond akkor van, amikor hopp mellé lõ. Vagy lánctalpat. 15 lõszerbõl egy-két lövést elpazarolni, ilyen lassú újratöltésnél, és miközben mindenki lát és rád is lõ, és tuti is üt...ez gyatra.

Sokkal inkább a JP. Abban néha, igaz tier 9ben kevés az a ágyú. De na és? Tier 8-ig elég volt, és képes mozogni, éppen hogy elmegy az álcázása, bár páncélja nincs sok , képes néha valamit lepattintani. Ja, és hiába az Emil brutál ágyúja. A JP valamivel még több sebzést is képes leadni egy perc alatt. És ezt inkább tartom fontosnak.

Master91
nem tudom pontosan név szerint:

célzó: torony mozgása közben pontosabb
vezetõ: mozgás közben pontosabb (sokszor lõttem Is3-massal menet közbe, meglepõen sokszor találtam ~150 méteren belül, ez akkor jó mikor sprinteltem 1 közeli fedezékért )
többire szerelés
is-3asomon a legénységnek van elit alalkulat 1. képességnek, másodiknak pedig parancsnok 6. érzék, lövész vezetõ szerelés, töltõ biztonságos elhelyezés, 3. képességnek mit tennétek?

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Ha megtanulod kihasználni az erõsségeit akkor egy kib*szott mészáros az Emil. Van rajta egy lób*szó ágyú, amivel még a T9 tankokat is meg lehet fingatni, plusz überbrutál ágyúsüllyedés. Ez a kettõ kombinálva nagyon kellemes eredményt ad. És ezt minden pályán meg lehet tenni, csak meg kell találni a helyet.
És persze, nincs páncélja se camoja. de ha az is lene, akkor meg itt sírna mindenki hogy "brutál OP, miért nem nerfelik már?".

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Elhiszem, de szerinted minden pályán van egy hegy amirõl lenézve belelõhetsz az M103-ba? Jó lehet te megoldod, de szerintem meg a pályák nagy részén használhatatlan. Egy TD-tõl szerintem elvárható, hogy vagy álcája legyen, vagy páncélja. Vagy sebessége. Egyik sincs.

Sunsetjoy
Le van írva magyarul is, bár a 'mi számít bele és hogy' nem teljesen van kifejtve:
sp küldetés

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

- Tiger P was nerfed, because it has on its tier 55 percent winrate. The argument that this is because skilled players play it is false, WG has the statistic of the skill of players playing a tank and Tiger P does not differ in it from other tanks. There are many other statistics Tiger P is too good in, not just winrate, that’s why it was nerfed

T57 doesn’t stand out in practically no statistic anywhere (it’s possible to do something about it, but it has low priority)

Igen, a Tiger P tényleg egy OP állat, de a T57 egyáltalán nem. A 3000-es DPM és a majdnem medes mozgékonyság tényleg semmi extra.
Igen, és ezen is zavarodtam össze "(bonuses for the first victory, premium account, etc., will not be counted to determine the rankings)" miközben az 5szörösöket beleszámolja a csíkba

Akik szerint az Emil rossz tank, azoknak szívesen odaadnám cserébe az A-44-et egy hétre és után kíváncsi vagyok tartják-e még a véleményüket.
Én még a kiságyújával is elvoltam, de a naggyal rossznak tartani érdekes álláspont. Nem kiemelkedõ TD, azt nem mondom, de teljesen jól mûködik. Az az ágyú brutális a szintjén. Sose felejtem el, mikor egy M103-at a tetején meglõve úgy szedtem ki, hogy hegyrõl lenéztem vele majdnem 90 fokban. Még az ellenfél is beírta, hogy ilyet csak az Emillel lehet megcsinálni. Jól használva abszolút korrekt jármû.

Ez egy bug, hogy reseteli a számlálót, de attól még számolja, ne aggódj. Ezzel együtt persze meg kell csinálni minden nemzettel.

Itt van róla cikk, ha tudsz angolul.
Tono34
Mindegyik nemzetbõl meg kell csinálni a 75k xp-t.

Itt le van írva minden. Még angol tudás nélkül is érthetõ.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Lenne egy kérdésem ezzel a szuperpörsing eksönnel kapcsolatban. Kitoltam a németbõl a 75 ezret, de nem kipipálta, hanem elkezdte elõlrõl számolni, plusz kissé megilyedtem, mert a hivatalos cikkben azt olvastam, prém meg dupla nem számít bele. Leírná valaki, vagy szúrna be korábbi hozzászólást, hogy mi a helyzet akkor?

a bosszantó az 50 valahányezer xp grindolása a nagy psukára. utána meg ismét 70k xp a borsira. a nashorn jó volt, a borsi ismét jó. miért van ez mindkét német ágon? mert pl stug III disznó kis jószág, JPZ IV nagyon szívás, Jpanther megint állat...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Nagy ágyúval se jó az. Vagyis, az biztos hogy az átütés, és a sebzés oké. De lassú, nulla álca, nulla páncél, ágyú kitérhetõség oldalra semmi.15 lõszer, lassan tölt, ha mellé lõsz, vagy lepattanó/nem sebzõ lövés, véged. Minden lövésnek találnia és sebeznie kell, vagy bukta.

Tono34
Addig? Túl kell élni, bár ha megvan az ágyú akkor is nehéz. Annyira lassú, hogy az már fáj. Amennyire jó volt T6-ban a Nashorn ..... azt most visszaadják.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Az emil nagy puskával már egész jó...de addig?

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Miért nem írjátok meg ezeket személyesen nekik? Kit érdekel a nyökögésetek, az egyéni szociális problémátok itt? Embereld meg magad és írj rá a játékban. Amit most csinálsz az óvoda szint, bebújsz anyud háta mögé és onnan mutogatsz.
A japó 5-ös medrõl írtam :)

Tono34
Szerintem az emilnek igen szép tûzereje van. Ha az eltalál valakit (a nagyobb ágyú) az rendszerint igen hamar tolatni szokott.

Gratulálol a PACSI nevû klán mocskos szájú gajdosbéla nevû tagjához! A többi tag is tahó?
Van a depóban bõven minden féle modulból, szóval ez nem probléma :)
A probléma az, hogy megint olyan kört sikerült vele 5x-zbi, hogy még az elsõ 10-be se krültem vele, és ez már nem az elsõ alkalom...
Csak azt nem tudom, hogy gondolták, hogy ha egy tank a páncél/tûzerõ/mozgékonyság hármasból 2-ben átlag alatti, 1-ben pedig átlagos (a tûzerõ), akkor az majd így pont jó lesz...
Mire meglesz a japókkal a 75k xp, öregszek vagy 10 évet :)

Gyõzelem!
Csata: Live Oaks
Jármû: AT 7
Szerzett tapasztalat: 1 785
Szerzett kredit: 41 868
Csatában elért Achievement: Top Gun, Acélfal, Nagy kaliber, Kiváló sofõr jelvény: "1. osztály"

1 vs 4 volt,hát nem sikerült nekik

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Ja persze...nézd, ez nem vélemény kérdése. Meg lehet nézni, mennyi az álca értéke. Nagyon gyenge.

Tono34
Páncél adja nekem is. Olyan szépen továbbadja a bejövõ találatokat, hogy a legénységnek szinte pislogni sincs idejük :)

sztem kurva jó az emil, nekem adta az álcája is, semmi probléma nem volt vele.
,,- A páncélvadászok megnövelt lövés utáni álcázóképességének eltávolítása (kivéve a prémium páncélvadászoknál)"

Azért ez némelyik TD-nek elég szopás. Nem azt mondom, hogy nem kell bizonyos TD-ket nerfelni, de itt van az a szerencsétlen nyomorék fosszar Emil. Így is vacak. Így sincs álcája. De még ennyi se lesz? 9.1 után tuti eladom, ha addig nem fejlesztem ki a Borsig-ot, és nem fejlesztem ki, mert Emilbõl épp elég a leduplázás naponta. Pá-pá viszlát német TD ág.

Tono34
Esetleg lehet, hogy nem is õ játszott?

venti, töltésgyorsító, +távcsõ. Távcsõ csak azért mert 300000ret nem érdemes célzásszûkítõre elbaszni egy 5ös tanknál :P
Tono34
Tengap én sorozatban buktam az ilyen meccseket.... 60% + ..

Még az elején rákérdeztem, hogy mi a helyzet a celeb akcióval. Nem reagált utána meg nagyon lekötötte õt, hogy 12 perc alatt lõjön ötöt.

Fúúú de szeretném azt :D
Gyenge közepes játékos vagyok. Pont ezért örülök, ha egy neves(?) klán lila/kék játékosa támogat vagy én támogathatom õt. Esetleg még tanulhat is az ember ezt-azt.
A kolléga a végére lila/kék volt ugyan de nem a statjára gondolok. Vagy nem õ játszott vagy másra koncentrálhatott. Abból a szempontból mindegy, hogy a valami 60%+ nyerési esély mellett alaposan elkalapáltak bennünket.

Nekimentem a Szuper Pershing küldetésének prém nélkül. Jelenleg 18 a küldetésben részt vevõ tankot 5X-özök ami kb. 50 ezer XP/nap. Szeretném csak a duplázókkal megoldani a küldetést. Ma kimegy az amerikai amibõl 6 megfelelõ tank is volt a garázsba a küldetés elején. Eladok három amcsi tankot és veszek még kínai, japán és angol tankokat.
És az a páncélzat :)
Csak a küldetés miatt fogtam bele a japó ágba, de eddig sajnos pontosan azt nyújtják, amit elõzetesen feltételeztem róluk, és ami miatt nem is játszottam velük eddig...

Osztán celeb lettél-e? Mert én se rosszul, se jól játszó VTEPS játékossal nem találkozok. :(

Tono34
Szerintem nem nagyon valók közelharcra .... az a sebesség ....

Tono34
Azzal az ágyúval azért lehet osztani, de nagyon igaz, hogy szinte csak ez a pozitívum van az egész tankban :)

Maradni kell a 2. vonalban, bár néha muszáj "utat törni" vele (ha top tank vagy).

Ki lehet bírni vele, semmit nem húztam ki rajta free xp-bõl.
Volt egy eset mikor egy E100 3 lövése pattant rólam, mind a maradék 90 HP-ról :)

Japó t5 rizsrakétákra szerintetek távolsági (venti, távcsõ, álcaháló), vagy közelharci (venti, töltésgyorsító, célzásgyorsító) felszereléseket érdemes inkább pakolni?

Elõfordul.. Valamelyik nap én is láttam ( híres magyar klán ) tagját valamelyik nap, chi ri vel sorozta kitartóan 100 méterrõl a mi ch ri nk, oldalát GOLDDAL... Egy sem ütötte át... De biztos vannak jobb csatái is, mert kék volt vagy lila..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tono34
Lehet rosszul fogalmaztam, nem vagyok kiakadva az e25-re, csak megjegyeztem, hogy egy jó 3as szakaszban szinte esély sincsen leküzdeni õket.

Mostanság talán csak az rhm-en vagyok kiakadva. "Szinte" csak akkor látom õket amikor nekimegyek ...

mijki
De jó ilyen csatával kezdeni :) (igazi oktató kör volt :D ) REPLAY

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Még jó, hogy neked 2000 az átlagsebzésed, és minden meccsen minimum 3 killed van.
Vegyél már vissza egy picit. Neked még soha ne volt rosszul sikerült meccsed? Képzeld, valamelyik nap képtelen voltam tigrissel átlõni egy tigerP-t, asszem öngyi leszek.

Áhh kár nincs ts-em xD
Gobdolom neked sosincs szar meccsed:D
ximix
Én én én az baj, hogy csak a sör van meg ?<#idiota>
Gondolom neked 5000+ WN8ad van és emiatt SOSE szoktál misselni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ja tényleg. Megvilágosodtam: top heavy tankkal ez pont így a jó.

JeffDunham
Valaki esetleg?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

A legnagyobb királyoknak is van 0 sebzéses körük... 175 pennel pláne. Hagyjuk már...
Közelharc volt...