A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Németeken kívül engem sem érdekelt a többi.
Az igazság az, hogy leginkább gyűjtői szempontból csinálom őket.(eleve kb csak a free garázshelyek vittek rá az orosz ágra is)
Németeknél lassan már minden ki van fejlesztve és nem sok motivációm van már velük játszani...(leó,ru,td és arti vonalaknál még van mit fejleszteni csak eggyik ághoz sincs kedvem)
Japán tankjaim lehetnének, ha lenne td és heavy ág, a med ág nagyon kis prioritást élvez nálam
a leendő olasz ág kuka,copy leó engem semennyire sem érdekel,alacsony szemetet meg nem fogok garázsba tartogatni.(t7 alatt a legtöbb tank az számomra és nem ér 1 garázshelyet, max akkor van maradása, ha német vagy húzom az ágat, de már elég komolyan fontolgatom, hogy néhány t5-ös némettől is megválok mert csak kolonc már(panzer4 pl)
Magyar tankoknál talán maradna a t5-6-7, de biztosan csak a tas-t tartanám a többi sajna olyan tierbe van ahol vagy t5 amit nem éri meg tartogatni(túl olcsó a tank és ha nem elég fun akkor nincs értelme, régen volt mert farm tier volt, de most már nincs erre sok szükségem) vagy a t6-os ami szerintem a játék legborzalmasabb tierje(ha csak nem ilyen t150-es féle masináról beszélünk).