A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #330050 A prém tankok több alap xp-t kapnak valamennyivel, de annyira nem jelentős ez a hatás. Könnyű tankkal elég könnyű xp-t szerezni, de még mellé spotolni is kellett. Na ezeknek a barlanglakóknak lehet spotolni. Ha nem tolod az ellenséges tankot közvetlenül az ágyúcsövük elé, akkor nem bírják meglőni.
Majd agyfrászt kaptam, amikor Malinovkán befutottam az elején a mezőre és felvillantottam majdnem az összes ellenfelet. Kaptam 800 spot sebzést érte és az ellenfél táras g#ci T71 kiszedett, mert a nyomorultak nem bírták kiszedni. Ezek a nyomorultak azzal voltak elfoglalva, hogy fészkelődjenek a bokorban vagy a szikla mögött a tökéletes kemper pozíciót megtalálni. Amelyik lőtt, az meg a lassú mozgású tankokat sem bírta eltalálni.
Ezeknek a barlanglakóknak durva dolog volt spotolni és így kellett összeszedni 12000 spot sebzést. Nagyon nehéz küldetés volt, szerintem.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.10.09. 08:27:29