A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hematit1976 #329946 van érvényes fiókom /tier IX-s tankkal/ két email cim is be van regisztrálva, mindkettővel játszottam és egyik sincs bannolva. az installáló elindul, de a csak az alább látható képet produkálja ami meg se mozdul, a rajta található gombokra rálehet klikkelni, de azok se csinálnak semmit. azért nem értem ezt mert a progi a wot megjelenése óta hiba nélkül működött. igaz az utóbbi egy hónapban nem játszottam , vele , de ha kaptam emailk-t h kijott vmi uj frissités akkor elinditottam a klienst, h letoltse/firssitsen. a legutóbbinál /3vs3 ki tankok egymás ellen/ viszont ezt a képet adta csak be az installl azóta a regisztriből törléssel uninstallált progi ujra rakása is sikertelen.