World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyszerû meccs lehetett. Vagy nem ugyanaz?

Igen? Kösz az infót, akkor szerintem én is meglépem, mert kezd a tököm tele lenni ezekkel a degenerált állatokkal.
Az egyébként engem is megtréfált, még lag nélkül is. Nincs is jobb, mint mikor meglátsz egy low HP-s IS-t 30 méterre a sarok mögött, rárontasz, és mikor kifordulsz akkor bukkan fel mellette a full HP-s IS-8.
Párszor megtaláltak ugyanezért és anno a support ingyen cserélte a nevemet, mert megírtam nekik, hogy zargatnak emiatt.

Nyert a román.
Sunsetjoy
És a lag miatt sikeresen beteleportáltam kerülés közben két heavy elé, amelyek akkor spotolódtak fel, amikor épp megállt a lagból a medem 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Román ork vagy szlovák hegyi troll.
Na ebben nem értünk egyet. Kétszer mentem neki a Tiger P-nek, de mindkétszer eladtam mielõtt kihúztam volna a VK-t, mert egyszerûen nem bírom cérnával. Egyrészt neki nem lett buffolva a tûzgyorsasága, úgyhogy az alfája egyszerûen fos ahhoz a rofhoz, másrészt a páncélzata tök felesleges, csak arra jó, hogy még jó lomha is legyen miatta.
Mai nap fénypontja: Sunsetjoyjal szakaszozunk, Abbey map. Én Type 61, megyek a szoros feletti ösvényre a map szélén, látom, hogy egy Tróger PZIV-ünk nagyon szorongatja az ellenség 4 heavyje, a saját IS-3-unk meg a tróger mögött reszket, miközben neki kéne intéznie a közelharcot. Na mondom magamban nem tudom mit keres itt ezen a heavy-poszton a WT, de ha már itt van, és így szorongatják a tökeit, megpróbálok segíteni neki, tekintve a totál impotens IS-3-at, aki továbbra sem hajlandó megmozdulni a fedezék mögül. Begurulok a WT mellé, beledurrantok az épp kiguruló KV-3-ba, ami ránk akar lõni, majd egy másodperccel késõbb látom, hogy a WT rám fordítja a csövét, és belenyom egy 730-at a seggembe elegánsan. Igen, meglátta a HUN-t a nevemben. Nem sokkal késõbb ki is lõtt, mikor megpróbáltam kitolni a fedezékbõl, majd locsogott is valamit ékes anyanyelvén, de ezt szerencsére már nem értettem. Süti annak, aki kitalálja a nemzetiségét.
Tudtommal a TigerP nem kapott rof buffot csak sima cica. Amúgy meg csak akkor nerfeljék a tigrist ha a retard-1s-t is nerfelik a picsába.
Master91
Igazából a TigerP lett talán árnyalatni OP.

Rof az ûber, csak ~6os átlagos tankkal baromi nehéz így ellene, nem is tudok velük mit kezdeni 😄
toocha
Játszhatatlanul lagol.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

azert az a rof tenyleg embertelen amita dtak neki. de igy tuti lesuyled a kozepmezony aljaba vagy a hazsnalhatatlanok koze...
A cuki-cicaharc? 😊

150mm-essel tényleg így van. Annak idején 1 skilles crew-al játszottam borsiggal, tesztjelleggel felraktam rá a krumplivetõt (150millis) majd pont ezért levettem, mert akkora kaliber mellett még az álcaháló se véd meg a spotolódástól. meg különben is a 128as PaKnak jobb a dpm-je meg ugy amblokk minden soft statja.

az sg fórum annyira 2014

"- Storm confirms that Tiger 1 will definitely be nerfed"

Igaz is, túlságosan használható volt.
Naptár.
"Storms will be changing this weekend. Watch the sky for flashes of lightning... and falling shells!"
Toredelmesen bevallom, elutes volt<#mf1> Mivel nincs szerkesztes gomb, igy maradt. Igy is tokeletesen megfelel <#eplus2>
Meanwhile in Ukraine

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ezt mibol latod?
JeffDunham
Leginkább szakaszban toljuk. Most tier 4-8 között és 10-ben próbálkozz. Tegnap pl Gabe3e3e3e3e3-ékkal futottunk össze. <#awink>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Akkor tessék jönni játszani, mert mióta a celebes játék megy, összesen egy klánbeliddel találkoztam, de akkor persze nem sikerült celebnek lennem. <#nevetes1>
Szoktatok ti egyedül játszani egyáltalán? Az a tippem, hogy mindenki szakaszozik a klánban azért nem futok veletek össze, mert egyedül ritkán csap hozzám szakaszokat a játék szerencsére.

JeffDunham
Nem mérvadó. Téged én is lõttelek volna pedig VTEPS-es vagyok. <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

3× legyen elsõ win-re vagy 5×
az megnyomná az SP farmot 😄
habár már minden nemzettel van 10k exp-m
Na úgy nézem jövõ hétvégén megint arty event lesz... Yaaay.
OFF - Update

Napoleon In America

ON

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sunsetjoy
LoL, most látom: Roostert írsz roster helyett. Erre meg jössz a kakassal, ami rooster angolul.

Ravaaasz 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

csak igaz a videó....
"pirosat lõdd te barom" <#nevetes1>
Még prémium nélkül is igen könnyû a napi duplákkal, ha van 2 tankod nemzetekként. Fõleg, hogy biztos lesz valami event a 2. vh fegyverletételére.
Jajj már látom<#vigyor> Azért ilyet egy Huns-osból nem néztem volna ki<#ravasz1>
Gerry agyhalott.... Mêg lammaerbe sem lottem bele anno mikor utaltam.
Sajnos nem nyert <#nyes> A megfejtest a Damage Panel melletti log es a Rooster rejti <#awink>
Ellenben ez az egesz kakaskodosdi kezd zavarova valni :S
Nem lehetetlen, csak jóval több idõt kéne rááldoznom, mint amit épp idegekkel és élvezettel elviselek.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

toocha
gerrry nem bocsájt! 😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Gold noob T34?<#gonosz1><#banplz> (áhhh biztos nem az)
keresd a hibát!!!! 😄DDD
Ez azert is jo mert kb fel eve huzok 4 nyolcas tankot . Most vennem meg a kilenceseket erre jonnek ezzel 😊
IS-6 event ennel durvabb volt, 100k exp/nemzet ha jol emlekszem. Ez most csak 75k. 5 nemzettel konnyen meg lehet oldani a sok tank ag miatt. A kinai t6-ig nem kellemes, aki eljutott t7-ig annak az sem nagy kunszt. A japan az egyetlen szivas. En sem allok neki, egy SP-ert biztosan nem, de ez messze nem lehetetlen.
De miért szenvedés? Minden nemzetnek vannak jó tankjai T4-8 között amivel szórakoztató a játék. A 7x75k meg egyáltalán nem sok, randomban vagy 7v7ben kényelmesen megcsinálható.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Akkor sok sikert minden indulónak, engem ilyen hülyeséggel nem tudnak pár csatánál tovább a WoT-hoz kötni! 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Bolond vagy?😄 Már a fél fórum rávetette magát. Egyébként én sem értem miért.
Ahh és igen. Elfeledkeztünk az összeesküvés-hívõk, kicsiny, de annál hangosabb táboráról. Javaslom a padlást nekik, a pince mér foglalt.

Megnéztem a követelményeket erre a SuperPershinges eventre, aztán elnevettem magam. Most komoly? 7x75k xp, ráadásul egyenként mind a 7 nemzettel? Valaki megpróbálja egyáltalán? 😄 Meg aztán ennyi szenvedésért adhatnának már inkább valami ritka prémiumot...

Master91
semmi, én kliensem halt el
Fakxnak kell belenyúlni a csatába ennyire, egy csatában kétszer gyulladtam ki E-50 ben ülve. Egyiket sikerült eloltani. Mi ez ha nem belenyúlás a játékba. Amúgy állat ez a tank, imádom az E-50-et. A legadrenalin dúsabb csaták ezzel vannak. A lövegje pedig a játék egyik legjobb fegyvere, halálpontos.
Master91
jó a server?
senki, mert érvénytelen volt a csata 😞
Amugy ki nyert ?
ximix
Rögtön eszembe jutott
Spoiler (katt a megjelenítéshez)