A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #329645 Ezzel nem feltétlenül értek egyet. Ez a játék arról szól, hogy kipróbálja az ember a tankokat. Azzal egyet tudok érteni, ha egy tankot op-nak minősítenek és mivel pénzért árulták, ezért úgy döntenek, hogy kiveszik a kínálatból.
Bár én is ki szeretném mondjuk próbálni a type59-t, de tudom, hogy nem lesz soha ilyen tankom. Mint játékos, nem örülök ennek, de megértem az indokokat.
A többi tank esetében meg szerintem megléphető lenne, hogy meghatároznak egy idő sávot, mondjuk 1év vagy 1,5 év vagy akár 2 év, ami után vagy beteszik a tech-tree-be, mint kifejleszthető tank vagy akár küldetés tank lenne vagy pénzért.
Aki megküzdött érte, az először is ingyen megkapta, másodszor már rá is unt arra a tankra ennyi idő alatt.
Az említett M6A2E1 szintén annyira ritka és régi tank, hogy szerintem simán megléphető lenne, hogy újra elérhetővé teszik pont a buff kapcsán. Esetleg ha tényleg szerződés szerint így adták, akkor meg lehetne kérdezni a tulajokat egy egyszerű igen/nem hogy beleegyezik-e abba, hogy újra elérhető legyen.
Tényleg fölöslegesek ezek a tankok így, hogy páran játszanak csak velük, aztán megunják és minden negyedévben egyszer előveszik vagy soha.