World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
nem akarjuk jegelni a témát amúgy így közös erõvel? mert 1-2 kollégát kivéve csökkent vagy 10 évet az amúgyis alacsony életkor / színvonal
van értelme / bármi haszna a további picsogásnak?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kacsa1 (igen az ex-moderator) kb 1-2 hete mondta hogy még a WG-nek sincs álláspontja a modokról, ami fizetõs "mod" (lásd warpack) az tiltott, ami free az nem. szevasztok

az sg fórum annyira 2014

Arról nem is beszélve hogy privátban én is kapom a fenyegetéseket...

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

1. a nézõ mod nem tiltott ha sajátodat mutatja, kivéve ha az ellenfelekét is

igen, épp ez a gond, nézd meg jobban a minimapot :)
amikor feltûnök rajta.... mutatja, hogy merre nézek, és ez barátom TILTOTT <#ejnye1>

ha pedig nem tetszik a szint, ez van, köcsög volt velem, nem kicsit
most én is az leszek vele egy kicsit :D
Master91

térképen mutatta foxy merre kukkerolt az Is3mal

eléggé gané egy mod ez már :sss

ha legális ha nem
JeffDunham
Ez kissé szánalmasra sikerült.

2. a fehér kilõtt tankok engedélyezettek, én is használtam egész mostanáig

"ha pedig most azt gondolod, hogy letörlöd a videót mindenhonnan...
nyugodtan, letöltöttem már youtube-ról :DDDDDD
nemsokára töltöm fel a saját fiókomra és küldöm a linket a supportnak :)"

erre nincsenek szavak... ez még a "szokásos" szintedhez képest is annyira, de annyira ***** (***** = nem találtam szavakat)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

toocha
Ha lehetne kérni akkor tényleg töltse fel valaki valahova, mert melóhelyen nem tudtam nézni, és ha másért nem is, de tanulási célzattal szeretném megnézni a meccset. Ha van még valakinek más 1v1 meccse azt is megnézném...rám fér a tanulás a WOT-ban. Köszi elõre is.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

én úgy tudom hogy tiltott mód amerre néz...
figyelj egy próbát megér, a videót letöltöttem HD-ben :D
nincs veszteni valóm
nyugodtan, az lenne tiltott mod ha mutatná az enemy mozgását (amiért bannoltak egy NA streamer csávót), nyílván ezért van benne egy modpackban (Oldskool's Promod modpack) nyugodtan írhatsz a supportnak abszolút legális.

az sg fórum annyira 2014

ximix
Mondjuk én a név miatt kerestem rá Promod mondom milyen szerény, a készítõ azt mondja ok mert nincs fent a WG listán....
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/276022-090-oldskools-promod-ende/
Ez meg már megint a másik véglet. Azért, mert unfair játékban levert megpróbálni bannoltatni az accját, baromi kicsinyes dolog. Lejáratta magát, kész.
EU szerveren nem tiltott a fehér kilõtt tank, NA-n igen ha jól tudom.
ajjajjajjajjjajjj
van egy rossz hírem :D ez a mód hogy merre nézel igen csak tiltott
+ a fehér tank miatt is kaptak már ban-t
úgyhogy most szépen megyek support-ra és írok nekik :)

ha pedig most azt gondolod, hogy letörlöd a videót mindenhonnan...
nyugodtan, letöltöttem már youtube-ról :DDDDDD
nemsokára töltöm fel a saját fiókomra és küldöm a linket a supportnak :)
megvolt, 2x is :)
Egyes hírek szerint ha deaktiválod, majd ismét aktiválod jó lesz.
Vki esetleg tudna segíteni:

modxvm.com-n aktiváltam az xvm-t de azóta is inactive-nak írja, mi lehet a probléma?
Amennyiben nem vállalod az ismétlést, készülj fel rá, hogy vesztesként, plusz még hazugként is leszel elkönyvelve.
Master91
minimapon az hogy az ellenfél merre néz, az nem illegális amúgy?
http://www.youtube.com/v/yOGVW9HYNfo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

többet nem láttok itt, megyek vissza a természetes élõhelyemre, a WG Official WoT fórumra :)

az sg fórum annyira 2014

Mindenesetre írtam supportnak hogy van-e rá esély hogy elõlehet-e szedni ezeket a replay-eket a központi adatbázisból vagy reménytelen a dolog...
remélem holnapra válaszolnak :)
rohadjak meg! akkor is bebizonyítom hogy 75ös emberekkel mentem prém cuccok nélkül!!!!!
+1b

Aba is lehetne hagyni a magyarázkodást. Olyan érzésem van mint mikor a parkolóban Orsósék tartanak vitafórumot lomizáskor.

Azért a közösségrõl is sokat elmond, hogy f2f-t nem sikerült lejátszani személyeskedés nélkül :(
j0nNyKa
EZ a megoldás. Csinálni, most.

Igen rég óta olvasom a topicot napi szinten , mindent vissza olvasta . Engem ez szórakoztatott :D Foxi jó fej , amennyit itt olvastam róla . Az eltûnök , többé nem wotozok , és pár hét múlva folytatja stb :D Nem kell pukkadni a vereség miatt , fõleg , ha valóban szabálytalannak érzed !
Jó szórakozás volt , és gratulálok mindkettõtöknek . Többiek nevében meg én megköszönöm az élményt . Ez volt a 2. párbaj amit láttam :-)
Nem vitázni ilyeneken érvénytelen , meg sem történt és kész .
Én meg még 1x köszönöm , hogy láthattam .
Master91
elméletileg Foxy akarna, serious meg fucks given 0.
vállalom!
nem hisztizek, de ez kurvára idegesítõ, hogy megbeszéltünk valamit majd szarik rá, utána meg lenooboz hogy nem bírtam leverni egy fullos is-3at -.-"
Menjetek 3 kört, ezúttal mindkét oldalról bizonyítva a megbeszélt feltételek betartását, így SeriousThreat kiköszörülheti a szavahihetõségén esett csorbát, Foxi meg abbahagyhatja a hisztit. Ha bármelyik fél nem vállalja ezt, az õt minõsíti, lévén ha nem lenne félnivalója, miért ne vállalná?
csak hogy világosan lássatok: igen elcsesztem....
nem ellenõriztem a replayfelvétel be van-e kapcsolva mert megvoltam gyõzõdve róla hogy be van
másrészt nem csináltam screenshotot sem
de emellett megesküszöm az életemre hogy 75%-os emberekkel mentem :)
patchaou
Nem is értem a vitát. Ha az egyik fél nem tartotta magát a megbeszéltekhez, akkor nincs mirõl vitatkozni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
Rólad tudjuk hogy a "szabályokat" felrúgtad, foxyra meg lehet rá fogni "esetleg", aki hosszabb ideig töltött és lassabban is mozgatta a tankot.

Érzed, ugye?
ez vicc igen, én akartam egy jót 1v1-ezni
de már az elején jött a fikázás meg a szidás (õk engem)
majd jött a csalás

egyébként TiborTamás leírta hogy a videón is elég feltûnõ a tankom mozgásán a 75%-os emberek....

amúgy ha írok supportnak nem tudják ezt nekem elõszedni valahogy???
mert ugye maga a replay egy központi gépen tárolódik....
nincs rá valami esély hogy mégis hozzájussak ehhez?
Lehetett volna print screen a 75%-os crewrõl, nincs.
Lehetett volna replay, hisz azzal küldött el mindenkit az eredeti gyakorlóból, hogy replay lesz, hát még sincs. Furcsa.

az sg fórum annyira 2014

Master91
Nem.

Arról megy a vita, hogy elméletileg volt 1 szabály, amit az egyik fél 1000% hogy felrúgott, és aztán meg lehurcolják a másikat, aki veszített, mert feltehetõen betartotta a szabályt.
Komolyan, ilyenen veszekedni, ki játszik jobban egy számítógépes játékban. Ez vicc kategória! <#rolleyes>
Master91
attól kérdezd aki írta lol oO

az aranyláz elvitte itt egyesek eszét úgy érzem :D
Jelezte, hogy valamit nem ért vagy nem tetszik neki? Nem?
Akkor mi a problémád?
Egyedi meccs, sajátos szabályokkal.
Elõtte kell hõbörögni nem utána.
Én pártatlanul csak annyit tennék hozzá, hogy szerintem elég megnézni foxi tankja hogyan fordul. Abból nekem egyértelmûnek tûnik a 75%-os crew, úgyhogy én fenntartásokkal kezelem az eredményt. Legközelebb normálisan meg kellene beszélni a feltételeket mindkét oldalról.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

ESL szabályok alatt értem: no cap, no hegy, no vasút
majd utánna írtam hogy nincs gold ammo és gold cuccok meg a 75%-os embereket, hogy egyenlõ legyen
de nem tett eleget neki, és nem is mondta hogy nincs benne, úgyhogy ennyit róla
ne kezdjétek a mentegetõzést
ÉS BE LEHET FEJEZNI A TÉMÁT! mert az 1v1 érvénytelen volt
ha 75ös emberekkel így lever elismerem hogy jobb mint én és kijelentettem volna hogy Õ nyert, Õ a jobb
de még így is alig tudott leverni....
úgyhogy NINCS MIRÕL BESZÉLNI!!!!
te meg tehetsz egy szivességet, ha már gyáva módon rám írsz wot-ban majd tiltasz hogy ne tudjak válaszolni.....
Rendben, 100-as legényekkel ment. Te? Tudom, olvastam, hogy nincs bekapcsolva a replay....viszont a szavadnak nincs igazából hitele, nem egyszer elõfordult, hogy kamuztál a fórumon.

Szerintem ez egy döntetlen.

Illetve még egy apróság:
ha már élõben nyomatjátok (illetve felveszitek, de nyílttá teszitek az egészet) akkor legalább próbálnátok szalonképesen viselkedni. Nem hiszem, hogy ilyen magatartás illik egy top magyar klán tagjaihoz (mind a felvételen, mind a képeken láthattuk), attól függetlenül, hogy éppen kivel játszik.
Értem én, hogy überpro meg fulllila csak ugye így hiányzik mögüle az ember, esetleg az IQ.
"ESL szabályok szerint, az egyenlõség jegyében gold ammo és consumables nélkül, stock 75%-os legénységgel."

Ezt hogy lehet egy mondatban leírni? ESL 1v1-en voltál már?
de azts em mondta h nincs benne! ez innen sunyisag...
Azt hiszem a lentebb belinkelt értelmezésem nem sikerült felfognia, mert akkor ezt jelezte volna...
tegnap, meglett beszélve du estefele.... olvass vissza
nem tiltakozott, megkérdeztem mikor, azt mondta ma estefele lerendezzük
meghívott, ott is rákérdeztem, nem válaszolt, gondoltam hogy akkor csak megtette, majd indította
mint utólag kiderült mégsem, mert fullos emberekkel épphogy lebírt verni egy 75%-os emberekkel telerakott is-3at -.-"
na én be is fejeztem a témát, mert ez féregség volt!!!!!
akkor írta volna hogy nincs benne a 75%-osban meg h no gold és akkor nyomtam volna vele 100-as emberekkel meg gold ammoval meg gold cucokkal és akkor totál fairplay lett volna...

na tényleg befejeztem, mert felfordul a gyomrom hogy milyen emberek vannak... egy szar játékban csal, szerencsére nem ismerlek a való életben
Master91
akkor még egyszer

http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=307978

nekem úgy jött át hogy így fogják nyomni
j0nNyKa
van az a mondás, hogy "veszteni tudni kell"
just sayin

De am milyen szabályok? Serious nem mondta hogy õ benne van ebben a hülyeségben. Arról volt szó h ESL szabályok, annak meg eleget tett.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

a videón érdemes megnézni amikor meglõlek .... elindul a visszaszámláló mód... 11 secrõl kb. majd letelik és rá 2-3 másodpercre lõttelek meg
nem tudom, hogy vagy vele, de erõsen lejárattad magad ezzel...
és még a videó elején is látszik hogy rákérdeztem hogy 75%-os emberek bent vannak?!?!?!
ximix
Most a párbajtól elvonatkoztatva, gondolom sokat használod az automata tûzoltó szerkentyût (versenyek ect.), mert a normál az úgy indul kb 4-5x 50 sebzés mire lenyomod, lehetsz bármilyen gyors ezt gondolom te is tudod csak idõvel feledésbe merül.