World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szvsz az 1v1 érvénytelen
felõlem bármikor megismételhetjük, de úgysem vagy benne....
az sg fórum annyira 2014
ha 75ös emberei lettek volna nem töltött volna ilyen gyorsan, lassabban mozgott volna, lassabban szûkült volna
szpecnyaz, az a baj hogy nincs replay 😄
múltkor kikapcsoltam én hülye hogy állítólag akkor jobban fut a game
és nem kapcsoltam vissza :S
ha nem hiszitek el hogy 75%-os emberekkel mentem akkor sajnálom, én tartottam a szavam
Nekem ez maradt meg, hogy így fogjátok nyomni.
Erre látom hogy arany poroltó. Meg ha fõleg nem is 75%-os emberekkel megy, foxy meg igen, akkor szvsz tényleg kuka az eredmény.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
megbeszéltük, még neked is rémlik hogy megbeszéltük h 75%-os emberek és semmi gold cucc... nem tartotta a szavát! ennyi a dolog
Tank inspector is-3 75%-emberek + töltésgyorsító = 12.941 sec újratöltés
mivel gondolom seriousnak volt fent venti így neki = 12.619-nek kellett volna lennie
nos a videón látható hogy a töltésideje 11.22 sec amihez kell egy 100as töltõs és egy 100as parancsnok... BIA nem kell mert akkor már alatta lenne....(meg persze a venti+rammer)
én nem vagyok hülye, hogy ennyi ember elõtt lejárassam magam, így álltam a szavam
az sg fórum annyira 2014
maradjanak ezek bent, vagy törölgessem?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

az sg fórum annyira 2014

Ha igen, akkor melletted vagyok.
Ha nem akkor így járódtál 😄
aki kíváncsi a meccsre (és a 75%-os legénységére) 😊
az sg fórum annyira 2014

én tartottam a szavam, Õ nem, ez szerintem sok mindent elmond róla
így sajna az egész 1v1 érvénytelen mivel beismerte hogy 100-as embereket hozott :S
én megismételném vele bármikor, de rátett a tiltólistára így nem tudok vele beszélni
szal bocs azoktól akik egy rendes 1v1-et akartak látni, bár nem hiszem, hogy nekem kellene bocsánatot kérnem, na mindegy
Benjamin_Breeg (19:58:58) nah bocs
Benjamin_Breeg (19:59:02) ledobott a net
Serious_Threat (19:59:06) ofc
Benjamin_Breeg (19:59:14) szóval ezt benézted barátom rendesen
Benjamin_Breeg (19:59:19) én 75ös emberekkel
Benjamin_Breeg (19:59:27) te 100as és így is alig tudtál leverni
Serious_Threat (20:00:14) aham
Serious_Threat (20:00:15) ofc
Serious_Threat (20:00:23) mesélj még
Benjamin_Breeg (20:00:38) nem az én szavahihetõségem szállt el
Benjamin_Breeg (20:01:05) hanem a tiéd
Benjamin_Breeg (20:01:35) csak tudod mi a gáz? hogy egy piros játékos nem vert még át így mint most te egy lila játékos!!!! na ezt tartom gáznak!!!!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

75%-os emberekkel voltam 😄 és alig tudott leverni 100as emberekkel? XDDD
na ennyit rólad serious, én álltam a szavam... te nem
így érvénytelen volt az egész 😊 te sem gyõztél, én sem kaptam ki
bármikor újrajátszhatjuk....
a HUNS-os beszólogatós klánhaverjaidról ne is beszéljünk...
nekik csak annyit üzenek, hogy kapják be a f***mat 😄 legalább valami értelmes dolog is kijönne a szájukból miútán kihúztam a micsodámat...
én nem szidtam õket sem, téged sem, ennyi a kultúra???

az sg fórum annyira 2014
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.