World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az sg fórum annyira 2014
Errõl kb ennyit...

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
fõleg ha tényleg a pankrátoros emberünk jött vissza

az sg fórum annyira 2014

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

ha nincs meg a 75%-os emberek, és ezek szerint nincs meg, mivel sixth sense volt 😄
így érvénytelen az egész

az sg fórum annyira 2014

elsõ is kurva mákos volt... utolsó no comment
másodikat tényleg õ nyerte....

Azért a végén az az 1 Hp priceless volt 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
az sg fórum annyira 2014
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másik dolog hogy a háború kezdete óta eltelt 75 év ha most ha pl: 90 évesek akkor 15 évesek voltak akkoriban.
Az öregapám 26 éveden ment háborúba.
Ha valódi történeteket szeretnél hallani kitõl hallgatnád szívesebben egy 15 vagy 26 évestõl?
Mind a kettõ érdekes lehet, de talán egy idõsebb embernek nagyobb rálátása van a háborús történésekre kevesebb a rácsodálkozása és az ebbõl fakadó színezés.
Csak hogy õk már nem igen vannak csak ezek a számunkra idõsek akik a akkor mondhatni gyerekek voltak.
cyka blyat
naná, hogy vér vörös volt.. mondtam neki h semmi értelme
de aztán jött a szöveg h gyáva vagyok stb stb 😄 szal muszáj volt kiállnom ellene 😊
hülye nem vagyok, így töltöttem a HE-t... na és õ mivel lõtt? 😄
igen, arannyal 😄 én szépen sebeztem belé a 320-360-akat HE-vel míg õ lõtte belém a 240-et arannyal 😄😄😄
majd négy kör után megkérdezte, hogy tudok ekkorát sebezni?!?!?! <#nevetes1>#nevetes1>
akkor bocs, hogy ezt mondom 😄 de nagy hülye vagy ha elhiszed
ha jól emlékszem sosem 1v1-eztem vele, nem is lenne értelme
innen sg-rõl jeff-el nyomtam egy VK3601H vs T-34/85 1v1-et
meg még valakivel Type59 vs M26 Pershing 1v1-et....
a többi 1v1-et általában játékon belül "harcolom" ki magamnak 😄
Nincs róla replay?