418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    nekem gyakorlatban is, én játszottam mind a 4 tankkal, ellentétben veled :P
  • DasIsFuck
    Papíron igen, gyakorlatilag nem.
  • yossarianHUN
    Jobb a kialakítása?:D Hatalmas a Type frontja, és még csak nem is jó szögben döntött. A León az UFP jóval kisebb, és szerintem kedvezőbb szögben is van döntve..

Jól értem, hogy nem játszottál még a japókkal? Ne akard már elmagyarázni nekem hogy azok folyton pattogtatnak, mikor kihúztam őket egész a Type 61-ig:)
  • Oddball29
    A még magasabb M103-nál ugyanekkora depressionnél rálátok egy alacsonyabb T-62A test tetőpáncélra, ha arctámadni próbál.
  • R3nton
    a sta1 a type61, az tök ugyan az, mint a leo-k páncél szempontjából. Egyedül az STB-1nek van jó toronypáncélja
  • R3nton
    ebben nem lennék olyan biztos, le kéne tesztelni, de azt tudom, hogy például Blackprincet is intéztem el facehugban. Nagyon magas a DB, a T-34-1 pedig nagyon alacsony. Ezt ki kéne próbálni, bár én gyanítom, hogy csak a toronyra lát rá.
  • DasIsFuck
    Na de pont ott a lényeg, hogy könnyebb egy type 61-nek autobounce szögbe eltalálni az ufp-jét mint a león, mivel jobb a kialakítása.
    Egyébként a tornya egy leóhoz képest sokkal jobb.
    Mondom mind a 8-as mind a 9-es fogott már meg sorozatosan 200+-os lövéseket míg a leopard-ról még normál helyzetekbe nem pattantam.
  • Oddball29
    Chokepointon egy T20 három találat és 1 rammelés, T-34/1 60/60 homlokpáncélja kb. egy Hetzer-ével egyenértékű, DB 8 fokos depression-el könnyedén eléri még arctávban is.
  • yossarianHUN
    A Type 61 UFP 55 miliméter. A japán medek teste gyakorlatilag csak akkor pattint, ha autobounce szögben lövöd meg. A lövegpajzsuk meg megfog néhány dolgot, de csak kisebb ágyúktól, és azt is ritkán.
  • DasIsFuck
    Nekem leopárd csak akkor pattintott lövést, ha abszolút lehetetlen szögbe találtam el.
  • R3nton
    áhh a DB még flankelésre is kevés néha azzal a pennel. Amúgy t20 messziről hulldownnal szét szivatja, comet szintén, T-34-1 facehugban 0dmg veszteséggel tudja gyakorlatilag megalázni. Max az oroszokkal tudja felvenni a versenyt az a lol tank.
  • DasIsFuck
    többször előfordult pl, hogy sta1 kidugdosta a tornyát, meglőttem e-50-el vagy épp p2-vel és zsinórba az összes lövésem lepattant.
    volt ilyen pattintós dolog a type 61-el is.
    De volt, hogy viszonylag éles szögből az ufp is pattintott.(ugye mint mondtam leopárdnál ahhoz vagyok szokva, hogy csak meg kell lőnőm és tuti sebzés, így kezeltem ezeket is és sok esetbe azért meglepő dolgokat tudnak produkálni ahhoz képes, hogy milyen papírok)
  • R3nton
    stb1 pattint :D Amúgy a leo1 lövegpajzsa is megfog dolgokat. Leo1 med E50M is med, csak különböző stílus. Light az más. Az egyetlen, aminek szar a besorolása a játékban az szerintem az SP, mert az tényleg inkább heavy. Illetve BC25-t tudnám elképzelni 10es lightnak camo buffal, egy kis mozgékonyság buffal és egy kis gun nerffel, de akkor lenne sírás igazán :D
  • Oddball29
    A kínait/T20-at leszámítva a többinek sincs nagyon több penje, utóbbinak is csak golddal. Legalábbis nem olyan nagyságrenddel, hogy erősebb ellenfelek ellen szemből elég legyen. A Dragonball az 1v1 szituban gyakorlatilag legázolja a többit.
  • DasIsFuck
    Talán azoknak, akik még régen ismerkedtek össze vele?:)
    Amikor volt 3 nemzet,három 7-es med tank ág.
  • R3nton
    ja én is így jártam a DBvel, amúgy a kiságyúval használtam végül kis toronnyal, lehet hiba volt, de hát a 135 pen vicc...
  • yossarianHUN
    Neked a japán medek pattintottak bármit is, bármikor?:D Na nézze meg az ember, mindjárt visszaveszem valamelyiket megnézni, mikor én játszottam velük a kósza szellő átvitte őket, és megölt két legénységi tagot.
  • R3nton
    rejtély, én nem tudom kinek mi tetszik benne. Szar mozgékonyság szar ágyú. Bár lehet full goldspammel megéri a DPM miatt. Sztem ócska. Régen is az volt, de amióta bejöttek ilyenek, hogy T-34-1, Comet sztem gyakorlatilag vicc
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.10.12. 22:20:56
  • R3nton
    sztem nem, de ez igazából játékkérdés és ízlés kérdése. Közelharcnál bitang az autoloader, sokkal jobban fel lehet venni így a harcot más lightok ellen. Meg így lesz egyedi a tank szerintem. Egyébként nekem fent van rajta a stab és a célzásszűkitő is, így pedig elég stronk ;)
  • DasIsFuck
    A közepes tankon pont az a lényeg, hogy jobb esetbe nincs sok páncél, de még annyi van ami bizonyos esetekbe működik...
    Na a leoókon eggyáltalan nem működik, még a legfurább szögekből is minden ponton átviszem, pl a japán papír medeken érdekes módon rengetegszer pattint a torony vagy épp a front is meglepően sokszor tud pattintani 200-as peneket is.
    Na ilyen a leókon nem igen fordul elő, azt ha eltalálom akkor be is megy.
    Pedig ugye statisztikailag nincs több páncél rajtuk.
    Na ezért mondom hogy a leó inkább light tank.
  • EmR3
    Ja, papiron. De gyakorlatban ez nem nagyon érvényesül.
  • R3nton
    Alap, sztem azzal lesz egyedi. Különben a LTTB jobb sztem, ha simán a normál löveget használod.
  • Oddball29
    Attól független az összes többi hetes medet bucira vertem vele.
  • Maala
    De olyan DPM-je van, hogy az csak na...
  • Maala
    Nem azért, de ha IP-vel nem játszottál, akkor hogyan tudod mondani, hogy a Leopard 1 (ami az IP-ből jőve 2 szinttel nagyobb) inkább light, mint med?...
  • yossarianHUN
    Dettó. Mondjuk hetes szinten nekem az A-44 volt a kedvenc medem a T-34-1 mellett, szóval...:D A VK nekem már az elején elvágta magát ott, hogy nem tudtam eldönteni, melyik ágyúval használjam. A 88-asnak van alfája, de nincs penje, és egy baromi lassan forduló, nehéz toronyba kell beletenni, ami a tank mozgékonyságát is visszaveti. A 75-ösnek van penje (úgy-ahogy), de rohadt pontatlan és megbízhatatlan, tucatszámra lövi a nullásokat, és semmi megállítóereje. Gyűlöltem.
  • Master91
    és JeffDunham #330535-re válasz

pedig baromi jó kis médium (még IndnenPz előtt gyűrtem vele sok sok sok csatát), az a tank típikusan olyan mint pl. a Chi Ri. Ha rá érzel, meg szereted, nagyon fasza dolgokat tudsz csinálni vele

ha nem, akkor gázos. születni kell rá, kész, van 2-3 ilyen tank úgy is a játékba
  • EmR3
    A type61-nek viszont van egy bazi nagy weakspotj a tornyán, szar a látótávja és a camoja. Ezerszer inkább az M46 Patton.
  • DasIsFuck
    Mint írtam a legjobb német ami ténylegesen közepes tanként tud funkcionálni alacsony szinten:)
    Leopárd inkább light tank mintsem közepes, de az IP-t még nem játszottam, abban még bízok, hogy talán leválthatja a vk3002db-met a garázsba.
    E-50 akármennyire is jó és szeretem, de az nem közepes tank, így én nem számítom annak.
    Párduc vonal is ez.
    Párduc szerintem borzalmas,Párduc 2-meg elmegy kategória, de mint tornyos td vagy ilyesmi, nem mint közepes tank.

Igazi közepes tankokhoz még nem volt szerencsém a cromwell,comet pároson kívül.
    Mind a 2 köröket ver az adott német riválisaira..

• JeffDunham
    A VKDB a legnagyobb hányadék med ami a játékban létezik. A T20-ban meg kellemesen csalódtam anno.
  • JeffDunham
    Hmmm rohadtul elgondolkodtató... lehet vissza sem veszem. Pedig már vagy egy éve tervezem...
  • Oddball29
    Nekem a kedvenc hetes medem volt.
  • besti
    Igen, jöhet.

@Jeff: viszont az a DPM, az nagyon finom. 220 pen is elég szinte mindenre. Még nekem, nem pro-nak is sikerül 2100+ átlagdamage-et tartani vele.
    Utoljára szerkesztette: besti, 2014.10.12. 21:58:14
  • yossarianHUN
    Így van. Első generációs T9 med. Vannak a ~220 penes T9 medek (E-50, Patton, Lorraine, T-54, Ob. 430 II), meg a nagy penesek (Centu 7, Type 61, Leo Proto, WZ-120). Utóbbiak általában cserébe némi plusz nyavajában szenvednek. A Type és a Leo papírok és modulsérülősök, a Cent lassú, a WZ-nek nincs depressiönje.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.10.12. 21:54:19
  • yossarianHUN
    Nem. Csak egy másodperccel lassabb a másik, cserébe nincs hosszú tárazás, pontosabb, és gyorsabban szűkül.
  • JeffDunham
    Vissza akartam venni a Pattont. De valami kiakasztott. Létezik az hogy a nagy csövének 218-as penje van, amíg a Type61-nek 258??? Ne már. Ez komoly?
  • Antimat
    Érdemes a táras ágyút kifejleszteni a Bulldogra?
    Most így hirtelen fejben számolgatva, kisebb a DPM-e is, mint a simának (a pontosságról és a célzásidőről nem is beszélve).
  • Malarki
    Még hogy T10-ben sok a paradicsom...

Esélyünk se volt.
  • popey8
    Angolul tudsz?
  • R3nton
    ja igen a KV-3 kritikán aluli szar szerintem az IS-hez képest, ez kimaradt