A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Attól függ neked milyen játékstílus jön be.
HP rendszer (wot) vs 1 lövéses kill
A spot rendszer is más: wotban el tudsz rejtőzni+spotolni kell az ellent, ott meg azt hiszem mindenkit látsz az elejétől kezdve. Sosem játszottam még a WT-vel, szal vki javítson majd ki, ha hülyeséget írok:)
Ha jól tudom itt wotban sokkal mindenhatóbbak (értsd erősebbek) az artyk. Ez sajnos nagy negatívum. Miattuk túl sok a campelés és a T10 artyk, ha beadja nekik a random, akkor 1 lövéssel kilőhet egy vele egy szintű tankot a map másik végéből, úgy hogy egy szemernyit sem kell játék közben gondolkodnia a palyernek. Szal, ne játssz artyval, midnenki rühelli az arty playereket:)
Ez is unbalanced vmilyen szinten, de a WT-t állítólag egy ideje nagyon elcseszték T4 felett.
Most kb. ennyi jut eszembe:) Utána is olvashatsz és ha nem tudsz a leírt játékalapok alapján dönteni, akkor ahogy Yossarian is mondta próbáld ki mindkettőt aztán majd meglátod. Vagy nézz videókat a 2 játékból, vannak youtube-on szép számmal. Én pl. a WT sosem akartam kipróbálni és sztem nem is fogom, mivel ez az 1 lövéses kill rendszer nekem egyáltalán nem jön be.