A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szerintem se vitázzunk arról, hogy ki a hülye, mert láthatóan fingod sincs annak a játéknak a működéséről, amivel nap, mint nap órákat játszol. (Szerk: És ez nem csak rajtad látszik, és igazából ez az, ami rohadtul bassza az én, és ahogy észlelem, sok más fórumozó csőrét is. Az oltások 90%-a emiatt van, meg mert ahogy most te is, a többi értetlenkedő is képtelen elfogadni, hogy ebben a JÁTÉKban ez vagy az ÍGY megy, nem úgy, ahogy kint) De még ha ennyi nem lenne elég, a szövegértelmezésed is 0. Senki sem beszélt a valóságról, még te magad is azt kérdezted, a JÁTÉKban miért van az, hogy 340-el nem ütöd át, amit 120-al igen. Leírtam. Majd jössz a valósággal. Ki nem szarja le, hogy hogy megy ez a valóságban. Itt egy játékról van szó, a játékban érvényes szabályokkal.
Felőlem lehet rézmagos az a Heat a való életben (mert nem folyékony réz az, ezt garantálom, csak a kilövéskor rá ható erő miatt válik cseppfolyóssá). A játékban ebből nem ezt látod, hanem hogy átütöd-e, vagy sem. Nem fogod, és le lett írva miért, még az is le lett, hogy AP-val miért sikerül átütni. Függetlenül attól, hogy ezt elfogadod-e, vagy sem.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.02. 21:30:20