World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy sidescrape-ben levõ E100-at 300 méterrõl (WTE100 kivételével) golddal sem fogsz belõni. Szívesen beviszem az E100-am gyakorlóba, ha bizonyítani akarsz.
Aki ügyetlen, az golddal sem fog még zöld statot sem produkálni, aki ügyes, és lát a pályán, az normál lõszerrel is tud érvényesülni. Akik jó játékosként goldot is használnak, azok szimplán le akarják hozni a csatát anélkül, hogy a csodás random faktor miatt 4-5 lövésük felesleges legyen.
IDEAL ts-en fent szokott lenni Bowser_nl.

az sg fórum annyira 2014

és mikor látod azt amikor sidescrape-el? Valamint azt ugye tudod, hogy a 20mm-es rész elé benyúlik a lövegpajzs is? tehát legfeljebb egy 50b magasságával lehet 100%-osan biztosan belõni.
Az E100 toronygyûrû szintén nem weakspot HA a torony is szögelve van, de úgylátom, hogy ti ezt nem szoktátok megcsinálni.

az sg fórum annyira 2014

nem ertem minek keveritek a randomot a klanharccal. a klanharcban addig is megvettek a goldot amig penezes volt. amit kinyirt a kredites megoldas az a random.
Master91
bármit csinálhatsz, ha aranyat lõ és átüt pff 😄

tudod mi az arany lõszer nem?

+ ÁTÜTÉS MINIMÉTERBE !
pointer4
Nem tud valaki olyan jó képességû rajzost, aki készít sealclubber avatarokat??? 😊
Mert a kolléga aki csinálta eltûnt a föld színérõl 😞

http://imgur.com/a/INY86#18
"szarakodjatok tovább AP-val egy hulldown T62A (vagy valamelyik keménytornyos) ellen 300m-rõl"

Nem szarakodok vele, hanem pozíciót váltok. Ez olyan nagy feladat lenne? De nem, inkább töltöm a gódot oszt' lövöm át. Tényleg egyszerûbb. Há' nehogy má' még nekem kelljen mozogni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ha jól csinálod a 330as HEAT is pattog,de úgy látom hogy ezt nem sikerült eddig elsajátítani, pont ezért utáltam a VK7201et, mert azzal nem lehet ezt megcsinálni.

az sg fórum annyira 2014

az ap-hez kepest nagyobb atutest es ugyanakkor sebzest a dragabb ar kompenzalna, de ezt senki nem hinnem h komolyan veszi. innentol a balance mint olyan nincs, miota a wg onti a kreditet a jatekba semmi de semmi nem szoritja minimalisan sem esszeru korlatok koze a hasznaltat. igy aztan nem meglepo tier2ben sem, vagy bmelyik mas szinten a goldspam.

sokkal erdekesebb lenne ha a jelenlegi felallas mellett, mondjuk fele sebezese lenen a gold ammonak.
Tudod IS-4-nek simán overmatchelhetõ az ágyú feletti toronylemeze (akárcsak az IS-3-nak), az E-100-nak meg bármikor bevered a toronygyûrûjét, vagy a kémlelõjét. De gondolom te ezt nem tudtad, mert egybõl töltöd a goldot.
Master91
ja hogy ha ügyes vagyok 300 méterrõl õ se üt át...sidescap faszomat, betölti az aranyat és nincs sidescap

és nincs 300 méter
Mellé nyomtam, nem a tiedre akartam, sry 😊 illetve nem így...

j0nNyKa
elég lesz.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mellé nyomtam, nem a tiedre akartam, sry 😊

"egyes emberek itt annyira irigyek"
Jah, mi hoztuk fel a "miért vagy Te lila" témát. Te tényleg beteg vagy.
Napszemcsi rajtad van?

mondjuk pointer ÖSSZES tier10es tankjára???

Master91:
na sok sikert átlõni a T62A tornyát AP-val 300m+-rõl.
Azért a Heavyk "hátrányáról" annyit, hogy egy HELYESEN sidescrape-elõ IS4-et, E100-at nehezebb kilõni.

az sg fórum annyira 2014

pointer4
Elásni ? Hova ? Arra gondolsz, hogy a szemedben ? Vagy a gold rinyálók szemében ? Szerintem azok mind bénák, gondolod adok a bénák véleményére ? 😄

#308152: Nem, nem azért goldozok, mert a klán elvárja. Azért használok prémium lõszert, mert van olyan szituáció, ahol a használatával megoldható hogy hp-t ne veszítsek, mert a csatában nem csak 1 tankot kell elgyõznöm, hogy nyerjünk, inkább 3-6 darabot is. Mert a többi társ általában olyan agyhalott mint akikkel errõl az egyszerû dologról vitatkozok 😄
Abból, hogy irigységgel vádolsz minket, tökéleseten látszik hogy nem fogtad fel eddig mirõl beszéltünk, és mi a problémánk. Akkor meg nincs mirõl beszélni, szerintem elég sokan, és elég jól elmagyaráztuk mi a gond, de abból, hogy neked mindebbõl is csak az irigység jön le, látszik hogy számodra is csak a stat a fontos, mivel megint a statra asszociáltál egybõl.
is fiam senki nem irigy az ötödik accountodra hidd el nekem 😊<#eljen>
Master91
XD

mire irigy?

szarakodok is, mert AP-vel is meg sebzem MERT-TUDOM-HOL-KELL-LÕNI

Ha meg megöl, én meg nem tudom õt, akkor meg grat neki, mert ki használta a tetves tankját!

JA hogy én nem tudom ki használni a tetves heavy tankom mert oda fingasz 1 aranyat és csõõõõ páááncéééél

Aztán meg majd lehet írogatni a chatbe hogy "noob heavys lost"
Gg wp
az a különbség Pointer és köztetek, hogy õ tudja használni az agyát.
és ez nem azt jelenti hogy állandóan goldspammer mert lila...
egyes emberek itt annyira irigyek, hogy az elképesztõ (legalábbis nekem ez jön le).
szarakodjatok tovább AP-val egy hulldown T62A (vagy valamelyik keménytornyos) ellen 300m-rõl.

az sg fórum annyira 2014

egyre mélyebbre ásod magad 😄DD
Igen, természetesen csak azért goldozol, mert klánban elvárják hogy tudd használni <#hehe> De sebaj, nem kell mentegetõzni, megértjük.
És eddig a jelenrõl beszélgettünk, vagy a 3 évvel ezelõtti állapotokról?
Ki beszél itt a CW-rõl? Még mindig a random goldspammerekrõl volt szó.

Na mire jó?
Komolyan, mellébeszélés helyett:
Miért kell például IS4-be gold?
KV-1S-be? Hellcat-be? T34-be? Lehetne sorolni hosszan.

Gold ammoról annyit az elõbb wz111-el 3x nem lõttem át az e75 hasát. Jó az a 250 pen kivéve amikor nem

pointer4
Na ez a másik, hogy aki nem használja, annak fingja sincs mire jó a gold lõszer.
Belehet lõni E100 goljával az is7 tornyát? Neeeeem. De más tankéval igen. CW-n kezdjem próbálgatni, amikor azon múlik a csata? Igeen, jól ki is vágnak a klánból.
Na jó, ha onnan nem is, de a platoonból, századból tuti.
pointer4
Ebben épp nem.
Úgy rémlik már +/- 2 tieres MM van, de lehet tévedek.
pointer4
Ja, igen, így mi ? 😄

https://www.youtube.com/watch?v=cM2yRZ82sYc
Milyen helyzet az, amit a T10 tankok 250+-os átütésével nem lehet megoldani? Mihez kell a 300-350 pen? Persze, ha az IS-7 tornyát vagy az E-100 frontját akarod átütni ahhoz kell.

Igen, ezt mondták annak idején a 12 éves CoD-huszárok is, akik végig spawnkempelték a meccset, illetve gránátvetõvel puffogtatva rohantak keresztül a pályán <#hehe>
Ezért jó, ha az embernek van mindenféléje. OP egy tank? Akkor azzal megyek. Szétnerfelik? Megyek mással. A balance mindig változik. Mindig meg lehet találni a lokális maximumot.
pointerben sose csalódok, ha goldammoról van szó 😄 repült a plusz.

az sg fórum annyira 2014

Master91
hányszor van olyan ,hogy térképen látom, hogy elesik a csapatunk fele 1 oldalt, amik fõleg heavykbõl állnak, és jön át az ellenféltõl 4-7 tank. Aztán seggbe lõnek arannyal, és így már mindent is meg értettem hogy miért buktuk..
Master91
hányszor van olyan ,hogy térképen látom, hogy elesik a csapatunk fele 1 oldalt, amik fõleg heavykbõl állnak, és jön át az ellenféltõl 4-7 tank. Aztán seggbe lõnek arannyal, és így már mindent is meg értettem hogy miért buktuk..
pointer4
A gold ammo használat beképzeltség. Aham. - Ebben látok logikát, igen.
Még véletlenül sem a játék adta lehetõségek kihasználása, az ideális szituációhoz való lõszer használata, alkalmazkodó képesség. Neem, beképzeltség XD Sõõt, legyen inkább féltékenység. Vagy szomjúság, az még nagyobb baromságnak hangzik.
Egyébként meg nem mondtam hogy használhatatlanok, csak hogy nem lehet õket arra/úgy használni, ahogy régen, és amire/ahogy kéne.
Frappáns, szerintem így 4 év alatt, abból 60%-ban heavyben megtanultam játszani velük. De hát ez van, mikor nem tud mit mondani az ember, elõkerülnek a beszólások.
Arról nem is beszélve, hogy lehet nagy mellénnyel puffogtatni ilyeneket, hogy ne játssz vele, de az emberek szeretik elfelejteni, hogy még mindig a heavykbõl él a többi 4 osztályból 3. Õk nyújtanak jó zsíros, lassú célpontot a TD-knek és artyknak, illetve õk kötik le az ellenség fõerejét, hogy a medek kényelmesen ügyködhessenek mögülük, flankelve, supportolva, stb.
pointer4
Amúgy, ha szerinted ki lettek golyózva, és használhatatlanok, akkor illene megtanulni játszani a játékkal.
+1
Master91
persze, azért kukázzam a tankok ~30%-át mert túl beképzeltek egyesek hogy leszálljanak a gold ammorol mi?
Nem azért, de szerintem a legtöbb embernek mikor azt mondják hogy "tank", akkor egy nehéz tank jut eszébe. De még ha egy Leopard 2 MBT, az is sokkal közelebb van pofára egy nehéz tankhoz, mint egy közepeshez, vagy könnyûhöz. A medek pofásak, a könnyûk jópofák, a TD-k meg érdekes változatosságot nyújtanak (az artyk dögöljenek meg), de akkor is a nehéz tank "A tank". Na ezért zavar sokakat (köztük engem), hogy pont õk lettek kigolyózva.
<#eljen>
pointer4
Ha szerinted a használhatóságuk csökkent, akkor mi a problémára a kézenfekvõ megoldás ? NE játssz vele!
Menj akkor leopardal,, amx50100-al, batchat-el, azt mindegy ha golddal lövik, minden átviszi. Kizártad azt a tényezõt az egyenletbõl, ami miatt a többiek elõnyhöz jutnak veled szemben. Innentõl lehet bizonyítani az egyéni skill-t, amit nem befolyásol a gonosz gold ammo 😄
lehet tardozni, meg lehet sirosozni, de abba azert van igazsag, h a credites gold ammo ota, a pancelra epito tankok hazsnalhatosaga jelentosen csokkent. amit az adott tank balancaolasakor erosen figyelembevettek, de mint elony elveszett, a hatranyai viszont megmaradtak.
ximix
Olyat tudnának a moderek, hogy minimum mennyi goldot lõtt el az illetõ mivel a csata végi jelentésbõl kiderül az elõtt lõszerek ára és mennyisége.
Alap lõszer árral felszorozva az elõtt lõszerek számát a kapott érték kisebb mint a elköltött löszerek ára akkor használt goldot.
A kettõ közötti különbség mértékébõl lehet vonatkoztatni a gold lõszerek számára azon tanknál ami kétféle lõszert használ.

Pl:két fajta lõszernél
-alap lõszer 1200 guba
-gold lõszer 3000 guba
a két lõszer közötti árbeli különbség 1800guba
csatavégi jelentésben az elõtt lõszerek pótlásának ára 24000 guba
elõtt lõszerek száma 14
14x1200=16800....24000-16800=7200....7200/1800=4 azaz 4 gold lõszert használt

Azok a tankok amik 3 féle lõszert használnak.. van matekos ? akkor házi feladat 😊

pointer4
Kikérem magamnak, nekem nem csak egy játék, a passziánsz, meg az nfs az csak egy játék. Ez nekem A játék egy pár éve 😊

Viszont imádom, amikor a tardok sírnak a gold ammo miatt XD