A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Userx2 #329302 Te miről beszélsz? 2700 avg win8-nál, miért kellene sírnom? 1200 az átlagom 1000 csatára. Ennyire mákom lett volna 17 csatára nézve??? Szerintem tekergetnek mindenféle szorzókat, de nem befolyásol semmilyen döntésemben. (pl. FV4202 brutálisan rossz lett ágyú minden szempontból, jó ideje) (conqueror meg pl. mindig 4000 fölött sebez ellenben az FVmeddel) El fogadom és kész. Wr-t én is magasról tojom le. Vesztes csatára is van legénységi ikszpé, engem az érdekel. Kredit megint nem, mert prémtankkal tudok szerezni.
Szerintem túl szép és unalmas lenne, ha nem nyúlnának bele. Befásulna az ember. A hullámvasút meg izgalmas. A random fator arra jó, hogy megmagyarázzák a sumákságot. Miért kell a sumákság? Arra kell ösztönözni népet, hogy minél többet költsön.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.10.02. 11:25:16