World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy IS-7, E100 combo mikor szembe jön a WTPz4-ben minden van csak pontosság nincs😊
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Az FV-t emg még én is golddal használnám, ha már az idióta fejlesztõk képesek voltak így játékba rakni...

Ha srác is beküldte akkor valószínûleg õ kapja ha nem akkor lehet te, de nem tudom csak tippelek.
Én támogatom
Vicces az ilyesmi, én tegnap vettem vissza az E-100-at, és így utólag igazat kell adjak Maalának: gold nélkül is teljesen használható, ha tudja az ember mit hol lõjön. Nagyon ritka az, mikor átüthetetlen ellenféllel állsz szemben (pl. IS-7 hulldownban), de ilyenkor meg ott a HE. Minap Himmelsen 430-at csaptam HE-vel az IS-7 tornyába.
Más:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már szó szerint is nagy a tolongás a szervereken😊
vagy a Best replay of the week.
De a baj az, hogy nem én már meghaltam, és úgy néztem, ahogy az M4A3E2õt ki akarja csinálni 3om 8as tank és lezuhannak a hegyrõl, a végén meg kettõt megöl közölük.
Nem is én kapnám az aranyat, hanem a M4A3E2 tankos emberke?
A pokol tüzén fogsz elégni <#vigyor>#vigyor>
Ha beülsz egy olyan tankba, ami lassú, kicsit sebez, pontatlan vagy nem üti át az ellenfelet, azzal kevésbé leszel hatékony ----> kicsi lesz a WN.
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Az FV TD-t meg szerintem a játékosok döntõ többsége HESH lõszerrel használja.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
az sg fórum annyira 2014
Full golddal használom az összes tízes artimat, az IS-7-et, WT E-100-at és a FV TD-t. A többiben vegyesen van.
A prém tûzoltó mindenben van, de a javító és a FAK az sima háromezres, továbbá sohasem csokizom (stb.), mert sóher vagyok!
De ezen a délutáni "duelen" jót röhögtem, kis noobként várom mi sül ki belõle😄

Csak annyi a különbség kettõnk között, hogy õ sokkal elõbb kihúzta az összes tízest, nekem viszont sokkal több csatám van tízes tankokkal (10k).
Ha mindegyik tierX tankkal szeretnék legalább 3-400 csatát, rendesen megismerni õket, akkor úgy is lesz elég elfoglaltságom 😊

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Azt tudom, hogy nincs mit húznom, kb csak tierX ben játszom, és nõ a WN 😄
Ettõl még persze nem zárkózok el attól lehetõségtõl, hogy tier7ben jobban nõne.
De a faszom fog a pisisek között pedózni 😄
Ráadásul szeretnék kollektíve 2000 átlag sebzést. Az elsõ 8k csatámat, amíg tanultam a játékot (csak kb, lehet kevesebb, lehet több) ellensúlyozván, mert az olyan szép lenne a szememnek a stat ablaknál.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mind a kettõbe, egy próbát megér.
Van a vicces az RNG ami Random Number Generator rövidítése azaz véletlen szám generátor.
Azért ez a neve, mert a játékban lövés szórása, átütés, sebzés és még pár dolgot egy véletlen szám generátorból kapott számalapján kerül kiszámításra és ez valamikor vicces helyzeteket szül.
Itt a fóruma ahol leírják hogymint kell a hozászolásba elküldeni..
Video series "RNG: No Comments" - replays only!
-----------------------
A másik a hét legjobb visszajátszásainál meg a videóban leírt módon.
Mellékelni kell a leírásban mettõl-meddig van az akció majd feltölteni a replayt és send to BRW gombra nyomva ki kell választani melyik kategóriába akarod beküldeni.
http://quickybaby.com/wot-achievements/how-to-get-on-best-replays-of-the-week!/
http://www.youtube.com/watch?v=OUepE-T7gLU
ez a csata 15500 wn8 at ért pl 😊
http://wotreplays.com/site/812635#fisherman_s_bay-pointer4-bat_chatillon_25_t
azóta is röhögök rajta 😄

az sg fórum annyira 2014
nincs több kérdésem.
Ugye tudod, hogy a wn8at mivel lehet húzni? bezony 10esekkel, 3900dmg már magában 3,3-3,5k wn8 (vagy több). 😊
Én szvsz megmaradok a tier8nál, feljebb felesleges mennem, cw-ztem én már eleget, a tier10 nekem már korántsem jelent annyi élvezetet mint mikor elkezdtem ezt az egészet. Nekem a tier8 a "munkaeszköz", jó lenne visszakerülni az 5. ProLeague szezonba, ahhoz viszont OP skilles tier8ak kellenek, minnél több annál jobb, de ehhez elsõdlegesen csapatversenyeken kellene jobban teljesítenünk.
Szerencsére a magyar 7on7-ek most jól sikerültek (1.-2. hely zsinórban), de a nemzetközi porondon is jó lenne visszakerülni a top8ban, és mivel az A-Seriesben nem indultunk így csak a Go4WoT-on keresztül lehetne csak bejutni.
A goldammo filozófiát a mai napig nem vágom, némelyik ember pont úgy kezeli (és itt nem dieghora gondolok) minthogyha az ördögtõl való lenne közben egyáltalán nem, sõt ellenkezõleg, azért lett végül kreditért megvásárolható, hogy egy viszonylagos balanszot teremtsenek a fizetõs és a nem fizetõs player között.
A használatáról csak annyit, hogy nem fogom magamat szopatni (mondjuk T69 AP-ja egy E75 oldalára) amikor megkönnyíthetném a dolgot és MEGNYERHETNÉM a meccset. A hardcore "minden tankban goldot KELL lõnöm" filozófiát természetesen én is elítélem (pl Scheffnek vicces volt a 60 APCR-es E25-je), vannak tankok amikbe egyszerûen szükségtelen goldot tölteni (BatChat25t, E5, akármelyik 10es TD az FV-n kívül, low-mid tierû tankok). Néha csak szimplán lusta vagyok célozni (erre tökéletes példa az E100/Vk7201) és fun volt hallani a HEAT robbanását közelharcban (igen elcseppentem rá).
Na megyek ground forcesozni 😊
az sg fórum annyira 2014
drága az AP mi? 😄