World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a jateekosok nagy resze nem is tudja hogy van. En tudom de mindig elfelejtem kiprobalni. 😊
Ez mind igaz. De nem lehet kiegyensúlyozni sehogyse. Mégis hogy?
-15 német vs t5 amerikai vagy orosz tank. Ez nem történelem hû, mert a németek voltak kevesebben és német oldal túl erõs is lenne. Se egyensúly, se történelemhûség.
-pár néemt nagy tank, pár kicsi, vs sok orosz/USA. ez történelemhû, de itt nincs egyensúly. De hát a valóságban se volt egyensúly, épp ezért történelmi csata.

Az a baj, mindenki aki történelmi csatát akart, úgy képzelte el, majd Tigrisekben végre lemészárolhatja a T-34 -es meg a Sherman hordákat. Ja, de minden hülye Tigrissel akar menni, ki a fene akarna Sherman-nal vagy T-34-essel? Azon túl, ez is minden csak nem történelem hû, mert a valóság kicsit más volt. Na akkor?

Már a zárt béta óta ez ment, történelmi csata, több realitás. Hát jó, kinek tetszene egy ilyen játékmód ez full reális és történelem hû:
Pár Tigris az egyik oldalon, a túl oldalon sokszoros túlerõ. Elindulsz a Tigrissel, mondjuk a német oldal 4 Tigrise közül kettõ már lerobban a kezdõkörben, a harmadiknak a csata közepén kifogy az üzemanyaga...stb.
De orosz oldalról se lenne jó, ki a fene akarna úgy játszani, hogy hiába van túl erõben, rohadt nagy távolságról egy lövéssel szedi ki õket a német nagy tank vagy TD. Nem sok öröm lenne benne.

Szóval történelemhûség és egyensúly nincs. Nem lehet. De más esetben sem😛zIII-asok pár korai PzIV T-34-eesek és KV-k ellen? Ebben mi lenne az élvezet? Bemegyek KV-2-vel és 50 lövést kibírok és elpárologtatom az ellenfeleket? Ha ilyen történelmi csata lenne, a legtöbb német tank még hátulról se bírna el a KV-kal. Ez se élvezetes.

Azt viszont megtehetnék, hogy extra credit, extra Xp járjon a történelmi csatákra ,hogy becsábítsák az embereket.

De a játékosok is ugyanúgy hülyék: hiszen mindenki Tigrissel akar menni, ezért..Tigrissel bekerülni Történelmi csatába? Várj 10 percet, vagy többet...

Már a teszt alatt sõt elõtte is gondoltam, el van ez az ötlet baszva már eleve, hülyeség.

kompromisszumot kene talalni, meg megfeleloen tesztelni. nem a szokasos wg fele osszecsapom azt majd lesz belole valami mentalitassal kene hozzaalni..
Oké-oké.
Délután, most kell lépnem vendégségbe. 2-3 körül érek haza, rád írok.
Az biztos. De nem is lehet normálisan balance-olni. Mert ha történelem hûre vesszük, akkor nem lesz egyensúly. Ha meg egyensúly lesz, nem történelem hû.

Azt gondolom, már az elõdje is kategóriavezetõ volt a saját szintjén heavyk közt😊 Szakasz? Úgyis ízlelgetem az E-100-as goldmentes életet.
90%-osak a legények (+BIA és venti) de elmebeteg rofja van ezen a szinten.
mondjuk azert nem kicsi balanceproblemak vannak vele. lehet ez is baj...
Én a Conquerorba mindig vittem 6 HESH-t, a többi AP. Flankeléskor, illetve papír fritz TD-k ellen elég volt az a 6 darab.
Na akkor majd írhatsz róla egy rövid élménybeszámolót, nekem is izgatja a fantáziám😄 Bár most vettem vissza az E-100-at, úgyhogy egy darabig nem lesz új T10, nem bírja a budget.
Furcsa. Pedig annyian hisztiztek miatta, hogy márpedig történelmi csata kell. Na most akkor mégse?
Mondjuk nekem se tetszik, de nem is vártam hogy legyen.

A Történelmi csaták láthatóan nagy népszerûségnek örvendenek:

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Megvettem a brit t10 heavyt. Milyen lõszerelosztást javasoltok, és milyen célpontokra melyiket használjátok?
bocs erthetoen mi tortent a minimappal ami regeben volt a jactor packban ha van valami hasonlo hol talalhato? valaszokat koszonom

hello mindenkinek melyik mod volt az amelyik mutatta a latotavolsagot es volt 1 vonal amerre a tank nezett ha tudja valaki irja meg valaszokat elorre is koszi

Mert ez a Millenium Falcon!
Ráadásul blankolt farokkal.

Az semmi, de mit keres rajta egy sólyom? 😊

Solten
Kaphato, csak kell venned hozza egy 80 dollaros egeret... <#vigyor>

Saor Alba

Pont az😄 Egyébként asszem a vízhûtéses géppuska védõburkolata.
Solten
Ez a Locastan-fele minimap.

Saor Alba

Ez mi a f@sz?

a legutobbi ilyennel akkkor kapatam agyergorcsot, amikor tier6 csataban kv1s-el sikerult top heavykent kilovetnie magat a 2. percben es a vegen megneztem szumma 60 sebzessel zarta a meccset. ez volt neki a gg.
Sunsetjoy
De még az csapatok közti közös csatornára is, még akkor is ha a vesztes oldalon van, és akkor is, ha lófüttyöt nem tett hozzá a csatához. Szerintem az már ott script... vagy agyilag zokni .)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az ilyet ilyenkor úúúúúgy kilõném a foglalóból. <#vigyor>

patchaou
A legjobb amikor ezek irkálják csata végén hogy "gg" :/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

mijki
Tegnapi gyöngyszemek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vöröskék ereje...

Itt épp hogy csak de lehoztuk...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

es ez mega jobbik eset h bot! sajnos a jatekosok jelentos resze tenylege nynit tud, koszonhetoen ennek a csodas xp rendszernek. 10 szinten keresztul ezt csinalta, ennyire futja tole. sosem probalt mast, ezeknek ennyi a jatek.
Ne idegesíts 😊))
A bot használat csalás, és egész csata alatt semmi hasznára nem volt a csapatának, mert esetünkben ráadásul egy ritka primitív botról volt szó.

De te "kívülállóként" nem tudod átérezni a probléma súlyát... 😊

Toweliee:
Ebben a csatában konkrétan 700+ xp-vel honorálták ezt a khm... kedves játékostársunkat (ha volt prémje). Ha ez volt a duplázója, majdnem 1500 xp-t kapott erre az abszolút semmire, mert mások megnyerték helyette. Míg az ellenfél legjobb játékosa 3400 sebzésre kapott 320 xp-t, mert õk meg ugye vesztettek.

Igen, ilyen sajnos van. Töredék xp-vel is ki lehet húzni egy toptankot, 50-60 xp-kel, csak tovább tart.
j0nNyKa
jol olvasom, hogy 1 jatekos egyben csal, botozik, es kempel is? 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ezt a szutyok palyat torolhetnek mar a csába...
De jó lenne, ha kezdenének már valamit ezekkel a mocskos csaló botozókkal...
Vagy nem is tudom, minek vannak a játékszabályok, ha az azokat ilyen szinten és teljesen nyilvánvalóan semmibevevõket sem szankcionálják:

19k csata, 200 eff és a sarokban campel IS-7-tel. 0 sebzés, a csata végén beállt cappelni <#levele>

jól tudom hogy a pz4 hydr. még nem kapható? találkoztam egyel
mijki
"Not much new today again. Russians confirm the T26E4 event (you’ll be able to get Super Pershing for free – or a gold equivalent of it if you have it – plus 14 days of premium account), if

- you make 75k XP on every nation
- you can make it only with a tier 4 to tier 8 tank (not tier 9 and 10)
- you have to be in top 10 XP-wise in order for the XP to count
- on Russian server, XP earned on premium tanks, will NOT count towards this event <-- Ez miért lehet feltétel? 😞

It’s quite likely the EU event will be the same. American requirement for the T34 seems to be 100k, not 75k though."

Forrás

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

És akkor most íme a látható nem létezõ fal 😄
oda lõttem ahol a célkeresztem van.

Nálam a 5.2.1-test2 van fent és abban már megy. De most látom, hogy már van frisebb verzió is, arról nem tudok nyilatkozni.

(amúgy azon a képen a másik minimap cucc van, de np 😊 )

en se szeretem a wargaminget , de sztem igencsak kisarkitod..... az esetek 98%-ban a jatekosok haromnegyede gyakorlatilag kreten.... nagyon sok problemaja van a jateknak de jelenleg a legnagyobb problema az emberi tenyezo... egy atlagos csapatban minimum 10 de rosszabb esetben 12 jatekos a counter Strike gyakorlo bot-ok szintjen van , de a Half Life Opposing force AI-atol mar messze elmaradnanak.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

A csaták fele kb. játszhatatlan a rossz mm miatt. Akkora aránytalanságok vannak összerakva hogy borzalom. És ez megy nagy tierben is. Elmélkedtek itt hogy melyik tankot hol kell löni. Értelmetlen mert ebben a játékban az elméleteket kukába lehet dobni hiszen akkora manipuláció van szerver oldalon, a csaták fele borzalom és nem a játékosok hibája mindez hanem az aránytalanul összerakott csapatfelépítés miatt. A Wot döntõen befolyásolja az össze csata kimenetelét akkor meg hiába elmélkedtek ti itt az átütésen, mit hol kell löni, a gyakorlatban majd random isten a feje tetejére állít mindent.
"csõ" ???
milyen csõ??

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

T110E3-nál has a puha, T95-nél a két parancsnoki kupola (vagy mi az), illetve a 250 pennel (tehát T10 ágyúkkal) már a hasa is lõhetõ. Ezek persze csak akkor mennek, ha viszonylag közel vagy.
JeffDunham
Megy az XWM-en a csõ mutatása? Frissítetted? Melyikre?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Szerintem kicsit több az az effektív védelem... E 100 hasát 225 pentõl érzem átüthetõnek, az is 7 pedig még erõsebb.

Peca: a "Fos"-oknak a kis radarjuk közepét vagy a géppuska torony közepét kell lõni. Amx 50B ahogy kolléga mondta a papír tornyot, ennek pont atom teknõje van. VK 4501B-nek a homlokgépuska elméletileg weakspot. Tortoise az semmi. T110E3-at inkább hagyd ott AP-val ha csak a frontot tudod lõni. t95 ugyanez, nincs weakspot számodra. Fail-löwevel meg nem sûrûn fogsz összeakadni, de a löveg alatt van valami vékony puha sáv.
Én simán megyek "oda" 12-ediknek. Valahol a t29 mellett ideális hely látszik 😄
Solten
Tokeletes mikor 11 idiota elindul egy iranyba es total atmegy rajtuk a joval kisebb letszamu elelnfel.... 😄

Ez mar muveszet.

Saor Alba

Solten
Ennyi. Bedobjak a csalit a halacskaknak (ez esetben a SuperPershit) es el is van intezve. Overlord (?) meselgetett arrol hogy a Majus az egyik leginaktivabb honap.

Saor Alba

Ez az event nem arról szól, hogy mennyi idõt szánsz rá, majd kiszámolod az óradíjat.

Ez arról szól, hogy naponta 1-2-3 csatát _lenyomjon_ az illetõ. Tehát fellogol, és ezzel több játékos van fent.
A lower front platet értem alatta, a "hasát". Az AMX-50B és a Tortoise esetében nem számít a teknõ, az egyiknél a torony a gyenge a másiknak hatalmas kupala van a tetején. Amúgy a legerõsebbeknek is (IS-7, E-100, JPzE-100) 212 mm effektív védelme van a hasánál, a Mausnak 231 mm. Ha olyan helyzetbe kerülsz hogy nem tudod átlõni, mert mondjuk beforgatta, akkor poziciót kell váltani.
Ha a távolságból adódó átütés levonást nézni kell akkor már túlságon távolról lövöldözöl, a heavyknek elõl a helyük.

Egyébként óránként alig több mint 400 Ft-ot kerestem nemrégiben egy lepra helyen, most meg melóm sincs, mert az az alkalmi lehetõség is megszûnt.