A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Rivanka #328853 Én már most azt vettem észre, hogy a pattogó, nem sebző lövéseimből meg is lehet mondani, hogy nyert vagy bukott a csata. Tegnap pl. zsinórban volt, hogy t34 (amcsi), kv85 oldaláról zsinórban pattant a 225 pen. Szerintem még ha minimumot is dob a random, az akkor se jön ki. Meg is3 frontjába bele szemből, ott volt a luk, és 0 dmg. A másik oldalon meg Sp-vel szoktam 170 pennel símán átlőni 400m+-ról t9-eseket, ami szintén elméletileg is kizárt, de épp győztes csatát dobott a random. És szerintem ezért is lett ilyen a játék, rohan mindenki, lő párat, majd meghal, mert független a játékodtól az eredmény. Tisztára mint valami böngészős gagyi tankos játék, van belőle egy rakat neten. Még lehet sorolni, replayben is megnéztem párat, hogy nem is látszik ki az ágyúja csöve az ellennek, de lő, sebez. Én elhiszem nem csal, neki mást mutat a kliense. Aztán csak az a fura, hogy a tankodon sehol nincs sérülés még 3 beszedett találat után sem...
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.09.28. 12:46:44