World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látszik hogy az oroszok történelem látása teljesen más, ranzar 3. german inváziós videója is ezt mutatja...
ximix
WTe100-at használja valaki nagy csúzlival ?
Számolgatok
128mm
1,5+2+2+2+2+2+2+60=73,5 átlag sebzés/tár=3360
150mm
1,9+3+3+3+3+50=63,9 átlag sebzés/tár=3000

sebzés egységnyi idõ alatt
128mm
73,5mp=3360átlag sebzés
150mm
72,9mp=5250átlag sebzés

150mm elõnyök/hátrányok
+9,6mp elõny
+2250 sebzés
-41mm átütés
-443m/s lassabb lövedék

Sunsetjoy
Én pl. régen a Serene Coast mapot következetesen szerénykosztnak hívtam- amikor 10 perces kempfesztek mentek rajta. Most meg már nem változtatom meg az elnevezést😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Mármint a sok tank ág meg madárhang közben? Vagy a többmagos támogatás hegesztése közben?😄 Bizony nehéz is egy keményen dolgozó fejlesztõ élete <#hehe>
Fejlesztés közben halál harmadrendû hiba egy ilyen. Tuti fel van véve a listájukba. Csak valahol nagyon hátul.

ott a pont!
Nálam is, de ez az új mapokkal általában így van. Általában kell nekik kb fél év (meg sok-sok fórumoldalnyi panasz), mire egy pályát a régiek szintjére sikerül optimalizálni.
Erre viszont én mondom azt, hogy szerintem amíg a játékosok nem panaszkodnak miatta, tök mindegy melyik oldal nyer mennyiszer. Az más kérdés, hogy ha egy map nagyon kiegyensúlyozatlan, általában hamar jönnek a panaszok is.
Hm pedig egy pár megoldással jó lehetett volna a sacred valley is szerintem. Bár ezek is telle vannak hibákka érdekes, hogy senki nem említi windstorm-ot az a pálya sokszor játszhatatlan akkora az fps ingadozás (nálam)
Master91
Ez így mind a három mehetne a levesbe át dolgozással együtt 😄
ximix
Nemcsak a játékos reakciókra figyelnek hanem, hogy melyik oldal hányszor nyer, anno volt ilyen átrajzolgatás balansz miatt.
Komarint, Northwestet, Severogorskot most dolgozták át, gondolom egyelõre figyelik a playerek reakcióit. Swamppal szerintem annyira sok embernek nincs baja.
Akkor a többi sz*rt miért nem takarítják el? Komarin, Swamp, NortWest, Severogorsk, mind mehetne a kukába tõlem.

Bartlebi: Jó reggelt neked is! Bár nálunk már inkább este van. Most keltél? <#idiota><#mf1>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Jó reggelt!

Si vis pacem, para bellum!

Akkor, mikor a probléma megoldható 5 perc munkával, mint például egy pálya kivétele <#hehe>
ÉS az mióta döntõ indok náluk? 😄

Kivették? Mikor? Mondjuk most hogy mondod, tényleg nem játszottam rajta emberemlékezet óta.

Mert rühellte a nép?😄
Nem tudja esetleg valaki ,hogy a sacred valley mappot miért vették ki?
Tény, csak a hibákat azért javítani szokás (?).
Szerintem is "tök oké", ez egy játék. Elõfordul. Hogy min baszta fel az agyát, azt nem tudom. Eleve jó tudni az ilyenekrõl. A fordítottjáról mondjuk jobb lenne. <#hehe>

Na ezt nem kellett volna mondanod, mostantól ezt fogja hajtogatni, hogy "más játékban is van, akkor meg mit sírtok, tök oké".
Még mindig textúrahiba, és nem szándékos szopatás...
Az ott egy texture bug. Van ilyen. Nem ott van a fal vége, ahol lennie kéne. Elõfordul, ha szarul csinálják meg a mapot. Más játékokban is van ilyen.

Igen, raknak bele láthatatlan falakat...azt persze...baromság.

Tudod mi van? Egyszerûen mellé lõ a lövész. Vagy, mondjuk volt lag , és amiatt ment félre. Ez lehetséges és mindennap elõforduló probléma, és igen ez játékhiba, de nem baszki láthatatlan fal...honnan szedtek ilyeneket?

mijki
Mi ezt a srácokkal csak Texture Bug-nak hívjuk, és sok van a mapokon belõle, és utáljuk mint a siemka top tankokat.<#banplz>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Master91
Mi bajod? Létezik, tudja mindenki, és ott van a bizonyíték is.

Sniperbe úgy látod hogy lõhetsz, azt közbe még se. Én értem hogy miért van ez így, de akkor is kurvára idegesítõ és fogadok hogy ki tudnák javítani.
Ja hogy nem, ez a wg.
Az. Láthatatlan fal...a fasz ki van már de tényleg a baromságaitokkal.

Master91
hányszor van olyan hogy zöld és úgy is láthatatlan falba csapódok 😄
patchaou
Ezért kell figyelni a páncélátütés jelzõt. Ha zöld, akkor átlövöd a sziklát is, ha nem mutat semmit akkor meg elakad a láthatatlan falba. Ezeket persze véletlenül sem javítják soha, csak egyre több az ilyen hely.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

vki help!
tank inspector-ban rá akartam menni Karl-ra (hogy miért azt én sem tudom XD)
de kilépett hogy hibát észlelt ezért leállt
újra elindítom, ugyanez... már be sem lép, egybõl kiírja
letöröltem, leszedtem legújabbat, ugyanez :S
gondolom a Karl-t akarja megnyitni és ezért áll le, vki nem tudja véletlen a megoldást? h ne keljen fél napot gugliznom? 😊
Az a probléma, hogy a semmibe elakad a lõszer. és nem ezen az egy helyen van ilyen.
Master91
Egészségére😊 ettõl még igazam van.
Ezt most érti valaki? Mi a probléma? Ez eddig is így volt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tele vannak ilyenekkel a pályák. + van olyan hely ahol ott a hegy de be lehet lõni a tankot.

nekem eddig sosem volt szolgáltatói problémám
kopp-kopp*
invitel-es vagyok... ezek után majd elgondolkodok hogy ha bejön a júpíszí a faluba hogy váltsak-e 😊

most nyomok egy gép resit + modem resi és kiderül h laggol-e még a game
ximix
Amúgy érdekes, mert valami itt Mo-n volt mind az SG mind a WoT connection last.
A prohardveren írta egy guru ha jól emlékszem, hogy hálózati hibákat vizsgálva egyre több a ppoe kapcsolat megszakad egy pillanatra címû hiba.
Holott az FV td-t mindenhonnan keresztül lehet pisálni.

ximix
Látod, látod tamas323 ügyeletes sg sámán levette rólad a rontást 😊

Amúgy damage indikátor szokott segíteni honnan jön az áldás, a helyzetedet meg pár ezer csata után már nem nehéz kitalálni.
te jó isten mekkora laggok vannak EU1-en :S
fps leesett 5-re :S
remélem EU2 jó, ha nem akkor rövid volt a mai wotozásom 😊
Történt velem egy érdekes dolog. Mines pályán a bázison megálltam a Su-122-vel a szikla mellett a bokor és a kerítés mögött. Jön ki egy E75 én meg nagy erõvel elkezdem lõni. Persze nem tudom átütni mert még nem a nagy ágyú volt rajta, de õ elkezd menekülni mert úgy tûnik nem lát. Egyszer csak kijön egy Fv215b 183 is onnan és valaki leszedi a láncát. gondoltam ott tartom hátha valaki ki tudja lõni és elkezdem lõni a lánctalpat. És csak annyit látok hogy a torony fordul felém én meg nézek a csövébe. Abban a pillanatban már el is engedtem az egeret hogy itt már vége is. Erre lõ lõ egyet és elrepül alattam a skuló! EEEZt a mákot! <#vigyor3>

"" u*
ximix
Milyen jó, hogy Pearl Riveren megcsinálták azokat a kis utakat középen így legalább láthattam amint kb 20 tank bezsúfolja magát oda, persze az én csapatom mire 3-an körbe értünk , elhamvadt 😊
j0nNyKa
"szarul"

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Na jó a nagy ágyú megmentette a becsületét ennek a fostömlónek.

Az más. Olyankor mehet utána az asztal is. 😊

😄😄😄 felõlem játszhatsz szarúl az csak másnak jó, na de hallgatok rád és megyek is😄
Csak úgy baráti alapon mondom menj a picsába. :-D

Igaz DE megkért, hogy hozzávágjám😄! én csak szíveséget tettem. Simán +1<#finom>