World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Patkányság

Jakuza1
Ezek mikor nerfeltek le a penzkereseti lehetoseget ? 3k damagevel csinaltam t7-ben kokemeny 4.5k ezustot premium nelkul egy vesztes csataban.

j0nNyKa
visszakapcsoltam, elvileg bug fixed, egybõl szóljatok, ha közületek buzerál meg valakit 😊
még1x sorry foxbattõl

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

patchaou
Nem tök mindegy? 100k darabbal olyan mûszaki akadályt húztak volna föl hogy az idejében semmivel nem tudták volna leküzdeni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Savaran
ha már megemlítetted a t55-tankot (asszem 100 000 db-ot gyártottak belõle LOL ) a nyugatiakhoz képest a korában jó tanknak számított tûzerõ mozgékonyság páncélzat terén?

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Mit akarsz T44-el ketszer pattantam az elejerol. Azt hittem sirva fakadok 😊
Tier V. szakaszba valaki? Gáz ha ezen bukom el a havi küldit😄
Master91
Jó a plakát!

Csak valami jobb, izmosabb tankot is választhattál volna 😄
GabeE3e
Sziasztok,az OHG nyílt toborzást hirdet, aminek röviden és tömören két oka van: Az egyik a lábunk megvetése Európában, a másik pedig a 3. Kampányban való minél sikeresebb részvétel.

Szükségünk van jó játékosokra, tehát aki megfelel a követelményeknek bátran jelentkezzen.

Egy plakátot is csináltam, igényes munkával<#nyes>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Spontán szenesedés? <#vigyor>
South Park: Öngyulladás
Azért Jóm Kippúrnál tudott volna alkotni, a páncélzata megvolt hozzá, a Pattonok-Centúrionok nem tudták szembõl átütni. Más kérdés, hogy a legénységük nem volt elég képzett hozzá, nem tudták normálisan használni, és mûszaki gondok is voltak vele.
En meg ugy tudom hogy ongyulladasban pusztultak el.
Kösz!
Látható, hogy többségük lerobbant és kigyulladt, vagy kilõtték a láncát, és a gyalogság végzett vele, esetleg tüzérség semmisítette meg (azt nem tudom, hogy a SU-152-t is ide számolták-e, de valszeg nem).
nem igazán van "történelme" az IS-3-nak 😊
bp-re is csak megfélemlítés céljából küldték az oroszok
73-ban a jóm kippúri háborúban (arab-izrael) inkább a T-55, Centurion és Patton kapott fõszerepet... 1973-ra már világossá vált hogy egy tanknak mobilisnak kell lennie
Itt van egy lista, hogy melyik mitõl került veszteséglistára.
Rendesen mintha oneletrajzot irtal volna 😊
Fáni=Elefánt/Ferdinand 😊
Én úgy tudom, hogy Kurszknál a többségüket a gyalogság és oldalról a pct. lövegek csinálták ki. Egyébént sem volt belõle túl sok, az olasz frontbeliekkel együtt asszem 88-at vagy 90-et készítettek belõlük, ezért gondoltam, hogy nem valószínû, h találkozott SU-152-vel.
toocha
Gondoltam, de a szõvegek jók!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

JeffDunham
Vagy 10 perce ezen röhögök😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
nemá 😞
Master91
Egy mod csinált egy troll írtót (éreztem hogy automatice át írja a szöveget 😛 )

Csak hogy miért pont foxy-t baszogatja azt nem tudom 😄

Csá foxy sajnos véget kell vetni wotos pályafutásodnak !
De IS-sel simán lehetett száguldozni (tövig nyomhattad a gázt), míg a Tigris 20-25 felett hajlamos volt felmondani a szolgálatot, ezért csak vészhelyzetben mentek ennél gyorsabban, vagy akkor se.
j0nNyKa
öö kikapcsoltam, majd megnézem miért volt szar 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

most már nálam is jó... írtam johnnykának h valami gebasz van mert nem trollkodtam
toocha
Nálam Foxi neve alatt a hozzászólás helyett a trollírtó szövegei jönnek.
De ezek szerint nálad nem.

Csak én nem értem, mi van?😄
A tankok azok a populáris történetírás kedvenc alanyai, celebjei. De arról például sokkal ritkábban hallani, hogy a németek 1941 után három év alatt se tudták a minõségi hátrányukat ledolgozni az orosz tábori tüzérséggel szemben. Káosz ami ott volt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

toocha
Szegény foxira lett ráállítva a trollírtó?

Savaran
ha tudnék oroszul már találtam volna tuti 😄 de azért kössz

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Passz, de gugli iz jor frend 😊
Nem mellesleg Párducra szereltek elõször infrát (Panther Uhu).
toocha
ÁÁÁ!!! Ezmilyen király lett! Grat Johnnyka<#nevetes1>

Ez a taktikának, parancsvezetésnek is köszönhetõ. Az angolok-amerikaiak vigyáztak magukra, és inkább hívták a légierõt. Az oroszok pedig még a háború végén is sablonosan gondolkodtak (bár sokat fejlõdtek '41 óta): mindent pontosan úgy kellett csinálni, ahogy meg lett mondva. Csak a németeknél volt olyan a felfogás ("feladatorientált" vezetés, ami lehetõvé teszi a dinamizmust), hogy aki jól harcolt, az szép eredményeket érhetett el. Ld. pl. harckocsiászok, repülõászok. Meg aztán a szovjet hadsereg tömeghadsereg volt, ahol a minõség nem igazán tudott érvényesülni.
Savaran
egyetértek

A nehézpáncélos zászlóaljak az válogatott csapat volt, a Panzerwaffe krémje. A besorozott egyszeri muzsik az autót nem vezetett életében, nemhogy tankot. Az ilyet tanítsd meg pár hónap alatt harcjármûben gondolkodni.

Nagyon nem lett volna ott más veszteségi arány, ha felcseréljük a hadieszközöket.

Mukodik a troll irto ?
Savaran
ja igaz elkalandoztam bocs

Savaran
ööö ja de én a tiger2 rõl beszéltem a tiger 42 ben volt sztár írtam is hogy 44 ben már nem

És úgy véled, annak hogy mekkora volt a veszteség, ahhoz van köze milyen technológiai szinten álltak a szemben álló tankok? Ennek nagyon sok oka volt, és ezek közül csak egy ,hogy milyen volt a technológia.

Savaran
arról tudsz nekem linkelni hogy hogyan szerepeltek? kedvenc tankjaim egyike de sosem találtam forrást hogy szerepelt-e élesben más tankok ellen

és naná hogy engem talált meg az újítás XD
Hogy a fenébe ne? IS-2 frontja 120 mili döntve, Tigrisé 100, függõlegesen.
Azt hittem a mûszaki jellemzõket hasonlítjuk össze. Az hogy mik voltak a veszteségek nem csak a mûszaki jellemzõktõl függöt.
Savaran
azt nem is úgy értettem hogy a párduc bárminek is az alapja lett volna hanem azt hogy a tulajdonságai olyanok voltak mint egy modern mbt-nek mozgékonyság tûzerõ védelem

lol megvan az újítás xD
Bocs, tévedtem. Szóval csak Egyiptom használta Izrael ellen. Az izraeliek zsákmányoltak belõlük.
Létezett, de nem rendszeresítették. Az IS-7 model 1948-ból (ami a WoT-ban is szerepel) 15 darab épült. A korábbi IS-7 model 1945-bõl nem tudom mennyi épült.
Az oroszok megmaradtak tábori ágyú alapon a harcjármûveiknél is egyszerûen hadigazdasági megfontolásokból. Nem gondolkodtak mindig így, de az 1941-es cezúra (Barbarossa) miatt brutálisan racionalizálniuk kellett a haditermelést, és a már gyártósoron lévõ eszközökre koncentráltak. Elõtte terveztük olyan speciális harckocsiágyúakt több ûrméretben is, mint a németek.

Azzal is teljesen tisztában voltak, hogy tankok ellen hatékonyabb lenne a IS nehézharckocsi 100 mm-es ágyúval. De ez új kaliber volt a hadseregnél, csak egy-két üzem gyártott hozzá lövegcsöveket, ezért a hadügyi biztos szépen rábökött a 122 mm-esre, hogy ez van, ezt kell szeretni.

Optikailag sem voltak annyira lemaradva, egy teljes Zeiss üzemet megvettek a háború elõtt. Megint csak a Barbarossa okozta termelési anomáliák és a gyártani minden áron játszottak közre, hogy ilyen rossz hírük van az orosz optikáknak. De pl. Észak-Amerikában a háború elõtt semmilyen optikai ipar nem volt. A T-34/85 optikái pl. teljesen felcserélhetõek voltak a Pz IV-esével.

mi az a fáni?
ferdinand???
nem tudsz róla? 😄 kurszknál az összes ferdit su-152 tette harcképtelenné
igaz nem bírta kinyitni mint az alul linkelt képen a Párduckát, de leszakadt a talp vagy leszakadt az eleje, és egybõl harcképtelen volt a ferdi
A Párduc semminek nem volt az alapja. Minden nemzet a saját közepes és nehéz harckocsijaiból fejlesztette ki az MBT-it. A franciák több mint két évig használták a Párducokat és a lövegen, irányzékon kívül nem nagyon voltak tõle elragadtatva. Annyira nem hogy amikor a kínaiak kaptak IS-2-eseket felmerült a kérdés mit küldjenek francia indokínába, hát nem a Párducot hanem az M36-osokat küldték. Mert a Párducok hatótávolsága mindössze 150 km volt, utána cserélhették ki a lánckereket, meg javíthatták a motort.

Pont nem a végsebesség az ami legkevésbé számít a mozgékonyságnál.

A német lövegek pedig általánosságban nem voltak jobbak. A 7,5 cm Kwk42 L/70 és a 8,8 cm Kwk43 L/71 ami igazán jó volt, ezek is azért mert 1 évvel korábban jelentek meg mint az orosz, brit, amerikai hasonló teljesítményû lövegek.