World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még1x sorry foxbattõl
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Szükségünk van jó játékosokra, tehát aki megfelel a követelményeknek bátran jelentkezzen.
Egy plakátot is csináltam, igényes munkával<#nyes>#nyes>

There is but one rule: Hunt or be hunted.
South Park: Öngyulladás
Látható, hogy többségük lerobbant és kigyulladt, vagy kilõtték a láncát, és a gyalogság végzett vele, esetleg tüzérség semmisítette meg (azt nem tudom, hogy a SU-152-t is ide számolták-e, de valszeg nem).
bp-re is csak megfélemlítés céljából küldték az oroszok
73-ban a jóm kippúri háborúban (arab-izrael) inkább a T-55, Centurion és Patton kapott fõszerepet... 1973-ra már világossá vált hogy egy tanknak mobilisnak kell lennie
Én úgy tudom, hogy Kurszknál a többségüket a gyalogság és oldalról a pct. lövegek csinálták ki. Egyébént sem volt belõle túl sok, az olasz frontbeliekkel együtt asszem 88-at vagy 90-et készítettek belõlük, ezért gondoltam, hogy nem valószínû, h találkozott SU-152-vel.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Csak hogy miért pont foxy-t baszogatja azt nem tudom 😄
Csá foxy sajnos véget kell vetni wotos pályafutásodnak !
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
De ezek szerint nálad nem.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Nagyon nem lett volna ott más veszteségi arány, ha felcseréljük a hadieszközöket.
Azzal is teljesen tisztában voltak, hogy tankok ellen hatékonyabb lenne a IS nehézharckocsi 100 mm-es ágyúval. De ez új kaliber volt a hadseregnél, csak egy-két üzem gyártott hozzá lövegcsöveket, ezért a hadügyi biztos szépen rábökött a 122 mm-esre, hogy ez van, ezt kell szeretni.
Optikailag sem voltak annyira lemaradva, egy teljes Zeiss üzemet megvettek a háború elõtt. Megint csak a Barbarossa okozta termelési anomáliák és a gyártani minden áron játszottak közre, hogy ilyen rossz hírük van az orosz optikáknak. De pl. Észak-Amerikában a háború elõtt semmilyen optikai ipar nem volt. A T-34/85 optikái pl. teljesen felcserélhetõek voltak a Pz IV-esével.
ferdinand???
nem tudsz róla? 😄 kurszknál az összes ferdit su-152 tette harcképtelenné
igaz nem bírta kinyitni mint az alul linkelt képen a Párduckát, de leszakadt a talp vagy leszakadt az eleje, és egybõl harcképtelen volt a ferdi

Pont nem a végsebesség az ami legkevésbé számít a mozgékonyságnál.
A német lövegek pedig általánosságban nem voltak jobbak. A 7,5 cm Kwk42 L/70 és a 8,8 cm Kwk43 L/71 ami igazán jó volt, ezek is azért mert 1 évvel korábban jelentek meg mint az orosz, brit, amerikai hasonló teljesítményû lövegek.