A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
DantesHUN #328206 Az baj, kissé felbosszantott, hogy ugyan mi az, hogy nem tetszik, hogy olyan csatába rakott be az MM, IS6-al ahol mindenki tier 9-es(arty kivételével) Ja. Mert a 175-ös átütés elég ám minden ellen, pláne azzal a remek töltés és célzás idővel és pontossággal. Nem is értem mi a gond?
És igen hát persze, legalább átértem amikor a tier 6-os tankokat pedózom le. Ez persze ez is így van. Csak annyi a gond, hogy őszintén szólva 8-as tankkal alig látni 6-os tankot, az esetek nagy részében 9-esek közé rak be, vagy ha nem, nagyon sok a 8-as. (igaz, valamikor régen nem így volt, és tényleg akadt olyan tier korlátos tank, amivel tényleg pedózni lehetett a kisebbek között, ma ez nagyon ritka) De biztos én vagyok a hibás, miért mertem megvenni az IS6-ot ügyebár. Ez már leve szemtelenség. És persze hogy 175-ös pen-el oldalról meg van amit szemből is át lehet lőni, még ha 9-esek is. Igaz, el ismerem tényleg még a vk45-ot kupoláját is át lehet, mázlival. De nagyon sokszor a 122-es orosz ágyú mindenről pattan és sokat lő mellé. 9-esek között nem épp mészárlásra való. De biztos én vagyok túl béna, majd
WR104 GONDOLOM MOST FELTESZ EGY VISSZAJÁTSZÁST, AHOL 175-ÖS ÁTÜTÉSŰ ÁGYÚVAL FULL 9-ES CSATÁBAN MINDENKIT KILŐ. Vagy nem?
Ja, és ezek után, még én hazudok, mert felbosszantott egy beszólogató idióta játékos.
De ezt csak neked mondom WR104 pajtás, amúgy IS6-al se kerültem ám be 9-es csatába. Nincs róla visszajátszás, és tudod hát hazudok is. IS6-asom sincs. Nyugodtan nyomozd ki, ott van látszik az acc-omon , nyugodtan keresd meg, nézd meg: nincs is hármas szintűnél nagyobb tankom a wn8- értékem meg 100 alatt van. Ez így igaz, kár is tagadni.