banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lichtmaschin
    Nem tudom ti hogy vagytok, vele, de szerintem kevés rosszabb tank van az IS-nél. kv1-s is sokkal használhatóbb és az is3 pedig hatalmas ugrás az IS-hez képest. Mikor játszottam vele mindig elkapott a rángógörcs az idegtől, hogy nem oda lő ahova én akarom, mindenhol belőtték.
    Amint összegyűlt a kredit el is adtam...IS3-al nem sokat mentem még de már most azt mondom minőségi ugrás. Pedig én szeretem a lesajnált tankokat at 2-vel is imádtam játszani(at 8 és 7 már nem olyan jó szerintem) és a shearman jumbó-t is szerettem.
    Most megvettem a dicker maxot mert vágytam valami másra és nem csalódtam benne, bár még csak most lett 100% a legénység, de tetszik :-)
    Csak egy baj van vele hogy tier 6 és az első 2 percben általában eldől a csata mert eszetlenül rohan mindenki.