World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Félretéve a tréfát egy két hete vettem vissza a jó egy évvel ezelõtt eladott GWPantert és én is többször vagyok városi pályán érzésre, mint szeretném (majd a replayeket megnézem).
A prohardver WoT fórumán is panaszkodnak hasonlóra.
Mondjuk cseled mert valamelyik pályából kettõ van így nagyobb az esélyük a bekerülésre is.
Annak idején az egyik ilyen WG figura nyilatkozott egyszer, hogy amikor anomáliákat észlelnek van hogy csökkentik a játszható pályák számát ideiglenesen, amikkel a szeró könnyebben boldogul.
Ha esetleg nem ismernéd egy kabaré
Agárdy Gábor - Hogyan nem találkoztam Bartók Béláva

Trance&Friends nothing more..
CSak a lényeget hagytam le nagy dühömben, egyedül védtem a bázist amíg a lemminggek áttörtek jobb oldalt, majd KÖRBEÁLLTÁK a foglalókört és boldogan nézték, ahogy egyedül szopok négy ellen és resetelek az utolsó leheletemmel kb. 90% ról...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
http://ftr.wot-news.com/2014/04/22/old-pre-9-0-hangars-for-world-of-tanks/
http://ftr.wot-news.com/2014/04/22/new-upcoming-hangars/
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://wotinfo.hu/index.php/item/914-fejlesztoi-hircsokor-65
-Az "eltûnik arty lövedék" bug oka deszinkronizáció volt a szerver oldalon.
-A WG már nem a gyõzelmi arányt veszi alapul az egyensúlyozáshoz.
-Nem lesz kisebb felbontás vertikálisan 768-nál.
-Storm megerõsíti hogy a WoT átmegy Dx11 re.
-Nem lesz FPs-el kapcsolatos hotfix. A világítás problémákkal kapcsolatban viszont lehet.
-Van egy bug ami miatt a számítógép bekapcsolása után a WoTban az elsõ pár csata rosszab FPS-el fut. Ezt javítják majd.
-Az "ugráló" ikonok a minimapon adatmennyiség sóporlás miatt van.
-Csak egy kliens lesz de majd az indítóban kilehet választani hogy letöltse-e a HD modelleket. Legalábbis így tervezik.
-a választási lehetõség, hogy letöltse-e vagy sem a HD textúrákat a jelek szerint a 9.1-el érkezik, ez igaz a HD grafika és tank modellek ki/be kapcsolására is
-Storm megerõsíti a kliens összeomlást okozó hibák jelenlétét
-Storm megerõsíti hogy egy mod amit csalásra használtak volt az oka amiért kivették a várakozó képernyõrõl a tier táblát.
-Evilly szerint a nemzeti csaták vissza kerül ha kijavítják.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ja, és én téhómos vagyok.
Hát, a T10-ek gyorsan és ügyesen szaggatják darabokra az tuti!<#banplz>#banplz><#eplus2>#eplus2>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Bár nem vagyok aktív tagja a topicnak,de rendszeresen olvaslak titeket és láttam, hogy nem egy játékos panaszkodik az új 9.0-ra.
Nekem is van vele bõven bajom, gondoltam egy-kettõre hátha tudtok megoldást:
1. 35- 40 fps ellenére is lagol a gépezet 40-50 ping mellett. Akárhogy is állítgatom ez nem múlik...Néha átlépek egyik szerverrõl a másikra, de ez sem sokat segít.
Lesz esetleg optimalizálás- frissítés a játékhoz?
A többi inkább a játékmenethez kapcsolódik...
Lécci ne biztass Cs3!
Épp az AMX vonalat húzom! Bíztam benne, hogy lesz néhány gyors és ügyes felderítõm 😄
Kb sose lesz meg a 1390, az egész AMX light vonal egy sajátságos játékstílust igényel, amit nem is tudok és nem is szeretek, néha vannak nagy köreim, de általában kínlódás. T10-ben városi pálya... hmm az fincsi.
Néha tolok vele az elsõ gyõzelemig, csakhogy tovább rontsam a nem túl fényes gyõzelmi arányomat vele ... 😞
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A fejlesztõk meg minek készítenének maguk is mod-okat? Ilyet senki nem csinálna.
Az lehet, hogy könnyebben modolhatová kéne tenniük, nem tudom mennyire könnyû a mod-ok készítése a Wot-hoz, de túl nehéz nem lehet ha az új patch után pár órával már kész is voltak.
Amúgy ez meg nem ,,sírós" topic, hanem World of Tanks.
Ja, és a lényeget persze úgyse fogod fel, hogy a mod-ok a mod készítõire tartoznak.
És...sírás helyett, fognád magad és felnéznél a wothungary.hu-ra még akár mûködõképes mod-ok tucatjait is találhatnád. De persze inkább sírás, a fejlesztõk kurvaanyját, meg még anyázzál még egyet csak úgy extrába.
Ez sokkal jobb megoldás.
Csak én rohadtul unom a rohadt sírásotokat, pláne hogy az esetek többségében még csak nem is jogos.
De! Szerintem 3 ev alatt nagyjabol kirajzolodott nekik, hogy milyen modokat hasznalnak, szeretnek a jatekosok. Ha kicsit is erdekelne oket, hogy lehetne meg jobban kiszolgalni a playereket akkor maguk is osszedobhattak volna 5-6 modot ami ki-bekapcsolhato lenne igeny szerint. Minden pach-el egyutt jonne ki es nem kellene szerencsetlenkedni napokig sokszor napokig mire mukodik minden.
Ez szerintem nem egy egetvero dolog lenne a fejlesztoknek ha az amatorok orak alatt osszedobnak egyet.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Neked is...
Mi az,h segghülye vagy?Édesanyáddal beszélj ilyen hangnemben...<#alien2>#alien2>
Az hogy releasenként updatelni kell a modokat tök normális (hiszen a játék kódja változik), az meg hogy egy mod hibásan mûködik tényleg nem a WG dolga.
Tudod, ha az utcát elsöprik elõttem, én se fogok ágállni hogy ne söpörgessenek ott, mert én akarom csinálni...
Hihííí nyárra lehet ittlesz a havok 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ám ha otthon a sufniban elkezded barkácsolni, egy kis sufnitunning meg hasonlók, és utána romlik ez az meg a tiéd.
Lefordítva: ha például összeomlik a szerver, ha bugos a játék, ha rossz egy tank vagy pálya modell, stb, az a fejlesztõk felelõssége.
Ha nem mûködik egy mod: az a mod készítõinek a felelõssége, és nem a játék fejlesztõié.
Van 1 játék,amibõl elképesztõ bevételük van...Tudják,h hasznos,szép és praktikus módokat csinálnak hozzá(nem a vedd le a növényzetet típusú módról beszélek),1x volt vmi próbálkozásuk 1 zoom célkört beépíteni,ami nevetséges lett és ennyi,nem képesek ekkora profit mellett ennyit megtenni.
De ha nem ezt mondom,akkor jön az eltûnik a tank az orrom elõl,vagy a 2x átlõttem rajta és nem sebzett,a patchrõl patch-re egyre komolyabb gépigény,miközben õk nem..õk nem...Akkor a sok majom a fórumon csak kitalálja.Persze ez sem az õ saruk,sõt semmi..
Na elég is volt most veled beszélgetni...
Pedig pont az kéne,h a szemem sarkából lássam,h állok még.. 😊
Most olyanom volt:Lorraine....Nagy piros betûk a minitor közepén... -2400hp+ ég a tank felirat...végig 0 hp-t mutatott,vagyis vakon harcoltam,amig el nem fogyott.<#alien2>#alien2>
(Nálam a legújabb:Neked biztos nincs ilyen hibád,de nálam még mindig mûködik,h kilõnek 1 tankot és 10fps lesz+ 2 sec áll,idõnként úgy tûnik mki...)
Ennyi.<#alien2>#alien2>