World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azert az a 3k sebzes nem keves.
Miért? Mit vártál? Premiumos 936 xp-vel piedesztálra emelést?
ximix
Ha artyznák, de nem szoktam 😊 akkor lehet engem is többször rakna városi pályára persze nem artyzok .

Félretéve a tréfát egy két hete vettem vissza a jó egy évvel ezelõtt eladott GWPantert és én is többször vagyok városi pályán érzésre, mint szeretném (majd a replayeket megnézem).
A prohardver WoT fórumán is panaszkodnak hasonlóra.

Mondjuk cseled mert valamelyik pályából kettõ van így nagyobb az esélyük a bekerülésre is.

Annak idején az egyik ilyen WG figura nyilatkozott egyszer, hogy amikor anomáliákat észlelnek van hogy csökkentik a játszható pályák számát ideiglenesen, amikkel a szeró könnyebben boldogul.

Ha esetleg nem ismernéd egy kabaré
Agárdy Gábor - Hogyan nem találkoztam Bartók Béláva
általánosan a kulcs az "ace"-hoz:spot damage!

xotyi
Jelenleg csak a 3-as osztályhoz elég ez?<#wilting> Büdös életbe nem lesz meg vele a tankmester..

Trance&Friends nothing more..

Jah.. Erre nem gondoltam..

CSak a lényeget hagytam le nagy dühömben, egyedül védtem a bázist amíg a lemminggek áttörtek jobb oldalt, majd KÖRBEÁLLTÁK a foglalókört és boldogan nézték, ahogy egyedül szopok négy ellen és resetelek az utolsó leheletemmel kb. 90% ról...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Annak aki artyzik (persze itt nincs olyan): Titeket is állandóan szopat a mapokkal, vagy csak engem? Már lassan 80 csata óta jegyzetelem a mapokat és minden másodikra ruinbergre dob be, eddig 36 alkalommal.... egyszerûen hihetetlen.... M12-vel az utolsó 9 csatából 9/6 ruinberg, meglett az M40/43, eddig 4/3... Ez valami új feature?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Vinni magaddal még 2 wt e100-at, akik szintén kilõnek rajtad kívül 5-5 tankot kb full hpról...
Mivel mondtam, hogy tankkal nem jó, és az E100 tank, szerinted?

És E100-al?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ximix
Ha jól emlékszem már volt, de kiszedegettem pár érdekesebb részt.

http://wotinfo.hu/index.php/item/914-fejlesztoi-hircsokor-65

-Az "eltûnik arty lövedék" bug oka deszinkronizáció volt a szerver oldalon.
-A WG már nem a gyõzelmi arányt veszi alapul az egyensúlyozáshoz.
-Nem lesz kisebb felbontás vertikálisan 768-nál.
-Storm megerõsíti hogy a WoT átmegy Dx11 re.
-Nem lesz FPs-el kapcsolatos hotfix. A világítás problémákkal kapcsolatban viszont lehet.
-Van egy bug ami miatt a számítógép bekapcsolása után a WoTban az elsõ pár csata rosszab FPS-el fut. Ezt javítják majd.
-Az "ugráló" ikonok a minimapon adatmennyiség sóporlás miatt van.
-Csak egy kliens lesz de majd az indítóban kilehet választani hogy letöltse-e a HD modelleket. Legalábbis így tervezik.
-a választási lehetõség, hogy letöltse-e vagy sem a HD textúrákat a jelek szerint a 9.1-el érkezik, ez igaz a HD grafika és tank modellek ki/be kapcsolására is
-Storm megerõsíti a kliens összeomlást okozó hibák jelenlétét
-Storm megerõsíti hogy egy mod amit csalásra használtak volt az oka amiért kivették a várakozó képernyõrõl a tier táblát.
-Evilly szerint a nemzeti csaták vissza kerül ha kijavítják.
Nem olyan rossz az. TD-vel. Tankkal utálok ott lenni, de TD-zni igen jó.

Master91
Ideje lenne.
De jó lenne, ha végleg törölnék komarint...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sherman0070
Nálam is ez volt a kérdés a tier 8-asnál de egyszer egy tök normál meccsre megadta 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

A kérdés a szokásos.. Mit kellene MÉG tennem??

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Leginkább akkor van így, ha t-com-os vagy. Nekem ebbõl a szempontból szerencsém van. Nem t-ék a netszolgáltatóim és így az EU2 sem lagol.
Antimat
Nálam hasonlóan jó az EU1 és rossz az EU2, extrém esetben akad lag az EU1-en is.

cyka blyat

Szia! EU1 szerver általában jó az új patch óta, nekem idáig semmi problémám nem volt vele. 70-90 pingnél sem lagol, mert nem nagyon van packet loss. EU2 az viszont továbbra is rossz, akármennyi is a ping, mert folyamatos a packet loss (a zöld kis pötty a ping mellett gyakran vált pirosra).
Ja, és én téhómos vagyok.
Nem csak a T10-ek,m hanem minden, aminek ágyúja van, de ezt bele kell kalkulálni. Aktív spotternek és fartúrónak kell használni. A 13 75-öt is csíptem, szerintem egyáltalán nem lomha, vagy lassú.

mijki
"Épp az AMX vonalat húzom! Bíztam benne, hogy lesz néhány gyors és ügyes felderítõm 😄"

Hát, a T10-ek gyorsan és ügyesen szaggatják darabokra az tuti!<#banplz><#eplus2>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sziasztok!

Bár nem vagyok aktív tagja a topicnak,de rendszeresen olvaslak titeket és láttam, hogy nem egy játékos panaszkodik az új 9.0-ra.

Nekem is van vele bõven bajom, gondoltam egy-kettõre hátha tudtok megoldást:
1. 35- 40 fps ellenére is lagol a gépezet 40-50 ping mellett. Akárhogy is állítgatom ez nem múlik...Néha átlépek egyik szerverrõl a másikra, de ez sem sokat segít.
Lesz esetleg optimalizálás- frissítés a játékhoz?

A többi inkább a játékmenethez kapcsolódik...

Lécci ne biztass Cs3!
Épp az AMX vonalat húzom! Bíztam benne, hogy lesz néhány gyors és ügyes felderítõm 😄
Ja, az. Vannak cégek ahol például kimondottan támogatják a mod készítõket, és ha valami jól sikerül be is teszik, de ez inkább a ritka kivétel.

Én is a AMX 1375 cipõben járok. Néha, amikor elfog a gondolat vágyakozva nézek a 1390-re, az olyan szépnek, olyan gyorsnak, olyan jónak néz ki messzirõl 😊 1375 lomha, alig gyorsul, az ágyú, ajaja, magas szinteken nem egy tank van amit sehogyse tud átlõni az ember.

Kb sose lesz meg a 1390, az egész AMX light vonal egy sajátságos játékstílust igényel, amit nem is tudok és nem is szeretek, néha vannak nagy köreim, de általában kínlódás. T10-ben városi pálya... hmm az fincsi.

Néha tolok vele az elsõ gyõzelemig, csakhogy tovább rontsam a nem túl fényes gyõzelmi arányomat vele ... 😞
Nem probléma, csak szerintem ez is nagyon amatõr hozzáállás. Ezzel is tudnának fejlõdni, élvezhetõbbé tenni a játékot, de szarnak rá, "Há minek, ott a mod, tedd fel azt paraszt, nehogy má' azzal is mi szenvedjünk". És ezek nem nagy dolgok. Egy sebzésszámláló, egy óra a garázsba, ilyenek. Engem jobban érdekelnének mint a csili-vili HD modelek...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Antimat
Kitöltöttem.

cyka blyat

Ez igaz, de úgy se fogják. De ez annyira nem probléma, mert vannak mod készítõk, és a patch után pár órával már mûködtek. Azért egy-két órát csak lehet várni.

Nem modokat kellene csinálniuk, hanem a népszerû modokat beleépíteni a játékba. Pl. hagy lássam már hogy mennyit sebeztem eddig a csatában, esetleg azt is hogy kibe mennyit vagy hogy belém ki lõtt és mennyit. Vagy esetleg egy normális minimapot ha összehoznának. De minek is. Mondjuk az is évekig tartott hogy egy rohadt töltésidõ számlálót berakjanak...

Nem kell napokig szerencsétlenkedni, amint lejött a patch, már volt mûködõ célzó mod, meg egy rakás különféle dolog, és mindezt nagyon keresni se kellet, magyar oldalon voltak fent.

A fejlesztõk meg minek készítenének maguk is mod-okat? Ilyet senki nem csinálna.

Az lehet, hogy könnyebben modolhatová kéne tenniük, nem tudom mennyire könnyû a mod-ok készítése a Wot-hoz, de túl nehéz nem lehet ha az új patch után pár órával már kész is voltak.

Ez az, anyázzál is még. Ettõl egybõl igazad lesz. <#eljen>

Amúgy ez meg nem ,,sírós" topic, hanem World of Tanks.

Ja, és a lényeget persze úgyse fogod fel, hogy a mod-ok a mod készítõire tartoznak.

És...sírás helyett, fognád magad és felnéznél a wothungary.hu-ra még akár mûködõképes mod-ok tucatjait is találhatnád. De persze inkább sírás, a fejlesztõk kurvaanyját, meg még anyázzál még egyet csak úgy extrába.
Ez sokkal jobb megoldás.

Csak én rohadtul unom a rohadt sírásotokat, pláne hogy az esetek többségében még csak nem is jogos.

Ebben igazad van.
De! Szerintem 3 ev alatt nagyjabol kirajzolodott nekik, hogy milyen modokat hasznalnak, szeretnek a jatekosok. Ha kicsit is erdekelne oket, hogy lehetne meg jobban kiszolgalni a playereket akkor maguk is osszedobhattak volna 5-6 modot ami ki-bekapcsolhato lenne igeny szerint. Minden pach-el egyutt jonne ki es nem kellene szerencsetlenkedni napokig sokszor napokig mire mukodik minden.
Ez szerintem nem egy egetvero dolog lenne a fejlesztoknek ha az amatorok orak alatt osszedobnak egyet.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

"Köszönöm,h megengeded,h szóvá tegyem itt a fórumon,h nem mûködik a suftnituning...Nem a wg-nek írtam "

Neked is...

Köszönöm,h megengeded,h szóvá tegyem itt a fórumon,h nem mûködik a suftnituning...Nem a wg-nek írtam hülye gyerek,hanem ide a sírósba.

Mi az,h segghülye vagy?Édesanyáddal beszélj ilyen hangnemben...<#alien2>

KIvételesen sztem Dantesné a pont - a WG megcsinálta a moddolás lehetõségét (hidd el a modolhatóság beépítése a játékba nagyobb meló mint egy mod megcsinálása), pont azért hogy a játékosok olyanná faraghassák a játékot amilyenre akarják.

Az hogy releasenként updatelni kell a modokat tök normális (hiszen a játék kódja változik), az meg hogy egy mod hibásan mûködik tényleg nem a WG dolga.

Tudod, ha az utcát elsöprik elõttem, én se fogok ágállni hogy ne söpörgessenek ott, mert én akarom csinálni...

Sherman0070
"A fejtetõre forduló tankok és a Havok valószínû a 9.2ben kerülnek be. "
Hihííí nyárra lehet ittlesz a havok 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

De ha ezt a rém egyszerû dolgot sem vagy képes felfogni...hát akkor...mit mondjak erre? Hogy segghülye vagy? Aki nem érti meg,hogy nem a fejlesztõk tehetnek arról ha egy mod nem megfelelõen mûködik MIVEL NEM ÕK KÉSZÍTIK...hihetetlen.

Figyelj, ha veszel egy autót, és az elromlik, az a gyártó felelõssége.

Ám ha otthon a sufniban elkezded barkácsolni, egy kis sufnitunning meg hasonlók, és utána romlik ez az meg a tiéd.

Lefordítva: ha például összeomlik a szerver, ha bugos a játék, ha rossz egy tank vagy pálya modell, stb, az a fejlesztõk felelõssége.
Ha nem mûködik egy mod: az a mod készítõinek a felelõssége, és nem a játék fejlesztõié.

Azért te sem vagy semmi hallod-e..
Van 1 játék,amibõl elképesztõ bevételük van...Tudják,h hasznos,szép és praktikus módokat csinálnak hozzá(nem a vedd le a növényzetet típusú módról beszélek),1x volt vmi próbálkozásuk 1 zoom célkört beépíteni,ami nevetséges lett és ennyi,nem képesek ekkora profit mellett ennyit megtenni.

De ha nem ezt mondom,akkor jön az eltûnik a tank az orrom elõl,vagy a 2x átlõttem rajta és nem sebzett,a patchrõl patch-re egyre komolyabb gépigény,miközben õk nem..õk nem...Akkor a sok majom a fórumon csak kitalálja.Persze ez sem az õ saruk,sõt semmi..

Na elég is volt most veled beszélgetni...

Nem, nem, nem, amit elõször linkeltem az nem írja a chatbe. Nekem is az van fent.

Lehet én értem félre, de az a problémád, hogy a mod-okkal van gond. Ez nem fejlesztõk felelõssége, hanem a modok készítõié. Beszarás már komolyan...

Ja, de írja... Ott a képen, hogy a chat ablak felett írja. Ehh.. Ki kell szednem majd akkor valahogy.

Hi.Ezt már néztem,a bekapott találatokat nekem nem mutatja.😊
Pedig pont az kéne,h a szemem sarkából lássam,h állok még.. 😊

Megnézem mit küldtél..
Most olyanom volt:Lorraine....Nagy piros betûk a minitor közepén... -2400hp+ ég a tank felirat...végig 0 hp-t mutatott,vagyis vakon harcoltam,amig el nem fogyott.<#alien2>

Master91
+ tegyük hozzá hogy a patchelés se egyszerû feladat ( 10 óra mire feltelepít )
Ez nem írja. Ez írja(legalább is a kép alapján)

Nem.Azért a fejlesztõké a hiba,mert 3 éve csak a szívják az euro milliókat,de nem tudnak patchrõl-patchre úgy kiadni 1 játékot,h ne legyen macera.A szokásos hiba,hiba hátánt,már ne is említsük.

(Nálam a legújabb:Neked biztos nincs ilyen hibád,de nálam még mindig mûködik,h kilõnek 1 tankot és 10fps lesz+ 2 sec áll,idõnként úgy tûnik mki...)

Ennyi.<#alien2>

Sherman0070

Ez írja még a chatbe? Mert már megint nem emlékszem mit kell átállítani benne. 😊

Master91
Igen tök logikus, hogy az egyik csatába át ütöm még az Is7-et is szembõl és sebzem, következõ csatába Hellcatrõl pattanok 😄D