World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ezt használom
Semmi problémát nem okoz nálam.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Azért is a fejlesztõk a hibásak mert a nem általuk készített mod-okkal problémák vannak? <#fejvakaras>Nálunk meg, esik az esõ. A kurva anyját a fejlesztõknek. Mégis hogy képzelik?

Próbáld ki az Aslain modpack installert én 8.10 óta csak azt használom,egyszerûen bepipálod miket akarsz használni és magától feltelepíti,készít back up-ot is.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

popey8
Én ezt preferálom. Bár ez nem dmg panel (én a Loca félét használom), csak simán a chat helyén értesít a találatokról. Mondjuk most bugzik, mert a nemzeti crew hangok nem mûködnek. Mindegy milyen tankban ülsz (Japán, kínai, francia stb.) oroszul beszél a csóka.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hi.Olyan dmg panel kéne,ami mutatja a bal alsó sarokban,h én milyen sérülést kaptam..Gondolom azt látom a szemem sarkából és abból tudom,h meglõttek és hogy állok hp ügyben.
Az elõbb olyan Vitiris modat sikerült lekapnom,h eltûntek a tank kontúrok...Ott állt a tank tõlem 5 méterre és nem tudtam,h friendly or foe...a kis térképbõl láttam..de a tankot nem is láttam,beleolvadt a hegybe pl...

Szal bekaphatja wg a celebrate 3rd anniversary xarját,h 3 év után még mindig nincs olyan patch,h klikk..letölt..2x klikk indul ez a ...+ugye akkor mkinek egységes kezelõfelülete lenne...(mehetne a bann a csalóknak)

Ehelyett 1 hét mire az ember összevadássza a módjait...ezt már más is írta ide.

Az én vitiris dmg panelom,nem mutatja csak az okozott sebzést,a kapottat nem..így a csata hevében nem látom,mennyit bírok még...
Azért thx.

fecska
Sziasztok!
Projectmunkámhoz kérnék tõletek segítséget!
Egy kérdõívet kéne kitölteni, kb 3 perc az egész és lehet még a téma is érdekelne titeket!
Köszönöm!
https://docs.google.com/forms/d/1kpQg9A7BXeiPs0cICpdnUo_qIDs-I2_vQgkGYhwQlUA/viewform?usp=send_form

T71-el alvagyok. Azzal elég változatos és jó köröket lehet menni. Az ágyúja sem utolsó. Jó camo, gyors...
Igen én is így látom nagyon sokat van tier X-ben,és mivel csökkent az artyk száma így a mozgástered is csökkent ezeken a relative kicsi pályákon.
De azért még lehet vele menni szép köröket.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Hát nem tudom,ez a 1390 már nem az a 1390...Ez az elc + tank anno sztem ritka xar lépés volt...(1éve).
Tier 8 light tank,nem sok jót takar,pláne,h ennyi gyökér tier 10es van...
Lorraine-t vettem elõ 1.5 év után,de a napi dupla bõven elég vele(winrate csak úgy esik)...Nem lenne az sem rossz ha nem 10-10 tier 10 ellen menne és az Amx 1390 dettó.Sok sikert.

Elgondolkodtató, lehet nem húzom tovább...
a 13 75 amúgy szarabb mint a 12 t😉 én alig várom a 13 90 et de azt kihúzni ezzel a szarral-.- a wz 132 nek sokkal jobb az álcája...
Ez volt a megoldás, köszönöm!!
Hát most csak ötletelek, de talán a <scrollSensitivity> 5 </scrollSensitivity>
vedd lejjeb..

Te még gondolom mindíg ott tartasz hogy a nyuszi tojást tojik és a kisbabát a gólya hozza....

2*15 véletlenszerûen összerakott véletlenszerû tudással rendelkezõ ember mióta tud csapatjátékot játszani?

Köszi, nekem is ez van, a probléma az, hogy túl nagyokat lép a zoom. A snipernél beállítottam a lépéseket, ennél nem tudom, hogy kell. Vagy messzirõl látom saját tankom vagy nem látom, max a löveg végét. Ha a két lépés közötti táv meg lenne felezve, az lenne az ideális.
Gondolom tier7 ami gyönyörûen fog menni tier 10ben,szal ma már azt mondanám,h az.Arra talán még megfelel,a kérdés,h mennyi füves pályán leszel vele.
Az arty-kra és ellen light kis tankjaira lesz veszélyes,semmi másra.

És ez inkább ilyen passzív spotter?
Mondjuk repair,6th sense,álca nem árt ha van a legénységnek.

Sztem tökéletes,mikor használtam az volt a nyerõ.

Felszerelésben mit tegyek az amx 12t-re?
periszkóp,venti,álca?
Én ezt tettem fel.
Ettõl nem akad és csak kifele zoomol.

Az avatar_input_handler filében átírtam a <distRange> a második értékeket 60-ra. Úgy nem zoomol ki annyira. Kivéve a strategy résznél, ott maradt 500, de úgysem artyzok, szal mindegy. 😊

popey8
Damage indicator. Wothungary, modok, kiegészítõk menüpontban találsz párat. Eldöntheted neked melyik tetszik😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ha õk voltak azok, akik leléptek az aranyvonattal, akkor már értem, hogyan tudnak az aktuális klánjukban golddal toborozni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ez az amx 12t egy szopás. Semmi ágyú kitéríthetõség. Camo sem a legjobb.
Hi.Olyan kérdésem lenne,h mi miatt nem megy,vagy milyen mód kell ahhoz,h lássam(érezzem,érzékeljem ha eltalálnak).

Most olyan a játék,h megyek,azt hiszem minden ok,ránézek a tankomra és low hp-n megyek.Rámlõnek és nincs az a piros"félkör",h honnan,meg régebben hangból+mintha"megrázkódott"volna a tank,amikor eltalálnak.Szal a szememen és a számokon kívül nincs érzékelésem,h meglõttek.
Thx.

popey8
Jó kérdés, én is az eset kapcsán hallottam róluk elõször.

Helpx, ezek ki fia-borjai?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem sniper zoom, hanem a sima.
Hidden Village pályára berak már vagy 8.ra. Még egy programot se tudnak úgy megírni hogy jó legyen? Változatosság mint olyan nem létezik?
A csata kezdésnél a kamera zoomolást hol tudom beállítani? Vagy nagyon távolról mutatja, a következõ lépés meg túl közeli.
popey8
Elõször a BASE-ben voltak, most a HELPX-ben. Az értesítés mindkét helyen megtörtént.

pointer4
Inkább az ID számukat írd be, úgy név váltás után is meg lehet õket találni.
Ajánlom az összes recruiter vegye fel õket a ban listájára, nehogy bevegyeõ ket a klánbjába.
Meg ha most vannak valahol, akkor ott is lehet érdemes lenne értesíteni a vezetõket.
állítólag csapatjáték lenne ez a fosss game.
Nekem egy modpack-ban volt fent,nem rossz hangmód,nálam is beállt pillanatokra,de szerintem a WWIIHWA hangmód jobb és hangulatosabb,bírom hogy a garázsban eredeti 2. WH-s zenék mennek,baromi hangulatos😄
popey8
Én úgy tudom, h yankee volt vezetõ, a másik nem. Am lehet azért csinálták ezt, mert zokon vették, h õk nem kerültek át. Így utólag kész szerencse.

És te melyik vagy a képen?

A gnomefather hangok nektek normálisan megy? Mikor tavaly használtam micro szaggatásokat okozott, másodpercekre megállt lövéseknél a játék. Most ua. a problémám pedig azóta kicseréltem a gépben pár dolgot meg új oprendszer.
Ez normális jelenség, így kell elfogadni vagy más a probléma?

Újabb vicc kategória nyertesei a most lejátszott csatából. 2 db WTE100 nulla sebzéssel, a harmadik sebzett 900-at. E-75 és IS-8 nulla sebzés,E-100 240 sebzés,még mindíg van lejjebb:-)
Sherman0070

Na ez kéne WoT-ba 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Solten
Gratulalok annak is btw aki kivalasztotta ezt a ket degerenaltat Commandernek 😄 Vagy csak Ninasilver volt az? Nem vagom mar, rovid palyafutasuk volt de akkor is furcsa volt a kislanyos neve, olyan himnemunek tunt a hangja alapjan. 😄

Saor Alba

Szerintem lexarják. Persze ha öt perc különbséggel lépsz be alsóbikkházáról és északírországból, az esetleg feltûnõ lehet.

szerinted érdekli õket? 😊
Azt írják, hogy a fiók megosztása sérti a játék szabályait, hogy ez a fiók elvesztésével jár. ezt, hogy tudják megnézni? ip cím alapján?
jaja, nem rossz 😄
de nem tudok belépni abba a klánba XD nem vagyok piros 😞
Ezért volt akkoriban értelme a grindnek. Mert a nagy tank az tényleg nagy tanknak számított. Mostmeg a sok hülye hajt a T10re, pedig azzal csak anníit ér hogy szépen belemászik a creditsinkbe a drága javítás meg lõszerárak miatt. Játékélményben semmit nem ad.

Ez egész jól lett megcsinállva😊😄
Hétvégén az artyk megsemmisítéséért jár majd plusz kredit. Haha! <#vigyor1>

Na, találtam két külföldit is szakaszba, szerencsére ugyanolyan "nem túl bénák" voltak, mint én, jöttek is a gyõzelmek a korábbi vereségszéria után. Az utolsó csatánk, amivel meg is lett a küldetés, eredményét tekintve egész epic lett <#violent>
(Az ellen Hellcates játékosa helyében az eredmény láttán kihajítottam volna a gépet az ablakon <#nevetes1> )
Szakasz vki? 4 normális gyõzelem kéne küldihez.
Master91
hopp hopp mi történt ?