World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roppant érdekes. A két játékos neve a régi HUNS-ból nem ismerõs, tehát ezek szerint õk még kezdõk a szakmában. A 8K goldos sikkasztó kilétére valószínûleg sosem fog fény derülni. Az pedig külön meglepõ, hogy mindkét játékos HELPX tag.

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

popey8
Igen amúgy jól kitalálták, elismerésem nekik. Tényleg poénos, többieknek is tetszett😊 Igazság alatt nem tudom mit értesz pontosan, bár sejtem.

Sztem megmondhatom. Nem tudok róla, h titkos lenne, sõt. Had tudja csak meg minél több ember, h ki az a 2 féreg, akiben nem szabad megbíznia egyik magyar klánnak sem.

1. Imperatore_of_Faith (többek közt nicket váltottak a lopott goldból, a régi neve Ninasilverwind azt hiszem)
2. Imperatore_of_Judgement (õ pedig yankeegwashington volt kislány korában)

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Azt gondolom ti is elismeritek, hogy ez egy kimondottan vicces videó, plusz azt, hogy van benne igazság. 😊

Azt meg lehet tudni, hogy kik voltak a gold tolvajok? Vagy nem szabad nyilvánosságra hozni a nevüket?

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Faszom 2. csata KT-val 0 sebzéssel... hála annak hogy vagy egyedül hagynak vagy a fasz arty megtalál...
popey8
Na igen, 2 kis nyomoronc (vagy úgy is mondhatnám, h gerinctelen féreg) gold tolvaj exhuns2-es megpróbál minket lejáratni. Mondjuk így nem fog nekik sikerülni, mert ez kb. a lengyel nyelvû HAMI-s üzikkel egyenértékû. Azt se veszi senki komolyan.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Sherman0070
WN8: -16 XD

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Master91
hát ez kemény 😄

Errõl ez jutott eszembe:
South Park: Világok harca
CSATAGOMB! xDD
ximix
Hogy mik vannak 😊

Én is pont ebben a cipõben járok nincs aktivációs gomb eltünt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Logolj be, aztán ki és mégegyszer be. Meg az xvm.xc-t is máshová kell bemásolni.
Sherman0070
Be. De úgy se akar mûködni.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Be vagy lépve az oldalra? Mert csak akkor lehet aktiválni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Sherman0070
Beszarok hogy csak nálam nem mûködik ez a szar.

Sherman0070
Na hát ez nem igaz. Az XVM modot hol kell aktiválni az oldalon? Mindenki azt mondja "ott van fönt" én sehol se látok olyat hogy Activate vagy valami ilyesmit. Segítenétek?

Aki esetleg még nincs túl a "Tûz és víz" küldetésen 3 nap prémért, annak ajánlom ezt a kis dögöt. Meglepõen sokat rakja t5/6-ba, de t7-ben sem kell vele megijedni.
Sajnos mozogni kell vele a kis lõtáv miatt, ezért vérbeli f_kagyúró artystáknak nem való.

Azt vajon miért nem látom, hogy ki lõtt ki? Mintha eddig írta volna, de most nem találom.

Azt gondoltam. Én anno a 12t-ig jutottam, de nem tudtam ráállni a táras tankos játékra, úgyhogy hagytam a francba.

13 90 .... rohadt nehéz vele játszani
talán az egyik legnehezebb tanknak tartom (persze ha a gyökere nem nyomja tele golddal)

viszont team battle-ben nagyon nagyon nagyon nagy jó tank tud lenni
JeffDunham
Egymás utáni csata. Keresd a hibát... hogy milyen emberek vannak...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És itt AMX90-el voltam. Az IS-7 tutira ment...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Megvan az új kedvenc? 😊

GabeE3e
Érdekes, eltûnik a kép link...

http://kepkezelo.com/images/axvzxgrtc39xy5p6l7ra.jpg

There is but one rule: Hunt or be hunted.

GabeE3e
a kép lemaradt😊

GabeE3e
Rögtön a következõ csata 😊

ximix
Ez nálam a csapat mérce ha egy nyitott pályán ahol sokat számít egy spot-er és ellenség rohangáló spot-erét nem szedik ki 1 percen belül akkor az már nagyobb eséllyel bukta lesz.
JeffDunham
Na erre már én is azt mondom hogy... SIEMKA POWA! <#taps> <#nevetes1> <#nevetes1>

Érdekes csatán vagyok túl. T7-es csata (3-3 T7 mindkét oldalon), volt nálunk egy Amx 12t-ben egy lila játékos, mindenki más piros, egy-két sárga nálunk is és az ellennél is. Prokhorovkán természetesen rögtön mindenkit spotolt, ki is szedett rögtön egy tankot is. Mondtam magamnak A44-ben ülve, hogy itt se sokat tudok majd csinálni, mert a hõsünk leszedi egymaga az ellenfelet. Teltek a percek, csapatunk lövi a spoton tartottakat, sima nyerésnek néz ki, én is tudok sebezni. Erre az ellen 4! tankja (köztük T7-es is) ráment a hõsünkre teljesen öngyilkos módon. Simán el tudom képzelni, hogy amott is látta valaki a statját és bemondta, hogy õt kell megölni. 4-en sikerült legyûrniük, de közben persze mi simán leszedtük õket. Tõlünk összesen 4-en haltak meg a végére. Veszélyes a lila stat nagyon, fõleg ha nem szakaszban tolja valaki. 😊

mijki
Le a kalappal, komolyan, ez szép!!!!<#eljen> Ügyes vagy! 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Majd rámegyek.
GabeE3e
A 1390 is brutális 😊

Végül a light-ba kezdtem. Ez az elc egy állat.
Nagyon érdekes, mert tényleg sok minden szól ellene. Erre mikor elkezdtem, már alaplöveggel tank ászt csináltam vele. Utána a top löveggel mind az átlagsebzésem, mind a WN8-am jobb vele, mint a végletekig imádott E-75-ömmel. Engem a nagyon hosszú idõ zavar két lövés között, minden mást lehet kezelni. Egyszerûen úgy érzem, hogy egy táras tank még akkor is OP, ha minden értéke vacak. Tökéletes példa erre az 50 120. Ahogy írjátok, óriási, papír, no camo, nagyon sok a két lövés közti idõ. Csak rossz tulajdonsága van, mégis az, hogy bevállalsz egy lövést az ellentõl, aztán adsz neki négyet, az OP-vá teszi még így is. Pontosabban én jobb statot hozok vele, mint átlagban, ezért nálam OP.

ximix
Megoldhatták volna hogy egyesül is belehessen menni gyakorlóra, a felújított map-okon az újdonság varázsa nem mindig jön át 😊

50-100-at szerettem foleg csapatban. En az is3 frontjarol pattogtam neha vele. Bar arrol mindennel lehet ha ugy van ( es altalaban ugy van lent megtalalsz a ...).
"Regarding various FPS/bug fixed. Patch 9.0 added new sub-folder into the “world_of_tanks/res” folder, it’s called “awesomium”. No, this is not a joke, it really is there – no idea what it does, it’s some middleware. Now, here’s a thing. Some players reported that deleting this folder (or moving it somewhere else) from the client reported the game to load faster and run on more FPS. I tried it, it had no effect on me, but the game is still running – so, use it at your own peril."
Sunsetjoy
Én pont azért nem szerettem, mert nem vagyok jó játékos, hogy a páncélvesztést kompenzálja a tudásom. Elég kielégítõnek gondoltam az AMX M4 45-ig szinte mindegyiket (najó t4 felett), utána totál szemléletváltás... ez van.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

patchaou
6670 pedig nem lehet rossz, nálam a 4670-el is simán jó volt közepes beállítással 1440-ben.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hát akkor még a tweaker , ha még nincs, azontúl nincs sok ötletem.

Ami még segíthet kicsit, az exe-t magas prioritásra rakni, gameboostert elindítani, videókarit kicsit szoftveresen meghúzni, ha lehet.

A hivatalos fórumon egy srácnak ez segített:Launcher fix. Õ pont, hogy törölte az Iexplorer 10-et.

Érdekes, úgy látom ezzel egyedül vagyok, de én már az 50-100-at se szeretem. Nem mondom, elég jó köröket futok vele az utóbbi idõben, de egyszerûen nem tudom megszeretni. Az ágyúját jó francia módi szerint ugyanolyan okádéknak érzem, mint azt az átokverte DCA 45-öt, csak nagyban. Baromi pontatlan (igen, ha megvárod a teljes beszûkülést a lövések közt, akkor is), és olyanokról tud pattogni, hogy az embernek csak a szeme dülled bele. Ezért aztán ha nem kifejezett közelharcban használod, a hatos tár átlag fele az, ami sebez is. A tank maga hatalmas, baromi szaftos célpont, rossz kamóval, és papírvékony habtesttel, nem csoda hogy mindenki téged pécéz ki elsõnek, és a pálya másik végébõl is téged igyekszik széjjellõni boldog-boldogtalan. Az 50 másodperces töltés már csak hab a tortán, az még hagyján hogy közben sebezhetõ vagy, ha megtanulsz játszani a tankkal, hamar meg fogod oldani hogy ne találjon meg senki miközben tárazol, de én türelmetlenebb típus révén egyszerûen hülyét kapok attól, hogy zajlik körülöttem a csata, jó zsíros célpontok tûnnek fel és el, de én közben békésen tuszkolom a skulókat a következõ tárba. Gyorsnak viszont gyors, azt el kell ismernem, medek mellett sem kell szégyenkeznie.
Nem mondom hogy rossz tank, de nagyon nem az én ízlésem.
azt írja a legfrissebb van fent

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

áh.. bocsi azt nem olvastam

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

ok bocsi... csak 3 napja szét ver az ideg mert nem tudok rájönni mi a gond

ximix
Lentebb írta az egyik fórumozó hogy neki se ment míg az internet explorert nem frissítette .
Azert en az 50-120-at nem neveznem jonak. Nalam ott elszakadt a cerna. Iszonyat rossz camo, nagyon szar lovegkiterithetoseg, ket loves kozt hosszu toltesido. Behanytam tole. 50b-vel sokat mentem teszten es az nagyon bejott. De ami elotte van....
Ne haragudj, de hagy kerjelek meg, hasznalj neha pontot is. 4x olvastam el mire osszeraktam amit irtal 😞
Írtam a support-nak hogy nem csinál semmit a launcher leírták mit csináljak de még így sem jó és visszaírták küldjem el a .log és cfg fileokat amiket leírtak, most várom hogy megint visszaírjanak, de ezt mondjuk én sem hiszem el hogy korábban mûködött minden csak akkor játszottam pár órát és töröltem, akkor még elég alap dolgok voltak gyerekcipõben járt most látom vannak változások kipróbálom újra és tessék nem megy, szét ver az ideg...

joceruza
A t.k.m tele van! Ezt a patch-et jobban el sem tudták volna kúrni! Kidobál csatából,crash-el,fps drop.... és a szerverek is szarok. Hogyan gyilkoljon az ember 500-700 pinggel? Rakják bele a répájukat!<#violent>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI