banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Paradoxon61
    Hol olvastad Te azt, hogy nekem fáj? Mindenki arra játszik, amire akar. Én egy hozzászólásra reagáltam, leírva a véleményem.

"es nem elvezi h szop a sok szutykos tamto miatt. '
    Ez a paradicsom meg noob kérdés nem más, mint egy lehetőség arra, hogy megmagyarázzátok miért bukjátok(juk) a meccset. Holott a meccs már az elején eldőlt többségében, amikor "összeválogatja" a program a 2 csapatot. De kitűnő lehetőség bűnbakot találni.
    Pár megjegyzés.
    1. Ha több kategória lenne, és a fehér lenne a leggyengébb, azt szidnátok.
    2. Ha csak két kategória lenne, és a másodikba tartoznátok, vérig lennétek sértve hogy az első kategória benneteket szid, a pokolba kíván és szeretné ha elmennétek tamagochizni.
    3. Ez egy játék. Ettől nem leszel sem jobb, sem nagyobb sem rendesebb ember (apa, nagyapa) stb. Az, hogy itt ki mit ér el, lóx...rt se ér és számít. Egyedüli lényege a kikapcsolódás és a szórakozás. Ennyi. Semmi több. Attól hogy itt valaki az első nem változik semmi. Senki nem fogja sem jobbnak látni sem többre tartani, sem tisztelni. Ezekhez az életben kell bizonyítania mások előtt. Amit itt elérsz azt nem jegyzik sehol, kivéve ha normálisan viselkedik valaki és barátokat szerez. De ez utóbbi is csak ritkán hosszabb életű.

'DantesHUN'-nak egy dologban nagyon igaza van.
    Ha nem szórakoztat és nem kapcsol ki a játék akkor a legokosabb dolog az uninstall. Ugyanis ez esetben nem érte el a célját mint játék. :)
    Görcsölni, dühöngeni, stb. ott az élet, napi 8-12 órában. :)