World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
van benne valami 😄

viszont mikor ammo-t kap 1 tank, a kamera elkezdd direkt rángatózni -----> 0 FPS

Ezt nem lehetne ki kapcsolni valahogy ??
De jó hogy berakták ezt a lerobbanó tornyot. Most már ammo rackot kapok olyan tankokkal amikkel eddig nem, csak hogy meglegyen a látvány... Mint amikor behozták az adrenalin roham képességet és minden csatában rohangáltak az 1 hp-s tankok.
ximix
Egy átlag WoT meccs a mit csináljak, hol vagyok (PzIII.) és a connection last and freez team (ARL,BRD,Hellcat) közremûködésével .

Utólag könnyû okosnak lenni, de a PzIII. nem piszkálod spotolta volna azt az oldalt amíg él, a triót meg egy mûhold pillantással megnézed és látod mind falnak ment tehát szintén csak spotnak jók.

Nagy tierben is aha kezdõkörben marad valaki a végjátéknál még jól jöhet mint spoter és golyófogó csalinak lehet használni ha lehetõség van rá úgy kell helyezkedni, hogy közted és az ellenség között legyen.
Master91
új verzió gnome-ba van valami "Diesel M-40 for KV-4" mappa (nem másoltam be)
Na az a KV-4 hang viszont abszolút érthetetlen.
Igen, nagyon jók azok a hangok. Imádtam a tigrincs hangját, vagy amikor elöször hallottam a kv-4-et, mint egy mozdony 😄
A röhej az, hogy a WG-s propaganda videóban a hangtechnikusok rohangáltak a tank körül a mikrofonjaikkal, mondván élethû hangokat készítettek minden tankhoz. Aha, persze. Egy féle csattogást minden járgányhoz. Nevetséges...

Master91
És a legszebb az hogy ilyen hangja van nekem is a játékba 😄

Gnomefather's baromi jó hangokat csinál

Chi-Ri-nek mintha turbós lenne, majdnem max. hangerõvel nyomom velük 😄
Frequency

A három küldit (szóló, szakasz, csapat) ugyanazon a napon kell megcsinálni? Tudom, hogy az eredmények reggel törlõdnek, de a "fõ" küldetésben elért is? Mert tegnap a csapat és a szóló már megvolt.
Támogatom! Durva, hogy egy ilyen ismertségû játékban nincs mód single playerben gyakorolni. A Tutorialt is utólag tették bele. De ha azt össze tudták dobni, akkor single gyakorlót sem lenne nehéz.
Fú, azért a hivatalos fórumon is rajzanak az idióták...
Azt megcsinálhatná a wg, hogy a gyakorlást lehetne egyedül is játszani!? csak mert nem mindig ér rá valaki, hosszabb ideig a klánból.
Mármint betennél egy ellenséges enemy tankot a pálya közepére, és megnéznéd, hogy bizonyos távolságokból, hogy tudod átütni. lenne ilyen 100, 200, 300 méteres sugarú kör. mint a bázis körül... stb
jó lenne, ha egyedül is lehetne gyakorlózni.
Engem sajnos rendszeresen kidobott (bár elég érdekes mindig SU-85-ben.)
Ill. az is elõszokott fordulni, hogy betölt egy csatába, de senki más rajtam kívül, 999 ping, semmi reagálás, ezt a 2.-3- újraindításnál is csak ott már annyi különbséggel, hogy ott már vannak tankok csak ugyanúgy mozdulatlanok. aztán úgy 2-3-4 perc után végre hajlandó engem is rendesen betenni. csak akkorra már...
Type59 és az is6 tulajdonságai megcserélõdtek. az is6 sokkal pontosabb lett menet közben. 100-200 méteres távolságokon lévõ tankokat simán eltalálok vele mozgás közben.
A T57-el távoli célpontokat nehéz eltalálni, vagy elõtte földbe csapódik a lõszer vagy fölé megy.... vagy 4bõl 3 szor pattanok.....
Tegnap éjjel feldobtam a legfrisebbet és utána megnéztem egy replay-t. Illetve csak néztem volna, pár perc után kivágott. Lepucoltam minden modot és úgy sem játssza le azt a replay-t. Egyelõre lövésem nincs mi a tök van, eddig egyszer sem vágott ki a patch óta...

Lunki88
Ki mondta hogy az xvm miatt dobál ki? Tudtommal modok nélkül is crashel.
Sziasztok!
A legújabb XVM-el még ki szokott dobálni a játék valakit?
Nem. Anno volt egy beszélgetõs mûsor az M1-en, több vendéggel, azt sem tudtam megnézni, annyira az idegeimre ment. Úgy lapáttal arcba tipus...

Master91
áh, teljesen más a tank 😄 tegnap jó sok jó köröm volt már végre a jobb torony+ágyúval

végig nyomom igen, mert a 9-es tankba addig nem akarok át ülni, amíg legalább 2 teljes skill és a 3. skill ~50% körüli lesz

Itt meg még van rádió, +2 motor amit még ki kell húznom a top ágyúhoz és ugye maga a tank

Van még meló :3
Kell még szakasztárs?

Nem, engem is. Netes troll megmondó ember. Lefogadom tudja is ezt és direkt beszél úgy ahogy és ilyen stílusban, mert ezzel a netes troll megmondóember stílussal jelentõs hallgatóságot generál magának.

Csak engem irritál hihetetlenül ez a Puzsér nevû majomállat?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Valaki jöjjön légyszi szakaszba, már csak 5 gyõzelem kell a garázshoz.

Gyakorolni kell a hisztérikálra. 😊

Sunsetjoy
pecaboy: Szerintem Puzsérosan nyilvánított véleményt 😊

Master91: ha így már jobban megy majd, a következõ tier után maradj itt a topágyúhoz 😊

atee73: én nem próbáltam ki, de ahogy olvasom, ATI/AMD kártyákon nem igazán fut a shadergenerálás miatt (OpenGL 4.3 Required.GTX780 or upward recommended, Titan Black optimal.)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Értem. Kifejtenéd bõvebben is, vagy jobban szereted a velõs tõmondatokat?
Ez borzalmasan szar.
Ezt az elemzést még nem is hallottam. Nagyon korrekt (nem a szó rossz értelmében). Gyerekkoromban (8-12 évesen, '90-es évek eleje) is sokat néztem a filmet, csináltam is tankokat gyufásdobozokból és gyufából, és ment a tankcsata 😊
https://www.youtube.com/watch?v=uRZrJ-wp1RQ
Master91
Kifejlesztve:
Torony 'Centurion Mk. II' modul kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 13362. Elköltött szabad tapasztalat: 1 138.

Kifejlesztve:
Löveg 'OQF 20-pdr Gun Type A Barrel' modul kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 0. Elköltött szabad tapasztalat: 16 400.

Az ilyen trollkodást én is szeressük 😊
Master91
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GabeE3e
Jaj de nagy <#vigyor2>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

JeffDunham
Gyerekek 35k csatán túl vagyok, de ilyet... ilyet... áááááááá baszki ilyet.... ilyen után páran szét****ták volna a gépet, a monitort meg minden közelben lévõ dolgot. Nem viccelek, meg kell nézni. Sírni fogtok. 😞((((

REPLAY

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Sírok<#taps>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nohab
A crashre lehet megoldás vagy placebo, ha a wotlauncher-t indítod rendszergazdaként. Semmi logika nincs benne, de utána nem lépett crashelt be nekem.
Nem lagol de gyalázatos csatákat mentem minden téren. Szerencsére csak este jöttem fel, az is kár volt. Jó ha 2-3 tankot sikerült leduplázni. Szinte játszhatatlan ez a játékmenet. Soha többet nem költök erre. Amit költöttem eddig azt is bánom.
Master91
semmi, én netem a szar

kíváncsi vagyok vasárnap este fél12kor ugyan milyen indokot tudnának mondani hogy mi az istené van ts-en is néha 3k pingem

ja igen, szerb szöveg (nálad van a hiba)
Master91
másnak nem laggol ez a trágya fos szarházi szr?
JeffDunham
Most olvastam 😊)))))

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Elsõ ~220 penes ágyúval már kellemes lesz. Az én laggolós passzióm, hogy hegyoldalról rallyzok le akaratlanul, lehetõleg szakadékba/vízbe/három ellenséges top tank közé.
nem tudok elkepzelni nagyobb szivast mostanaban a jatekban, mint tier8al jatszani. most ha az emberek visszamennek tier7be megis megint milyen csodat fognak kitalalni??
Master91
meg van a free exp-m a jobb ágyúra, csak kéne MÁR CSAK 6k exp a jobb toronyra és akkor már nem lesz akkora gáz

de ez egyszerûen érfelvágós

bezzeg mikor majdnem top tank voltam, laggolva ki gurultam 5 tank elé 😄
Valamivel (árnyalatnyival) jobb mozgékonyságot, meg +20 miliméter oldalpáncélt kapott. Nem nagy vásziszdász.
Master 91: én a stock Conquerorral szenvedek, dettó ugyanaz a fíling😊
mindíg rácáfol ez a játék hogy van ennél még lejjebb is. Csapattársaim sebzési értékei.: Leo 1 nulla, E50M nulla, M48 egy lövés,T57 122 sebzés!,A két Borsig egy és két lövést adott le, Így aztán tényleg nehéz nyerni. Csapnivaló.
Valaki erõsítse már meg igaz e hogy a Löwe buffolták ? És mit változtattak rajta?
Master91
Prémmel :

Vereség
Csata: Ruinberg
Jármû: Caernarvon
Szerzett tapasztalat: 88
Szerzett kredit: 8 847

ki akar leszúrni? 😄
Master91

És ez van egész kibaszott kurva hétvégén!!
Uhh részvétem, az a löveg még t8-ban is éppenhogy "elmegy". Mondjuk az is jó mikor KV4-el oszt be hegyes mapra D25T-vel t10-ek ellen 😄
Az elite jutott errõl eszembe, mint optimalizálásról. 😊

OFF

<#csodalk>nalam HD7970 crossfire-el el se indul <#conf>
tenalad ment?
win8.1 64bit config az alairasban

ON

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU