World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Nézd meg vele a statom, 4 csatát mentem vele és 4-szer adtam el XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

lila? Te ezt hol álmodtad? 😄
De te lila vagy..

Ez azt jelenti,mintha fõtiszt lennél 1 seregben...

Aki példát mutat,ad,segít,oltalmaz,véd,támogat..
Nem öl...

Ember téged várlak, két perccel azután értem vissza ahogy kiléptél.
TrükkösIvan
ma 20:25 | privát | válasz | #305658
Valaki jöjjön már síma szakaszba légyszi, nekem mégiscsak kellen 1 garázshely.
Rivanka néven keress
Ez volt 50 perce. Ezt ugatom mi a baj, unom botokat

NoparaWot
Valami jó tanács T25/2-höz ? Mindenképpen kiszeretném húzni ezt az ágat, de sok rosszat hallottam már errõl a tankról, az itteniek véleményére is kíváncsi lennék 😛

ezt mond annak az 5 barom 100 wn8-as "embernek" 😄
Hi.
Ezt el sem olvastam...
Ha velem lettél volna én lõlek ki..😞

1 lila játékos ilyet nem tesz,egyszerûen ilyet nem tehet és kész!!!

A random önjelölt field commanderje, csodálom a lelkesedésedet 😄

Kár húznod ezen magad, nem rajtad múlt. Szerintem erre az érzésre törekedj, ha nyersz, ha vesztesz.
Szakaszba jöjjön már valamelyik nagyarcú. Kellene 1 garázshely. Fos 53% winrattel, és választhat tankot...

Passz, de kis keresgéléssel biztos megtalálod 😊
Nálam is ugyanez van, engem nem zavar.
Köszönöm. 😊

Ha ennyire benne vagy a témában, erre nincs ötleted?

Tessék:
Vereség!

Karelia

Jármû: Rhm.-Borsig Waffenträger(prém nélkül)

Exp: 1 257

Credits: 50 360

Nagy kaliber, Kiváló sofõr jelvény: "1. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom:

Hozzáadva: Nagyméretû elsõsegély készlet (x5)
WN8: 5043 (100) WN6: 3722 EFF: 2926

Ez olyan jó kis csata lehetett volna...Elmondtam mkinek mit kéne tenni...Volt 2 aki nem akarta megtenni...Nem is tette meg...

res_mods/0.9.0/scripts/client/mods mappa, PMOD.json fájl.
Ezt a részt keresd:
"battleGui": {

// true - enable the module.
"enable": false,

// Players panel state when counting up the fight.
// Possible values ​​- noen, short, medium, medium2, large.
"playersPanelState": "medium",

"sixSensDuration": 2
},
"Vagy mondhatnám Fitz_The _Tankdestroyer&Benjamin Breeg barátom,akik simán csinálnak team sebzést,killt,mert egyszerûen"muszáj",vagy megunták,akkor mirõl beszélünk....?Saját nevem nem írom,nem sokan ismernek wotos accal.."

Te mirõl beszélsz????
tegnap 5 társam lõttem ki csapat módban, és mind ezt egy csatán belül <#hehe>
Kösz, már nem kell több - összeszedtem 61-et, az egyelõre elég 😊
miért nem csinál már valamit a T-online és a WG?
Hi.Lehet ciki,de mi az a T60..

Engem csak a pofátlan hazugságuk zavar(mint az ország 23 éve..).Én se ismernék el semmilyen hibát,ha a sok sajnos azt kell mondanom idióta fizet ezért...Ezek szerint minden szép és jó....Új tankok,új pálya elég is a patch-be.

Nekem nem kell hd+csilli-villi..Bõven elég (lenne)ha nem lövök át az ellen tankon sebzés nélkül..A csúcs az volt,amikor 1 éve kb Jtigerrel Abbey-n védtem a bázist és jött foglalni 1 Masu...eltûnt..visszanéztem 197 méterrõl tûnt el.

1-2 emberkét ismerek itt:Ha az Emr3(lehet rosszul írom) típusú emberkék,akik +2éve a Su85rõl adtak jó tanácsokat,azt mondják(lehet ma volt,nem tudom)"Lehet le kéne rontanom a statom a faxba.."

Ez azért elszomorító...

Vagy mondhatnám Fitz_The _Tankdestroyer&Benjamin Breeg barátom,akik simán csinálnak team sebzést,killt,mert egyszerûen"muszáj",vagy megunták,akkor mirõl beszélünk....?Saját nevem nem írom,nem sokan ismernek wotos accal..

Aláírom aki azt mondja,h jó csaták tier 7-8ban elvétve vannak,de nem feljebb..Jó(lett volna vmi skill),h elérd a tier 10 tankot,ne legyen elég,h kiseggeled és majd más kifarmolja neked azzal,h "te elbújsz,a többi meg nyer helyetted"..

Mindenkinek vannak olyan csaták,h a top tank elbújik,nem csinál semmit,afk stb..Ezek rendszerint bukók..Erre még jön az Fps esés stb.

Az 1 szuper kis játék lenne,ha némi kötelezõ"skillt"(vagy tudást)raknának akár már a tier 6 tank eléréséhez is..mire elérsz tier 10be legalább képben vagy,mit is kell tenned...

Pedig ez szinte minden játékban benne van..mármint,h az adott "levelt"átlépd.

húúú nekem is tele van rockkal meg metállal a gép 😊
csak kell újdonság is 😄
elájsz kúper, árcs enemí, billi ájdol, bon dzsovi, csildren of bodom, dio, evanszkensz, hammerfall, ájrón méiden (LEGJOB😎, manovár, metalika, nájtvis, mudvéjn, rammstein, pantera, rájz egeinszt, szabaton, szlikpnot, witin temptéjsön....

de ha magyar kell akkor ott a
akela, avatar, blues company, ismerõs arcok, kárpátia, moby dick, omen, ossian, p.mobil, pokolgép, sing-sing, tankcsapda, tunyogi, vikidál, tûzmadár 😊
Kösz! Nem nagyon néztem gift shopot eddig.
Srácok, a playerspanel méretének alapállapotát hol lehet állítani az xvm-ben? Feltettem az Aslain's XVM-et, szép és jó, de a playerspanel large méretû benne, án jobban szeretném a medium2-t, és minden csata elõtt kézzel átállítani macera.

Valaki jöjjön már síma szakaszba légyszi, nekem mégiscsak kellen 1 garázshely.

Oké, de WT-ben meg engedik, ezért lep meg a dolog.
Ez valami google-fordítós szöveg volt? Egyébként azért, mert valami többszörösen áttételes módon náci jelkép (igen, szerintem is faszság).
Anno betában egy ibm t60-nal toltam. kellett ugyan tweaker hozzá, de elszaladgált rajt... Nem hiszem, hogy most lenne esélyem vele...

88-HH-Heil Hitler. Aryan Brotherhood.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Wot miért nem engedik meg hogy a nevem mellé "88" beírjam? (születési dátum)
Még pár ramstájn, és elég is lesz, kösz mindenkinek 😊
A Gojira valahogy nem jött be, az Apocalypticától viszont a Not Strong Enough tetszik!
Gift Shopban lehet kapni, kb. 3 ezer forintért.
Az elõbb találkoztam egy ilyen TD-vel. Su-85I volt a sziluett mellé írva. Ez majd egyszer csak lesz?
Persze barátom,nem is ezt mondtam,nem is ezért lett véve anno,csak ha már véve lett,akkor kicsit bele lett"piszkálva",h mégis mi legyen 1 kicsit jobb. 😊
Azt próbáltam burkoltan írni,h sztem patchrõl-patchre emelkedik a gépigény.Hiába állítanak mást...
Azért írtam,h 2012 novemberi a laptop(lenovo 580Ah),akkor még nagyon szépen vitte,vagyis nem a hd tankok miatt van az fps esés.

Ránéztem most a gépigényre 😊A hivatalos Ge 6600 már felugrott 6800ra,meg tán Ati x/1800 vagy mit írnak..
Igen minden bizonnyal elindul 3fps-el..

Azért én kicsit haragszom,mert maga az élmény miatt még ha ki is égek(most épp klánból léptem ki,lehet végleg,cw-sem hoz lázba,de ez most mindegy),idõnként a 2.vh feeling miatt belépek.Azért az egyértelmû,h ha nem ez a téma lenne feldolgozva közel sem lenne 70millió regisztrált játékos(1 éves adat).Ehhez képest rengeteg a panasz,jogosan,h játszhatatlan..A How terrible"meg az lenne",ha vki a közelbõl szájba vágná a kis majmot..

Maga az állításod természetesen igaz.
Az asztali gép processzora 1 5000-es Am2es AMD,amit 8 éve vettem.Normál felhasználásra ma is tökéletes...

Bizony, ez is eszembe jutott! 😊
Lassan betelik a vinyóm 😛
Kiválóak, köszi! Az elsõ kettõt ismertem is, csak a címüket nem tudtam. Sabatontól inkább a Panzer Battaliont húztam le, a Within Temptationtól a Paradise-t.
ximix
A rámmstejn is meg teszi 😊
Hát, azért a laptop akármilyen erõs nem épp játékra való, hasonló kaliberû asztali gépen biztos jobban futna.

Zegi Norbi HUN
Én is szeretem õket, nagyon jók😊 Erre, meg Linkin Park-ra a legjobb játszani😛

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Áhh tényleg apocalyptica. Nem semmi amit õk csellóval produkállnak 😄
Hi.
Van már megoldás a Benji által említett tank kilövéskor keletkezõ kemény fps esésre?(Nálam 10-15re esik).Mivel ilyenkor tök jó "csatazajt hallok",gondolom amiatt lesz az egész.Audio törlés nélkül is van opció?

(Am a"síráshoz"én is tudok csatlakozni:2 gépen megy a wot,az asztali az egyértelmû,régi gép..A laptop viszont 2012 novemberi 2x2.4Intel proc(direkt emiatt a"xar"miatt a magas proc órajel).8gb rendszer ram+ Geforce Gt 2gb videókártya.Amikor vettem,max beállítás mellett volt 50-70 fps,mára már minimumon megy.Még nem gáz,mert a csata alatt nem érdekel az árnyék,élsimítás,lánctalp effekt stb,de ha ez így megy tovább,akkor részemrõl ennyi.Nem lesz viszont sírás.<#alien2>)

"irigylem"azokat,akik a patch-ek után sem tapasztalnak minõségi esést(fps).

Erre lassúztam gimibe (-:
Gojira, és csodálkozom, hogy az Apocalypticát senki nem említette...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ez k*rvajó 😄
Girls und Panzer sorozat Panzerlied-értelmezése 😊
Tetszik.
https://www.youtube.com/watch?v=fSnTaRHYpyA
"evanesszenszt" "hemörfólt" "disztörbd" "nájtvis" "ofszpring" stb Ezen most jót röhögtem😄 Amúgy egytõl egyig mind jóféle amit felsoroltáll😄

Na adok kis ötletet: Drowning Pool: Bodies, Slipknot: Before I forget, Sabaton: Panzerkampf, csajosból Within Tempetation Hydra album

Na jó lenne még mit de más dolgom is van 😄
Jogos 😄
A Sabaton jó, le is szedek egy-két számot 😊
Német hevivel érdekes lehet még a német páncélosinduló A halál 50 órájából:
https://www.youtube.com/watch?v=zbRvI7Sifn8
😊
patchaou
Ezért igazodik tökéletesen a játékhoz ez az összeállítás XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szepu túl gyors, szólfláj túl lassú, otep túl ordibálós, pantera túl hektikus 😊
Ott a tunein-en van egy csomó metál rádió is, lehet rájuk zúzni. <#violent>