World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Replay

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Elõzõ csatában 6k-t lõttem, annyira nem volt izgalmas, de aki látni szeretné egy A-44 tornyát a levegõben manõverezni, az megnézheti. Szép kis ammo rack volt. Szegény full hpról pukkant el és ami az érdekesség, h kb. 50-el mentem és úgy találtam telibe. Nem kell sokat belepörgetni, mert ez rögtön az elején van Karélia dombjánál. Szegény nem jutott fel😄
Replay
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nem az M a lényeg hanem a csata vége ahol a tudjuk kik akiknek nem mondjuk ki a nevüket odatették magukat a siker érdekében.
http://wotreplays.com/site/783510#arctic_region-batyu-vk_4502_p_ausf_b
Ha egyszer a lemmingtrain elindul, szállj fel rá, mert lemaradsz. Mint most is. <#vigyor5>#vigyor5>
Korábban az eredeti sniper nézet is szaggatott, most ez egyáltalán nem.
Örök hála! 😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
- A játék még sokáig fogja támogatnia Dx9et.
- Az új Panzer IV Ausf.G oldalán a páncél a páncél modell része.
- Storm megerõsíti: 12 tank buffolva lesz, 8 tank pedig nerfelve a 9.1ben.
- A 9.0ban a megsemmisülõ tankok hanjáról: Storm nem tudja "realisztikus"-e. Az emberek felének a tetszik, a másik fele azt mondja csak egy "pukkanás" nem robbanás. A hang egy 152mm lövedék robbanása alapján van.
- Csak egy kliens lesz de majd az indítóban kilehet választani hogy letöltse-e a HD modelleket. Legalábbis így tervezik.
- A HD tankok a normál renderrel laposan néznek ki mert a régi modelleken az árnyék a textúrán volt most viszont élõben van számolva. A fejlesztõk megpróbálnak valamit kitalálni.
- Az automata grafika algoritmusa "bonyolult". A részleteket nem oszthatják meg.
- Az lehet hogy csak bug hogy az M4 105mm és 76mm újratöltési ideje csak a jobb toronynál lett nerfelve.
- Az "ugráló" ikonok a minimapon adatmennyiség sóporlás miatt van.
- Úgy tûnik rossz a megvilágítás a "swamp" pályán.
- Storm gondolkodik az ötleten hogy sötétebb legyen a legényég ikonjainak a háttere a jobb olvashatóság érdekében.
- A játékosok 75%ánál be van kapcsolva a támadás és ütközet mód.
- Van egy bug ami miatt a számítógép bekapcsolása után a WoTban az elsõ pár csata rosszab FPS-el fut. Ezt javítják majd.
- Nem lesz FPs-el kapcsolatos hotfix. A világítás problémákkal kapcsolatban viszont lehet.
- Lehet majd szakaszban játszani történelmi csatákat.
- Lesz új fû leképezõ rendszer.
- Még idén lesz rendes több mag támogatás SLI/GPU ra.
- Amerikai HD tankoknál a Patton és Pershingnek prioritása van.
- A roaming még nem kerül be mert még sok mindent tesztelniük kell.
- Az az ötlet hogy a kupola gyenge pont repeszpáncélként viselkedjen nem lett elfogadva.
- Úgy tûnik azok az esetek amikor egy 150mmes lövedék sebzés nélkül megy át egy könnyû tank felfüggesztésén, pontosak
- Ezzel a buffolásra esélyes tankokkal kapcsolatban - Storm: "Sok szerepel a listán"
- A fejtetõre forduló tankok és a Havok valószínû a 9.2ben kerülnek be.
- a fejlesztõk még nem tesztelték a tankok fejreállását
- Storm megerõsíti: a lefelé hajlási szög a Panzer IV-nél a 9.0 változtatásokban csak akkor érvényes mikor oldalra céloz (Szoknya)
- Panzer IV/V és Panzer IV Hydro nem lesz buffolva
- a jelek szerint nem lesz új Video beállítás a 9.1-ben, de a fejlesztõk dolgoznak az optimalizáción
- a tankok pontossága csökkentve lesz (SS: ez nagy, kivéve ha megint csak Storm hülyéskedik, mint az arti nerffes duma)
- M6A2E1 nem lesz buffolva
- T-54 nem lesz sem buffolva sem nerfelve a 9.1-ben a jelek szerint
- sok hibajelentést kapnak az Nvidia M sorozatával grafikai hibákról (GT650M pl.), a fejlesztõk kivizsgálják
- habár az alacsony szintû tankok a történelmi csatákban bónusz pénzszerzéssel rendelkeznek, az alacsony szintû prémium tankok nem kapnak külön bónuszt a történelmi csatákban, annyit kapnak, mint normálisan (a jelek szerint tervben volt a megemelés, de elvetették)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
http://wothungary.hu/news.php?item.866.8 nálam +10-15 fps
és mivel a célkereszt is bugos (amúgy)
http://wothungary.hu/news.php?extend.884
erre ez a legjobb ( az összeset megpróbáltam)! ÉS NINCS ARKÁD NÉZETBÕL SNIPERBE VALÓ VÁLTÁS ÁLTALI HALÁL! ennyi.
Amikor bejelentettem ezt a probmélmát persze, hogy netemmel volt a baj...a nagy f*szt...na jó játékot<#taps>#taps>
VR6SP-WHWF9-7DEPD-3PTS4
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amúgy nem katasztrófa ez a mód, de itt nagyon fontos lenne az összedolgozás, az meg ugye itt sincs, szóval eléggé random az egész.
oda meg nem tudok bekerülni
végül is nem is lenne fontos maga a klán, csak az kellene hogy ha egy normális klán csinál pl. Csapatot akkor dobjon egy invet...
csak hát ugye a klántagot elõbb meghívják
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Köszi a gyors választ.
A 9.0 nekem is szépen megbolygatta a dolgokat, alig birom megint összehozni azokat a modokat amiket olyannyira szeretek. Jelenleg egyvalami hiányzik de nagyon, és ebben szeretnék némi helpet kérni. Szóval xvm pipa, jymbo pipa, gnomefather pipa, viszont a minimappal nem tudok mit kezdeni. Hiányzik egy jó minimap mod, úgy emlékszem ezt anno 8.11-nél lefedte az xvm mod, de itt sehogysem tudom beállitani, a configuration editorral sem. Szörnyen hiányzik hogy hotkey-jel ki tudjam nagyitani a minimapot, illetve hogy lássam név szerint az egységeket a minimapon, a látótávolságról nem is beszélve. Esetleg tudnátok ajánlani egy minimap modot, ami mûködik a 9.0-val? Vagy xvm editorral be tudta valaki üzemelni a fenti dolgokat?
a csataszám,azért nem egyezhet,mert a noobméter nem frissít fél óránként.
Egyébként meg lehet 106os wn8-at produkálni,például ha jól tudom,akkor a wn8 elég nagy részben figyeli,hogy az adott tankkal,mennyire sebzel a játékosok átlaga alatt vagy felett, így sokkal nehezebb statpadderkedni,és ha pölö Hellcattel mész gyenge köröket,akkor brutálisan kevés wn8-at produkálsz.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
megnéztem a mai "játéknap" után a statisztikát, erre azt írja a WN8-am 106!<#wow1>#wow1>
hát nem vagyok egy jó játékos, de ennyire szar sem
azt sem tudom hogyan lehet 106 WN8-at összehozni
szerintem ennél akkor is jobb az ember, ha csak egyhelyben végigállja a csatákat
a csaták száma sem stimmel, no meg olyan jármûvekkel csatáztam szerintük, ami nincs is a garázsomban
|Származási hely: Degec|