World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
Úgy látszik ma medekkel jó napom van😊 Végre meg van a STA-val az Ace Tanker. Nem szerettem Severegorosk mapot, de így átalakítás után szerintem nagyon jó lett. Végre nem lõnek halomra az artyk meg a túl oldalon kempelõk. Ez az új map meg is ajándékozott az Ace Tankerrel😊

Replay

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Végre megvettem a WZ-120-at. Nem vártam meg, h akciós legyen és nagyon megérte. Nem bántam meg. Igaz a gun depressionje 0 és sokszor hiányzik is még pár fok, de az a löveg, ami rajta van... Ezzel az alfával nagyon ütõs. Ha ilyen lesz a 121 is, egyik kedvenc medem lesz. Aki teheti próbálja ki a WZ-t, abszolút fun. Nagyon mozgékony és a páncélzata sem teljesen haszontalan.

Elõzõ csatában 6k-t lõttem, annyira nem volt izgalmas, de aki látni szeretné egy A-44 tornyát a levegõben manõverezni, az megnézheti. Szép kis ammo rack volt. Szegény full hpról pukkant el és ami az érdekesség, h kb. 50-el mentem és úgy találtam telibe. Nem kell sokat belepörgetni, mert ez rögtön az elején van Karélia dombjánál. Szegény nem jutott fel😄

Replay

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

505thZajcev[PT]
Da dream enemy team 😊

ximix
Ó csak kicsit remegtem az idegtõl a végén 😊
Nem az M a lényeg hanem a csata vége ahol a tudjuk kik akiknek nem mondjuk ki a nevüket odatették magukat a siker érdekében.

http://wotreplays.com/site/783510#arctic_region-batyu-vk_4502_p_ausf_b
Örök igazság:
Ha egyszer a lemmingtrain elindul, szállj fel rá, mert lemaradsz. Mint most is. <#vigyor5>
Olvass vissza, a tamas323 által írtakat próbáld. 305265. hsz.
Köszi! Nekem végre tökéletesen mûködik, szaggatásmentes a sniper módra átváltás is, és nagyon felpörgött a játék! 😊 Fel is vettem a normál grafika maximumára, és így se szaggat, megvan a stabil 30. Majd kipróbálom fejlesztett grafóval is.
Korábban az eredeti sniper nézet is szaggatott, most ez egyáltalán nem.
Örök hála! 😊
Hát nálam ezek a módosítások semmit sem értek. A ködöstõl még lassabb lett, a procis bazirgálástól is. A mappa törlése talán ért valamit, úgy tünt, de mégsem. A laggos led nálam bevilágít idõnként pirosan, és akkor beesik az fps 25-re, ha sniper nézetben tekergetem a nézést le föl, akkor meg 25 alá is, aztán észhez tér. Ez mondjuk lehet csak számolási hiba, nem tûnik szakadozottnak egyébként a játék. Szóval szerintem ez szerveroldali gebasz szimplán. Egyébként másnál is ugrál az fps játékon belül? Nálam hol 70-80, hol meg csak 30, pedig csak állok egy dombon, semmi sem történik. Az tuti bugos, ha meghal valaki, jön a robbanás beesik az fps. És azt vettem észre, minél közelebb, annál inkább.

Csütörtök éjszaka és félelmetes mi megy.Karelia normál modban,a komplett csapat irány jobbra,CSAk én egyedül löwével ballra.Nuku segítség.4 tankot tartottam fel,mire leesett nekik,hogy csak jómagam vagyok ott,akkor viszont pillanatok alatt szétkaptak.És csak 800-al sebeztem kevesebbet mint a V....(ismert magyar klán), E-50-es lemming tag.Vicces.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Köszi!
Master91
halálom után zsidóztam ! ki kérem magamnak
Hát ez nagyon jó.Mire betöltötte malinovkát normál csatában,addigra kilõtték a löwét.Több mint egy perc ment le a meccsbõl.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

ToCsEk
16.4.2014
- A játék még sokáig fogja támogatnia Dx9et.
- Az új Panzer IV Ausf.G oldalán a páncél a páncél modell része.
- Storm megerõsíti: 12 tank buffolva lesz, 8 tank pedig nerfelve a 9.1ben.
- A 9.0ban a megsemmisülõ tankok hanjáról: Storm nem tudja "realisztikus"-e. Az emberek felének a tetszik, a másik fele azt mondja csak egy "pukkanás" nem robbanás. A hang egy 152mm lövedék robbanása alapján van.
- Csak egy kliens lesz de majd az indítóban kilehet választani hogy letöltse-e a HD modelleket. Legalábbis így tervezik.
- A HD tankok a normál renderrel laposan néznek ki mert a régi modelleken az árnyék a textúrán volt most viszont élõben van számolva. A fejlesztõk megpróbálnak valamit kitalálni.
- Az automata grafika algoritmusa "bonyolult". A részleteket nem oszthatják meg.

- Az lehet hogy csak bug hogy az M4 105mm és 76mm újratöltési ideje csak a jobb toronynál lett nerfelve.
- Az "ugráló" ikonok a minimapon adatmennyiség sóporlás miatt van.
- Úgy tûnik rossz a megvilágítás a "swamp" pályán.
- Storm gondolkodik az ötleten hogy sötétebb legyen a legényég ikonjainak a háttere a jobb olvashatóság érdekében.
- A játékosok 75%ánál be van kapcsolva a támadás és ütközet mód.
- Van egy bug ami miatt a számítógép bekapcsolása után a WoTban az elsõ pár csata rosszab FPS-el fut. Ezt javítják majd.
- Nem lesz FPs-el kapcsolatos hotfix. A világítás problémákkal kapcsolatban viszont lehet.
- Lehet majd szakaszban játszani történelmi csatákat.
- Lesz új fû leképezõ rendszer.
- Még idén lesz rendes több mag támogatás SLI/GPU ra.
- Amerikai HD tankoknál a Patton és Pershingnek prioritása van.
- A roaming még nem kerül be mert még sok mindent tesztelniük kell.
- Az az ötlet hogy a kupola gyenge pont repeszpáncélként viselkedjen nem lett elfogadva.
- Úgy tûnik azok az esetek amikor egy 150mmes lövedék sebzés nélkül megy át egy könnyû tank felfüggesztésén, pontosak
- Ezzel a buffolásra esélyes tankokkal kapcsolatban - Storm: "Sok szerepel a listán"
- A fejtetõre forduló tankok és a Havok valószínû a 9.2ben kerülnek be.
- a fejlesztõk még nem tesztelték a tankok fejreállását
- Storm megerõsíti: a lefelé hajlási szög a Panzer IV-nél a 9.0 változtatásokban csak akkor érvényes mikor oldalra céloz (Szoknya)
- Panzer IV/V és Panzer IV Hydro nem lesz buffolva
- a jelek szerint nem lesz új Video beállítás a 9.1-ben, de a fejlesztõk dolgoznak az optimalizáción
- a tankok pontossága csökkentve lesz (SS: ez nagy, kivéve ha megint csak Storm hülyéskedik, mint az arti nerffes duma)
- M6A2E1 nem lesz buffolva
- T-54 nem lesz sem buffolva sem nerfelve a 9.1-ben a jelek szerint
- sok hibajelentést kapnak az Nvidia M sorozatával grafikai hibákról (GT650M pl.), a fejlesztõk kivizsgálják
- habár az alacsony szintû tankok a történelmi csatákban bónusz pénzszerzéssel rendelkeznek, az alacsony szintû prémium tankok nem kapnak külön bónuszt a történelmi csatákban, annyit kapnak, mint normálisan (a jelek szerint tervben volt a megemelés, de elvetették)

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

"A zsidózást a csapattárs sem tolerálja, avagy ne kínáld fel a nemiszerved szopogatásra, mert a féltékenység õl!"

Figyelem Figyelem!!!! a laggra itt a megoldás végre 2 nap idegeskedés után! és bizony megint a programozok voltak a szerencsétlenek...a köd full bugos erre itt a megoldás:
http://wothungary.hu/news.php?item.866.8 nálam +10-15 fps
és mivel a célkereszt is bugos (amúgy)
http://wothungary.hu/news.php?extend.884
erre ez a legjobb ( az összeset megpróbáltam)! ÉS NINCS ARKÁD NÉZETBÕL SNIPERBE VALÓ VÁLTÁS ÁLTALI HALÁL! ennyi.
Amikor bejelentettem ezt a probmélmát persze, hogy netemmel volt a baj...a nagy f*szt...na jó játékot<#taps>
A zene kikapcsolása nálam is sokat dobott fps-en.

Április 5.-én kértem, invite kód. 1x már bemásoltam ide, de nem hinném bárki használta:
VR6SP-WHWF9-7DEPD-3PTS4

Úgy néz ki, meglett a bûnös: be volt kapcsolva a játék zenéje. Kikapcsoltam, megnõtt az fps.
GabeE3e
matyashun😄

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Ok, mi is a nicked?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

hmmmm, ha esetleg nem lennétek meg, jöhet az inv 😉
Master91
Játszunk!

nevezd el a képet:
Nem kell hozzá klán, akikkel játszok azoknak a fele HUNS-os. A többiek EFE, IDEAL, 322 (mind magyarok). Annyi hogy a HUNS TS-en vagyunk.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Kipróbáltam a történelmi csatát. Két kör Hellcattal, mindkétszer szarrá vertek, egyszer full narancs csapattól kaptunk ki. Én simán a németeket érzem sokkal jobbnak.
Amúgy nem katasztrófa ez a mód, de itt nagyon fontos lenne az összedolgozás, az meg ugye itt sincs, szóval eléggé random az egész.

Letöröltem és mûxik, nagykösz!
Mod nélkül még jól menne, legalábbis tier1-ben teszteltem. A célzó modot már kiszedtem, wot tweakert is használtam. Akkor asszem az xvm lesz a következõ, amirõl lemondok.
ja már látom HUNS....
oda meg nem tudok bekerülni
végül is nem is lenne fontos maga a klán, csak az kellene hogy ha egy normális klán csinál pl. Csapatot akkor dobjon egy invet...
csak hát ugye a klántagot elõbb meghívják
patchaou
Nálam gyengébb a cucc, wot tweaker, wot starter és feladatkezelõvel mindenm bezárva, xvm nélkül még játszható.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Egyébként Core 2 Duo 4 giga rammal, Radeon 6570 vidikártya 1 gigával - ilyen gépem van, de minimumon is szaggat a játék, fõleg, mikor meghal valaki, vagy amikor váltok árkád nézetrõl sniperre.
Akkor nincs mit tenni, marad a várakozás. 😊
Köszi a gyors választ.
Tömörített textúrák vannak már 9.0-hoz?
most melyik klánban vagy? 😄
Jelenleg az xvm bugos, de tudnak a problémáról, dolgoznak rajta. Minimapot pedig alapból tudod növelni/csökkenteni gyorsgombbal, csak nézd meg a játék beállításai közt, mire van kiosztva.

Mi minden nap szoktunk tolni, ilyen 80-90%-os winrátával.

Estét mindenkinek!
A 9.0 nekem is szépen megbolygatta a dolgokat, alig birom megint összehozni azokat a modokat amiket olyannyira szeretek. Jelenleg egyvalami hiányzik de nagyon, és ebben szeretnék némi helpet kérni. Szóval xvm pipa, jymbo pipa, gnomefather pipa, viszont a minimappal nem tudok mit kezdeni. Hiányzik egy jó minimap mod, úgy emlékszem ezt anno 8.11-nél lefedte az xvm mod, de itt sehogysem tudom beállitani, a configuration editorral sem. Szörnyen hiányzik hogy hotkey-jel ki tudjam nagyitani a minimapot, illetve hogy lássam név szerint az egységeket a minimapon, a látótávolságról nem is beszélve. Esetleg tudnátok ajánlani egy minimap modot, ami mûködik a 9.0-val? Vagy xvm editorral be tudta valaki üzemelni a fenti dolgokat?
aki T-home netes az csak az EU1en játszon, mert azt áthelyezték németországba és nem megy át a csomag a fos telia hálózatán
És valóban. Az EU2 75k playerrel játszhatatlan, olyan, mint volt. Az EU1 115k playerrel oké.
EU1 nem laggol T-homeon
Ugyanolyan fos, mint volt a patch elõtt. Amikor tud akkor laggol. Rakat szar az egész, és senki ne mondja nekem, hogy USER error, amikor 15 másik netes game, 30 ms-el szaladgál, packet loss nélkül.
Tényleg nem fér a fejembe miért laggol be 2 másodperce az egész játék -10 fps el társulva hirtelen amikor célozni kezdek. A 8.11 ben ilyen nemvolt:/ már próbáltam mindent, de ez így ROHADT K***a idegesítõ. Fõleg T10-ben 2 másodperc alatt ki is lõnek egy közelharcban....pfuu-.- valaki tapasztalt ilyet? 42 nap prémium van, de szerintem lefogom szarni , mert játszhatatlan számomra így sok light-tanknak megszûnt így az értelme részemrõl. Esetleg célkereszt mód ami valami oknál fogva jobb?<#falbav><#falbav>
GabeE3e
Ezt mondjuk nem értem,hogy "olyan jármûvekkel csatáztam,amik nincsenek is a garázsomban" -ilyen infót nem mutat,hogy melyik tankokkal produkáltad a mai statisztikát,
a csataszám,azért nem egyezhet,mert a noobméter nem frissít fél óránként.

Egyébként meg lehet 106os wn8-at produkálni,például ha jól tudom,akkor a wn8 elég nagy részben figyeli,hogy az adott tankkal,mennyire sebzel a játékosok átlaga alatt vagy felett, így sokkal nehezebb statpadderkedni,és ha pölö Hellcattel mész gyenge köröket,akkor brutálisan kevés wn8-at produkálsz.

Nekem is marhaságokat ír a noobmeter. De használd helyette ezt:wotinfo.net Nem mellesleg gyorsabban is frissít mint mondjuk a noobmeter, a játékból való kilpést követõen 1-2 perce rá már meg lehet nézni a napi statot, hatékonyságot.

okosszöszi26
kisgeci

|Származási hely: Degec|

GabeE3e
Mond a játékbeli neved megnézzük <#papakacsint>

Nekem jó!
okosszöszi26
noobmeter másnál is marhaságokat ír?

megnéztem a mai "játéknap" után a statisztikát, erre azt írja a WN8-am 106!<#wow1>

hát nem vagyok egy jó játékos, de ennyire szar sem
azt sem tudom hogyan lehet 106 WN8-at összehozni
szerintem ennél akkor is jobb az ember, ha csak egyhelyben végigállja a csatákat

a csaták száma sem stimmel, no meg olyan jármûvekkel csatáztam szerintük, ami nincs is a garázsomban

|Származási hely: Degec|

popey8
Akkor passz. Szar a pecs, ki tudja mi a gond.

Köszönöm!
Kezd üresen és meglátod a mod-ok okozzák-e.
Esetleg az XVM, ált. az szokott zavart okozni.