World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Lessz valahol egy noscroll file, azt töröld ki a picsába.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De az összes jó 9.0-ára... Örülök ezek szerint volt értelme...
9.0 - Alternatív teljesítménynövelõ megoldások
A cikk lényege, hogy bizonyos mûveletek végrehajtásával jelentõsnek mondható teljesítménynövekedést sikerült elérniük a 0.9-s WoT-ban

Szedj le minden mod-ot és nézd meg úgy.
Ha úgy jó, akkor egyesével kezd el visszatenni õket, hogy kiszûrd melyik csinálja.
Valakinél elõszokott fordulni a következõ?:Belépek a csatába, és percekig 999 ping rajtam kívül nincs tank, csak 2.-3. újraindításnál, de még akkor is ki van fagyva, és ha van egy kis szerencséd, akkor úgy 3-4 perc után talán magához tér a játék...
Van itt olyan embör aki tagja olyan klánnak akik rendszeresen (napi szinten) játszák a Csapat módot???? És esetleg nem keresnek egy jó játékost????

sajna a jelenlegi klánom totál elment CW irányba, amit én totál leszarok :/
Randomot sem nyomom már.... marad a HB meg a TB... ha már van 106 tankom 😄
Az Alienware-rõl van egy új acchoz való 1000 gold+1hét prémes.
Dobj egy pm-et ha érdekel.
mit kéne frissiteni? azt irják hogy ez már a 9,0 hoz való modpack
Egy cimbim most kezdett el ismerkedni a WoT-al. Valakinek esetleg nincs meghívókódja?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

popey8
Frissíteni kéne esetleg...

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

HEEELP!

Pár nap kihagyás után örömmel fogadtam az újabb patchet. Majd felraktam az elõzõleg is használt Jimbo gamers modpackot, és megõrülök, mert nincsen sniper mód, hiába tekerem a rohadt görgõt az egéren. Tudja vki a megoldást?
Savaran
Történelmi csatában a ferdinand az eredeti 88mm/L71 ágyújával nem OP egy kicsit? mert ha igen visszaveszem 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

patchaou
Mondjuk beállításokban teljes képernyõ.. De ha mindenáron billentyûzettel akarod, akkor Alt és Enter egyszerre.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hmm valaki nem emlékszik melyik gomb az amelyik eltünteti az ablakot wotban meg a tálcát?<#confused><#fejvakaras> Mert az nálam fps csökkenést okozott. Amúgy a normál grafika olyan ronda lett hogy az kritikán aluli...
Ja, mondjuk igen, akár lehetne is...de...így is elég bonyolult az MM rendszer, szóval figyelje a tier-t, figyelje a jármûvek egyensúlyát, mibõl hány kerüljön egy oldalra, stb, meg még az eff. értéket is...kizárt. Ha meg is csinálnák, vagy az lenne, hogy szigorúan figyeli ezt a sok mindent az MM és lehet várni egy fél évet mire be tesz a csatába...vagy nem figyeli olyan szigorúan az MM..és...akkor meg tök mindegy lenne, ugyan az lenne mint most.

Valakinél elõszokott fordulni a következõ?:Belépek a csatába, és percekig 999 ping rajtam kívül nincs tank, csak 2.-3. újraindításnál, de még akkor is ki van fagyva, és ha van egy kis szerencséd, akkor úgy 3-4 perc után talán magához tér a játék...
Egy képesség alapú MM esetében nem feltétlen arra kell gondolni, hogy unicum vs unicum, vagy paradicsom vs paradicsom csapatokat osztana le a rendszer. Hanem, hogy a jó és a rossz játékosokat egyenlõ arányban dobná szét az MM a csapatok közt, ezzel is törekdeve az egyensúlyra. De egyébként tényleg lerágott csont, meg többször is közölték már, hogy egyáltalán nem terveznek hasonlót sem, szal felesleges rajta filózni.

Sziasztok! nem tudnátok valami megoldást erre az aim lag-ra mert nálam teljesen jól fut a játék addig amíg nem célzok be és szinte teljesen leáll akkorát laggol:/....
"Ja persze értem én, mindenki azt szeretné, ha Tigrésében ülve tucatszám mészárolhatná az ellenséges tankokat...szóval lehet egyensúlyozni, de normális egyensúlyt lehetetlen belõni a történelmi csatákban, mert a történelemben se volt egyensúly. "

Szerintem a németekkel pont, hogy tucatszám mészárolhatja az ember az ellenséget. Csatánként 3-4 tankot lövök ki vele, ami szerintem elég imba. Ennél is többet akartok? 😄

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Hali! Egy kis segítség kellene,vagy valami ötlet! Amióta bejött a 9.0 azóta 20 fps-el szenvedek.8.11-ben a játék 50-70 fps körül futott. Már a beállításoknál visszavettem a grafikát,újra raktam a játékot,frissítettem a videókártya drivert és semmi változás nem történt. Game boostert is használom,de semmi. Nem vagyok PC guru ezért minden ötletnek örülnék.
Alaplap:ASROCK FM2A75 Pro4-M (http://ipon.hu/webshop/product/asrock_fm2a75_pro4_m/290734)

proci: AMD Trinity A10-5700 (4 mag) (http://prohardver.hu/teszt/ket_65_wattos_trinity_a10-5700_es_a8-5500/az_a10-5700_es_a8-5500.html)

Videókártya: GIGABYTE HD7870 2GB (http://ipon.hu/webshop/product/gigabyte_gv_r787oc_2gd_hd7870_2gb_gddr5_pcie/201966)
Egyrészt ilyet nem fognak csinálni.
Másrészt nincs olyan mérõszám, ami mindenki elfogadna, ami alapján be lehetne sorolni a játékosokat.
Harmadrészt egyik mérõszám se jelent semmit, a jeleneg népszerû wn8 alapján ultalila hiperszuper játékosok is csinálnak olyan hülyeségeket, hogy hanyat lehet tõlük esni.
Negyedrészt vannak módszerek, amikkel fel lehet húzni a satot valamilyen mértékben, hogy az illetõ jobb játékos legyen a stat alapján, pedig valójában teljesen rossz marad.
Ötödrészt: Miért hiszi azt mindenki hogy NEKI pont kedvezne egy ilyen féle besorolás? És ha a hülyék közé sorol be a játék az eff. érték alapján? Akkor mi van?
Hatodrészt: Ez ezerszer lefutott téma, ezerszer lerágott csont.

Amúgy a történelmi csatákra az lehetne egy megoldás, hogy esetleg szakasz-ban, platoon-ban lehetne menni. Egy összeszokott jobb játékosokból álló német csapat, simán nyerhetne.

mega mostani matchmaker is szar, miert varsz toluk egy fenyevvel bonyolultabb dolgot? meg ezt a patchets em siekrult megcsinalni egy honap teszteles alatt.
"De játékosok észbeli problémáit sehogy nem lehet kiegyensúlyozni."
Eff, wn, vagy bármi értelmes függvénnyel számolt érték alapján összerakott csapatok.
Nem az a baj hogy gyengék a németek. A baj az, hogy nincs csapatmunka, az oroszok meg túlerõben vannak, és ledarálják a vérvörös Tiger II-ben feszítõ siemkawarriror-okat. Ha a német tankok összedolgoznak simán megnyerhetnék az orszokkal vagy az USA-val szemben.

Még a teszten láttam, vagyunk vagy négyen németek tucatnyi USA Hellcat ellen, és mi van? Négyen négy felé megyünk. Zseniális.

A másik dolog.

Történelmi csatát akartatok? Na, akkor történelmileg mi a reális? Nézzük csak meg. Voltak a erõs német tankok, meg a hatalmas túlerõben lévõ ellenség, akik...ledarálták a németeket. Elõbb-utóbb mindenképp. Na akkor? Probléma? Ez a történelmileg reális csata!

De értem én, ez egy játék, és úgy kell alakítani a balance-t hogy élvezetes legyen mind két félnek. De játékosok észbeli problémáit sehogy nem lehet kiegyensúlyozni. Magukat a tankokat meg...de hát nem gyengék a német tankok. Mégis milyen legyen az egyensúly? Ja persze értem én, mindenki azt szeretné, ha Tigrésében ülve tucatszám mészárolhatná az ellenséges tankokat...szóval lehet egyensúlyozni, de normális egyensúlyt lehetetlen belõni a történelmi csatákban, mert a történelemben se volt egyensúly.

De mindezt már akkor lehetett sejteni, amikor még csak hír volt a történelmi csatákról...de többség ezt akarta. Hát akkor...tessék.

Amúgy én se megyek történelmi csatába, már tesztszerveren elegem lett belõle. Sajnos.

Master91
Próbáld ezt, tweakerrel én nem kapcsoltam ki, de eltûnt a füst + villanás:

nem fejlesztett grafikába levittem a csúszkát az extra effekteknél ( vagy mi a neve, ha dobtok 1 srceenshottot arról a beállítás részrõl akkor meg mondom pontosan )

És úgy full jó már nekem, még talán jobb is mint volt 😄
patchaou
Nálam (meg a többieknél a klánban) pikpakk lejött, a telepítés viszont eltartott vagy negyed órát.

de jóóóóóó 😊
köszi! gusztustalan ez az új garázs 😄
Amikor a nagy hazai WOT videósok mondták hogy a németek egy kicsit erõsek, már akkor tudtam hogy a WG nem fogja hagyni hogy a Németek valamiben is jók legyenek...
kosz
popey8
Elõször a németek voltak túl erõsek, most meg túl gyengévé tették õket. Tipikus WG. GJ! Mondjuk én sztem ki sem fogom ezt a sz@rt próbálni. Marhaságnak tartom. Nemzet csatát vs nemzet vagy mi a szöszt se mentem egyet se.

Nézzétek mit találtam. A mod készítõ vicces kedvében volt😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

hát akkor innentõl én is mással próbálkozom, mondjuk amcsikkal 😊
Ha minden igaz, ez segít a problémádon.
régi garázs 9.0 alatt

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Igen igen én voltam múltkor is, és nem jutott eszembe, hogy elmentsem a linket, köszönöm!

ToCsEk neked is!
szinte az összes HB-ben a német a leggyengébb 😊
Kursk-nál még van esélye... de többiben esélytelen a "nagy" német gépezet
a sok hülye meg mind némettel vár 5-10 perceket hogy beléphessen egy vereségre XD
popey8
Asszem pont neked linkeltem múltkor. El kéne menteni a linket😊

Tessék.

Ezt töltsd le: Transparent Camouflage (by camo pattern) (v1.1.6)

6 csatát játszottam az Ardenneken Panther/ M10-el, 1 gyõzelem. Ahhoz hogy 4-5-en legyõzzék a háromszoros túlerõt, jó játékosok kellenek a csapatba. Ez egyszer volt adott a 6 csata során. Többre nem is voltam kíváncsi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Bocs én vok a balfasz, jtigert írtam, de nem arra gondoltam 😊
esetleg szívesen megnéznék egy csatát, ahol német oldalon vagy és nyersz ilyen felállásban.
ToCsEk
zsír köszi az infót azóta már megy 😄
megoldottam a célkereszt bugot raktam fel másik 32es zoomot 😄
5artyból 4 meglett<#gun>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Te ez a 3. német mintha JP lenne ...
Ez a felállás maradhatsz Te együtt, német részrõl nyerhetetlen.
Sziasztok, van már olyan mod, ami eltünteti a tankok camo festését, és az eredeti színt mutatja úgy, hogy a camo festés álcaértéke megmaradt?
kezdem sajnálni a németeket
enyhén megvannak alázva 😄DD
egyrészt nincs is JT HB-n....
másrészt elég könnyû leverni az amcsikat...
csupán együtt kell maradniuk a németeknek a bázis közelében....
neked spotolnod kell a KT-n meg epic OP gun van
Ilyen csapatot se láttam még, talán két narancs játékos volt nálunk, a többiek zöldek. Brutálisan megmutatja ez a replay azt, hogy milyen, mikor mindenki teszi a dolgát. Nem tart sokáig a videó. 😊

Zöld banda lecsap

Taktikai tanácsra lenne szükségem. 3 történelmi csatát mentem Panter/M10 tankkal. Mi németek 5 !!! -en voltunk az enemy 15 -en . Nálunk egy Tiger II, 1 Panther/M10, egy Panther, és kettõ Jagdtiger. Milyen takikával van esélyünk a 3 másodpercenlént tüzelõ 9 db Hellcat, a 2 db Jumbo, faszom tudja mennyi Wolverein és így tovább ? 3-an befglaltak 12 -en köröztek körülöttünk. Abnormális arány az 5 vs 15.