World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak en nem talalom, hogy mennyi tankot lottem ki vagy ezek nagyszeru emberek kifelejtettek a statisztika lenyeget?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

patchaou
Betojás. A 22 tankomból egy sem mehet történelmi csatákba XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Morfi
Gondold át újra miket kérdezel. Töltés idõt azért írja ki, mert valaki megnyomta az F8 vagy éppen arra kattintott rá. A másik kiírás meg azért van mert az aktuális csatád alatt vége lett az elõtte játszott csatának. A pipát miután megtömted szerintem a szádba rakd...

Artman
Játék közben a chat ablakban minek írja ki a mások töltési idejét??? S minek írja h "ki milyen géppel milyen csatát nyert, holott nincs is olyan tank a mi csatánkban???????? Hová tegyem a pipát h ne írja?

komarin pályát kiszedhették volna. Sajnos nem.
szabii98
alt+tabolásnál nektek is nagy elmaradás van ? 2-3 mp-re megakad a kép 😄 lehet le kell szokni róla

I met God. She's black

patchaou
Nagyon szépen köszönöm.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

szabii98
normál módban nem enged árnyékot rakni, fejlesztett mód meg ronda és kevés az fps, 120as ping végig eu2-n
tökjó

I met God. She's black

Artman
Játék közben a chat ablakban minek írja ki a mások töltési idejét??? S minek írja h "ki milyen géppel milyen csatát nyert, holott nincs is olyan tank a mi csatánkban????????

Jakuza1
Viszont visszamész megmenteni õket, ha arra megy egy amx/wz.
Tudod mit kell tenned. Én már TD-t és artyt nem óvok meg a kimúlástól.
Áldozatokat hozni kell néha, ha így kikapunk is.

Nekem is elegem van abból, hogy 2-3-4 arty van oldalanként, vagy 8-10 TD.
Játszom a saját játékom olyan tankkal, amivel minden játék stílus játszható egyszerre, és alkalmazkodom az MM-hez.

gumo2
de pontosan azt nem tom hogy kell aktíválni?
köszi a linket de nem tölti le sajna
ximix
Jakuza1
De azert ne felejtsd el aktivalni a xvmet a mar emlitett oldalon.
Amugy egy ujdonsag, hogy pont az altalam hianyolt notification center kiirja, ha nincs aktivalva az xvm es linket is ad, valamint pl az Aslain fele XVM-re is kirja, hogy napra kesz-e.

Jakuza1
Ja es az Aslains xvm-jet szoktam bemasolni es ket helyen irni az alap xvm.xc fajlt felul irni az xvm konyvtarban es a configs konyvtarban.

Master91
köszi, este ki próbálom
Az lehet, de gépcsere nélkül nem tartom valószínûnek, hogy 15 FPS-bõl 40-et csináljon.
Jakuza1
Tessek. Igaz puritan es a hitlog 1920-ra van optimalizalva.

xvm config

GabeE3e
Fúú, megint csomó helyen rosszul vannak lemodellezve a dombok peremei, és fennakad a lövés...

There is but one rule: Hunt or be hunted.

csak idegességében mondta

WoT: Nishizumi77

SilentStalker konkrétan közölte hogy abbahagyja a WoT-ot (a 9.0 miatt)😄
Master91
nekem is sokáig tölt.....

viszont az összes tüzér meg rohadhatna már
Boron Power
Meg mennyire biztonságos az xvm oldalról beloginolni a wargaming accountba?

Csodálatos ez a peccs...😊
Betette az utolsó szöget a koporsómba 😄 Végre jó a ping, fps igaz minimum 15-el esett de még így is 20-30 között van, szval elmegy 😊
De egyszerûen minden mapot 25-40 sec alatt tölt be, mire beérek már legalább 25 sec lement a csatából, ami még artynál nem gond annyira, de medekkel/light-al esélytelen vagyok ezekután kulcspozíciók elérésére, sõt TD-vel is, mert agresszívabban játszok velük, és mindig megyek a jól megszokott helyeimhez, ahol early átfutókat és egyéb tankokat tudok elkapni....de így lehetetlen 😊
Régi rossz gyenge gépem van, xp-vel 😄 Hát végleg kiöregedett szegény 😞
Jó ideig nem fogok most játszani 😄

Qrvára szükség volt a HD modellekre....😊
XVM mod-ot hogy kell aktiválni?
Céges proxy mögül néztem én is, úgy tûnik a 2-es Amszterdam maradt (?), de az egyesre Frankfurti szervereket ír. Nem lenne rossz, ha végre nem egy városba lenne a 2 EU szerver, talán így lenne lehetõségünk elkerülni a szuper Telia-t.

Semmi, közben megoldódott.
Artman
Nah, egy ötlettõl vezérelve, az indítóikonnak (WoTLauncher.exe) rendszergazdai indítás jogot adtam, azóta háll istennek nem lépett ki... Hogy véletlen e a dolog, nem tom, de reméljük így marad 😊

*mikropatch
Ööö, HRMod-ot feltett már valaki? Tudtommal még mindig az az aktuális, ami eddig is ment a 8.11 alatt, az utolsó frissítése a mikorpatch után volt, mikor az tönkrevágta. Na most nálam elméletileg fel van rakva, de mégis a gyári lövéshangok vannak a játékban. Nem fagyasztja a játékot, nem bánt semmit (ahogy mondjuk régi verziók szokták), de nem is mûködik. Valaki valami tipp?
Artman
Alapból négyzet, nekem modd-al kerek, ha a minimapon lévõre gondolsz.

Eddig is ezt használtam, szerintem nagyon jó kis xvm konfig.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/35125-090-aslains-xvm-mod-modpack-installer-wpreview-v346-16042014/

Ezt a verziót töltsd le: "Aslain's XVM Mod v3.4.6 (.zip, normal version, my contour icons + XVM only, 6 M😎 "
Artman
Nekem 105-ön van, az én szememnek az hasonló a 8.11-hez.

Köszi!
popey8
Egyelõre négyzet.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Hiába nézem a képet és váltogatom, nem lehet eldönteni, h melyik a jó. 2 bizonyos érték közötti intervallumban már számomra eldönthetetlen, h melyik érték volt a 8.11-es. Az biztos, h a 95 túl alacsonynak tûnik.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Tényleg skacok, végül kerek lett a láthatósági terület vagy maradt négyzet?
Artman
Tán még aranyat is kapsz 😊 Vagy már nem adnak ilyenkor? 😊

Artman
Bug? Jelentsd 😊

Játszott már valaki widepark-on? A vasút felõl az épületek közt lévõ kerítést nem lehet áttörni se átlõni.

Si vis pacem, para bellum!

Master91
Valaki, akinek van jó mûködõ xvm-je ( nekem pl. még mindig nem mutatja a statokat, sõt, a térképen az ellenfeleket nem írja ki az ikonok mellé ) közzé tenné az xvm.xc-jét?

Az istenért se tudom belõni...
Defeat
Battle: Airfield
Vehicle: MT-25
Experience received: 710
Credits received: 16 406
Battle achievements: Pascucci's Medal, Mastery Badge: "2nd Class"

Gyõzhettünk volna azért olyan szépséges medált kaptam! <#sir>

Artman
Nem egyszerûbb ha leállsz valahol, s 95-tõl szépen egyesével húzod felfelé a csúszkát, s közben nézed melyik a jó? 😊 Nekem amúgy úgy tûnik, hogy 105 szerû volt a 8.11 😊

ximix
Az eu1 elkötözött 92.223.1.xxx az eu2 maradt ahol volt 185.12.240.xxx.
Az eu1-re azt írja http://cqcounter.com/whois/ip/92.223.0.0.html
patchaou
Ha valaki talál szerveroldali célkeresztet az legyen kedves ossza meg. Köszi!

ez szerintem csak addig tart amig ra nem jonnek h a pancelja siralmas, es he kell neki.
Hûûû. Nem tudom, mit csináltak, de sosem látott pinget mértem: 47! Régebben 70-90 körül volt, az utóbbi napokban 120-200 körül. Ezt már szeretem.
popey8
Ez biztos? Milyen felbontáson és arányon játszol? Csak mert kipróbáltam a 95-t is és nem igazán tûnt jónak, elég idegen volt a szememnek. Túl közel van a tank.

a login.p2.worldoftanks.eu viszont ugyanúgy dobálja a csomagokat a telia szerverein és ezek szerint laggol is a game