banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• técsé2
    Akkor hadd magyarázzam meg. Ha pl t34-85-el a lista alján vagyok+1 tier6-os szerencsétlen rajtam kívül, a többi játékos meg zömében tier8-as és nálunk van egy 2 fős piroska tier7-es szakasz, az ellenfélnél meg 2*3 fős tier8 ahol mindkét szakasz zöld meg lila és a win cahnce kb 27%, akkor nem erőltettem dolgot. Elsősorban azért játszom mert nyerni akarok, ha erre esélyt sem látok, akkor meg sem próbálom. Ha látom hogy nálunk is vannak jó játékos akiket lehet támogatni akkor nem, de tegnap előtt is 12 csatából 10x tier8-ba rakott be a t34-85-el, ami kiváló med a maga kategóriájában, de az is6 kaliberű tankokat még kb oldalról sem tudom átlőni.
    Én meg pont azt tartom undorító féregnek aki megállás nélkül szarja a goldot és azt hiszi ez feljogosítja arra hogy másokat kioktasson. A gold ammo használata csak az észbeli hiányosságokat pótolja. Nincs mit szépíteni akkor sem rajta ha páran megsértődnek