World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
mindenesetre elõször és utoljára megkérlek, hogy ne offolj, köszönöm

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ez egy igen konstruktív hozzászólás volt,leírtátok párszor. 😊
Net csere megoldhatja a dolgot,ahogy az én esetemben is.
Én néha figyelltem fórumon hogy van olyan legenda miszerint egyes td-ket/artykat akkor veszel észre mikor nekik mész. Hát haverom története rá3bresztett
hogy ez teljesen igaz. PZ Ic-vel rohangállt mikor egyszer csak egy bokorban beleütközött a "semmibe". Hátrébb tolatott és kiderült hogy ott csücsült az arty😊 Kicsit sem szánalmas ez spot/camo system néha.😊
Jakuza1
Tegyuk hozza van par fejlesztes, ami szerintm csak felesleges feature, ami inkabb csak vizulasi butasag, mint erdemi dolog.
Az epuletek rombolhatosaga oke az rendben van, mondjuk a megvalositasa az mas teszta, de olyan amilyen ilyen kezdeti fazisban, biztos idovel fejlodni fig.
Depeldaul a kupola leloveseket feleslegesnek tartom, mert cvannak olyan dolgok, amivel jobb lenne foglalkozni.
Pl gyorsan mozgo tankok tavoli lagja stb.

lagol megint!
en azert szoktam minuszolni, ha valaki azert nyavajog h mkapott egy minuszt 😄
Szerintem ha értelmesen fórumozgatsz, akkor az elõéletedtõl függetlenül értelmesen fognak veled is társalogni. Van itt pár "nagy visszatérõ". A mínuszokat meg szard le.
Megnyugtatlak, mindenki kapja õket. Naponta legalább 5-6, tök ártatlan hsz-ét mínuszozzák le rejtélyes komplexusos egyének mindenkinek, aki ide ír. Az a vicc, hogy valamilyen törzsfórumozóknak kell lenniük, mert évek óta így megy ez.
Szóval tök mind1 mit írkálok akár azt hogy "nektek is laggol a wot?" ez nem tetszik senkinek vagy az hogy ki kérdezi meg és kapom a pontokat ok nélkül mert mertem kérdezni a moderátor meg csak a pontok alapján banol,nem pedig azt nézi hogy miért!!!!!

Ja igen, csak mondjuk a RHM-nek olyan álcája van, hogy akkor veszed észre, mikor nekimentél
is6 akcio alatt huztam, nem sok maradt meg belole h milyen volt 😊
Jakuza1
Az is megeshet, na de ki tudja. Mindenesetre amit leirtam a dolgokrol az szvsz fedi a valoasagot es azert tobbszor a penz jatszik szerepet mint a megfontol jol behatarolt jo fejlesztes.

Majd kiderül. Még a Nashorn-ál tarok. Ma egész jó köröket mentem vele. Sokat sebez. De hiába ha bukik a csapat

Master91
-trollkodsz
-flémet keltesz

persze hogy kapod a bant.

lehet írni a moderátoroknak pm-t, vagy menj a moderácios szobába panaszt tenni.

de ez a wot topik! szia
mas forumbol mar ismerhetnek itt is paran, talan azert 😊
en sem azt mondtam h kuka, de szegenynek betett h a motorja mar enm uyg huz mint reg, eleg gothos med lett, es h a 8asok mennek az mmnek koszonhetoen joval tobbet 10esek ellen...

amugy en bizom egy m3lee nerfbe tiotkon! midnen csataban az m3lee az elso celpontom 😄
Hali itt ez hogy mûködik most? pl:regisztrálok-beköszönök-csáó,és kapom a negatív pontokat csak úgy az itteni felhasználóktól mert pl.nem szimpi nekik a nick név, erre a moderátor a pontok alapján banolja az illetõt és nem az allapján hogy trágár szavakat írt volna, és küld egy bot üzenetet amit a rendszer küld nem a moderátor.
Na ez így van ahogy leírtam vagy nem? mert ha igen ez megér egy Fogyasztó Védelmit <#wave>Fõleg ha minden ok nélkül ban jár csak a pontok alapján egy beköszönésért pl.

szerintem ebbe az egeszbe az is belejatszik, h mar nyomjak erosen h jonnek az uj 8as premiumok az iden majd sorba. azokbol is be kell vasarolnia valakinek 😊
A Type nerfkor még nem volt a közösségnek akkora ráhatása a WG-re, mint a T26 esetében. Remélem ez most is mûködni fog ha túllõnek a célon és vissza lehet adni.

Amúgy most sem olyan rossz tank a Type, 2,2k dmg-re még ad 85k pénzt.

Ha a kijelentésem a Lee-re vonatkozott volna, akkor most az lenne OP? 😛
amig nincs meg a nagy agyu vert izzadtam. volt vagy 40%os winrate vele. barmit csinaltam mellement, lepattant, gyuloltem. felkerult ra a nagy agyu, azota kb 5 meccs alatt nyerek csak vele. ez legalabb talal, es nem pattog csak neha. 490es atlagsebzes elgondolkodtato midnenkinek. de a 15 lovedek hozza elegge keves. de szigoruan tartani kell a tavolsagot vele.
Örülnöd kéne: nincs tüzér XD 😄
Jakuza1
Hat meg ha a rego nerf elotti t54-el jatszottal volna.
A t44 amugy nem rossz tank, de miota vannak mar magazinos mediumok is, inkabb mondjuk t69 vonal, mert akkora elony a sok loszer, hogy az inkabb op, mint amilyen nerfelest hajt vegre a WT par tankon, ami annyira szvsz nem jelent annyi elonyt, mint ezek a fajta tankok.

Jakuza1
Az igazsag az, hogy mar nem all regota ez a premium tank allitass sem, mikozben behoztak a regiekkel szemben a magazine taras tankokat, vagy nerfeltek premium tankot stb.
Persze ertheto a WG hozzaallasa, mert ugye ok a penzbol elnek es el kell adni az uj premium tankokat is, na de ez nem olyan szep a rwegi jatekosokkal szemben.

Bar megmondom a sajat velemenyem szerint a +-15% szazlaek ramdom,target stb effekt megvaltoztatasa 25%-ra inkabb artott.

Mnemomic
Ez a t-44 nagyon jó kis tank tetszik 😊 Ha az utána következõk is tényleg legalább ilyen jók -t54, obj.140- akkor érdemes küzdeni 😊

Na jó, itt abbahagyom egyelõre. 180-250-es pinggel+folyamatos packet lossal artizni sem lehet.
Na ja, valamivel rosszabb mint a JP-é. Ha ezt tovább nerfelik...mit ér a nagy ágyúval?

igen. a forummotor...
Azt nem tudom a Type-hoz ,mennyire nyúltak hozzá, de örültél neki? Nem hiszem. Senki nem õrül, ha a kedvencét lenerfelik, pláne ha fizetett is érte.

Jakuza1
Mit mondtam en ? Szerintem rossz valaszra irtal.

amugy teljesen jogos. ezt a tankot sem szabadott volna igy beralni, ilyen dragan.
van typeom, en mit kaptam karpotlasul? 😊
en most huzom a Pz.Sfl. V-ot. nagy, nincs alcaja, nics sebessege, nics mozgekonysaga, van egy lobaszo nagy agyuja ami jo lassu.

szivesen elcserelnem 😊

de majd kdierul. premiumtankhoz nagyon nehezkesen nyulnak. szerintem ez meg csak a beetetes a reszukrol, h lassak a reakciokat.
No de ha élvezetes tank, szerinted nem pofátlanság azokkal szemben akiknek meg van, ha rontanak az élvezeti értékén? Nem jogos, hogy emiatt kissé idegesek, sírnak, rinyálnak, stb?

ezt te mondtad most: "Jelenleg nekem a WoT legélvezetesebben játszható tankja, hasonlít a kezdeti Type59-re, csak máshogy nyújt élményt. 😊"

ennyit arrol h nem op.
Ez részben igaz, de nem ez a lényeg. Egy nulla páncélzatú TD igazi fegyvere, ha láthatatlan marad. Nem csak E25-rõl van szó, minden hasonló TD-rõl.

A Ferdinand-nak nem kell álcázás. Ha valaki szembe jön, leverem erõbõl. Nem mintha olyan nagy páncélja lenne, de a Ferdi, Jagdtiger, szóval ezeknél nyers erõ a lényeg.

Ezzel szemben a páncélozatlan TD-k: álcázás. Mint az E25, vagy a másik német TD ág. Például hiába jó az ágyú azon az ágon...ja, mindenki átlõ ha meglát és ki szed, egy-két lövéssel. Akkor ér valamit az ágyújuk hanem látnak amikor lõ.

Master91
Van 1 szabály a wg-nél: Adott tierû prém tank nem lehet erõsebb (op-bb) mint az adott tierû sima tank társai.

Type59nél megbukott csúfosan ez az elmélet, sokáig véreztünk tier 7-8as tankal még anno. Aztán nerfelgették, nem lehetett meg venni, szépen ki halt.

Most az E-25 szerintem túl jó tier7nek. Oké, low pen (nem nagyon érzem ezt a hátrányt mikor engem lõ, nem pattog)
Kurva gyors, kurva kicsi, ki forgatni se lehet, és jó a rof. Hát nah. Ja és igen góóódammóóóóó!
a meglevo normal td-knek semmi sebessege sem mozgekonysaga nincs ehhez kepest. azokkal mi lesz szerinted?

premiumtankot, premiumacconttal erdemes hasznalni. evvel a pennel aranyra volt ez kitalalva, elso perctol latszott.

a mostani ertekeivel jobb mint a hetes normal td-k jo resze. kb mint anno a type volt.
Jakuza1
Ja valojaban a -60 armor az buff, valoban. Hadd rohogjek ezen egy jot ha nem haragszol.

Remélem így lesz. 😄
Jelenleg nekem a WoT legélvezetesebben játszható tankja, hasonlít a kezdeti Type59-re, csak máshogy nyújt élményt. 😊
nulla pancel a mai aranyesoben szerintem semmi hatranyt nem jelent.
Sebességet, mozgékonyságot a hajadra kenheted ha látható vagy.
Nagy rof sem ér sokat T8-ban ha a pen kevés (csak arannyal nem igazán gazdaságos etetni).
Kibeszélt a prém tank vs normál tank jobbról?!
popey8
Már ki tárgyaltuk itt, ha az armor nerfre gondolsz. Az valójában buff lesz.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ha látható lesz, elveszítené az egyetlen igazi elõnyét.

Hasznos a nagy sebesség, mert gyorsan jó pozícióba tud kerülni, de ez akkor is egy TD.

Kis sziluett. Ez igaz, viszont NULLA páncél. Minden átlõ.

Nagy rof. Ez is igaz. Gyorsan, és pontosan lõ. Viszont a pen, hát...baromi sok mindenrõl képes lepattanni.

Elismerem ezeket az elõnyeit, de csak akkor jönnek ki az elõnyei, ha álcázva marad!
Ha nincs álcázás cseszheti az magas rof-ot, cseszheti a sebességet szétkapnák semmi perc alatt.

popey8
Sztem az E-25-nek ez nem lesz nagy nerf, nem mondom, h nem fogja éreztetni a hatását, de nem lesz olyan vészes, hiszen csak 75 mm-es a lövege. Ez a camo nerf inkább a nagy kaliberrel szerelt TD-kre lesz nagy hatással. T10-ben, hála az égnek😊 Ettõl még az E-25-nek jó lesz a camoja. Csak 1 érték változik, az is kis mértékben.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Lunki88
Ezek szerint ha egy tank jól teljesít azt azonnal nerfelni kell? Hol ebben a logika?
Jakuza1
Hat meg a hatat a luchnak m013-al, mert meg tul keves a pen.

Nem kéne Luchs gépágyúval az M103 láncát lõni <#nevetes1>
klingon alcazas, nagy sebesseg, jo mozgekonysag, kis szliuett, nagy rof.. meg ne hatodjak mar, ha legalabb vegre lathato lesz. arrol meg en is beszeljunk, miota jobb egy premium tank egy normal tanknal?
Jakuza1
Nerm mindegy mikozben manipulalt szar az egesz ?
Utolso 3 merkozes - >>> 19db critical hit null damages, ez mar a szanalom legalja.

Jakuza1
Ja es lesz meg nerf a 9.0-ban is mint a M103-nak a nerfje, hogy azert ne felejtsuk el azokat a tankokat se.