World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is szerettem volna mára mert melóban gyorsabb a netem, de hát bukta. 😞
Most akkor lesz HD és normál verziós letöltés? Azért megnézném mennyien töltik le ezt és azt...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
WoT: Nishizumi77
nem is ma jön a pecs 😛
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Lásd WT, ahol a múltkoriban olvastam, hogyha német tankkal mész akkor áll a nagy sor, mert orosz oldalon nincs senki.
BALANCEOLNI muszáj, hiába nem történelemhû. A JÁTÉKEGYENSÚLY elõrébb való.
Nekem ne villogjanak hogy jaj ég a ház, gyere megmenteni a területet - mert ez csak egy játék, nem érhet fel a való élettel.
Aztán amikor eljön az én idõm, akkor meg hadd csináljam ami nekem tetszik.
Az asszony amúgy néha nekem is puffog (fõleg hétvégén ha reggel pizsiben tologatom egy kicsit az internetes tankokat), de alapvetõen kompromisszumot kötöttünk. Pl azt már megszokta ha egy csatát elindítok, akkor addig nem megyek reggelizni amíg vége nincs vagy ki nem lõnek. Szóval ilyenkor meg szokta nézni a monitort hogy éppen hogy áll a meccs 😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Mindenki hülye csak én nem!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Nem csodálom ha serb kiröhögi õket ilyen hsz-ok után!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Na ezért nem fogom soha az életbe kihúzni az E3-at.
pz4-re már régen raktam +25% nézõkét, be a bokorba, és hátha spottol vmit, használhatatlan a kv1 hordák ellen. Lehet hülyéskedni vele, hogy medként játszol, de ahhoz meg lassú, most már még lassabb. El kellene adni az egész vonalat, a legénységet meg szélnek ereszteni, legalább lenne helyem.
Még 1 õrjáratot is sikerült összehoznom vele.
Csak azt nem tudom, hogy játszanak vele mások, mert a tank ászt az istennek nem akarja megadni.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Pont tegnap este futottunk össze.Köszöntem de nem vettél észre.Akkor látom,h a T95el vagy.Így már érthetõ is volt.
A Lag-ra viszont van megoldás!!! Garázs, válassz ki egy tankot (lassú legyen pl maus, T95,stb) és azzal játsz. Ennyi 😊 Még örülök is egy lagnak, a monoton lassú kocogásnál jól jön bármi ami felkelti a figyelmem 😄 Persze a 30goldos eventet nem nagyon tudtam kihasználni a lagg miatt.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Igen,egyszer még régen.Most 1 év után,az új accomon az event miatt nekiálltam az usa vonalnak.Mondhatom,hogy 90%ban majdnem a nerf elõtti állapotok vannak.
Most már így érthetõ,hogy miért tudnak szinte mindig eltalálni.Pláne az angol.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

-3%
nevetseges..
Panzer IV
- name changed to Panzer IV Ausf.H
- added side armor screens
- removed the Maybach HL108TR engine
- repair costs reduced by 3 percent
- maximum speed nerfed from 48 to 40 km/h
- depression for the 105mm nerfed from 7 to 5, for L/43 from 8 to 7 and for L/48 from 8 to 6
- removed the 50mm and 75mm L/24 guns
- stock turret view range changed from 330 to 340m
- hitpoints increased by 20 (460 to 480 elite)
Szerintetek ha írok a supportnak akkor kárpótolnak vmivel, vagy csak bedobnak még két vodkát és röhögnek egy jót az újabb balekon?