banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Valószínűleg mert mozgékony. Ugyanaz a karakterisztika mint az IS-8, de annál kicsit mozgékonyabb és a nagyobb alfa sebzés miatt nem kell annyiszor kitenni lövéseknek. A test páncélzata nem valami erős, vízszintes lövegmagasságból nézve a homlokpáncél 205-230 mm védelmet nyújt, szóval nem valami erős.
    A 130 mm-es lövege (ami nem tudom miért van, ugyanúgy nem való a WZ-be mint ahogy az S-70 se az IS-4-be) szerintem nem rossz, szinte ugyanaz mint a 12,8 cm Kwk44. Egyetlen hibája, hogy lövés után nagyon szétugrik a célzókör. Ezzel együtt összességében a 12,8 cm-es/130 mm-es löveggel szerelt harckocsik közül szerintem csak a Maus jobb nála tűzerőben, az E-75, Vk45.02, IS-7. E-100 gyengébb. Az 244 mm átütés még jó, azok a 2, 4, 6 mm-es különbségek nem sokat számítanak, ha 5%-on belül van a különbség annyira mindegy mennyi. Az a lényeg hogy 230 mm felett van.
    Én is szeretem a WZ-t, de az E-75, ST-I, M103 jobb.