World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És péntek óta. Lehet az ukrán zavargások miatt.. vagy csak szimplán hozza a kibaszott amatõrizmusát a wg. A blizzardnál ilyen nem fordulhatna elõ, de kár is profizmust várni egy posztkommunista rezsimben nevelkedett kgb-és bandától.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
11 óta tolom, és ég a pofám hogy milyen kicseszõ rendszere van.
-folyamatosan legalul vagyok
-pattanok/nem találok el semmit
-engem még a szarabbig ágyús -1 tieres piros effis tróger is átüt
-rajtam kívül max 2. zöld játékos van a csapatomba. Ha 4 citromot kapok már bizakodok hogy nem kapunk ki olyan csúfosan. Lilát - kéket csak ellenfélhez dobál
Kv-2vel se tudok funnolni, mert olyan zseniális mapra tesz mint pl. Pearl River, ahol ugye már ha északon kezdesz garantált a loose.
Elképesztõ!

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Sztem muszáj volt h így oldják meg a 30 gold egyik részét, mert ez a 10k xp-s hülyeség az easy volt. Ma pl. 4 csatából megvolt a 4x-s limit. (bár szerencsém is volt, de na). Ehhez kellett 1 nehezebb, sokkal több faktortól függõ dolog, és ez a top5-s, az volt. Egyik nap se bírtam megcsinálni 4x ezt a top5-ben levõs küldetést. Végén 630 goldot tudtam szerezni.
Igazából nem bántam meg, mert lett ingyen 3 prém napom is.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Érdekes módon nekem egy darab teli.net pontom nincs tehát mifasz köze lenne a WG-nek hozzájuk?
tegnapi mérés
Lassan bazmeg a benzinárért meg a fidesz kétharmadért is a Wg lesz a hibás.
1éve volt 70milla reg tag az eu szerveren,azt mondták 10%a visszatérõ...
Gondolj bele ez mennyi feljelentés csatánként...Ennek semmi értelme,gondolod,h 100-500k "robotot"felvesznek ezért?Kizárt,max vmi lelkednek jó kis majom,jelentsd fel és megnyugszol dolog van az egészben.
A team killeket+ sztem program nézi,ennyi.
19k csata alatt sztem 2kezem megszámolom ?x jelentettem fel bárkit...Még az anyázósokat sem...max ment a c6 részemrõl neki..
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"- amount of reports per day increased from 5 to 10"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Egész hétvégén vasárnap délelõtt volt normális a helyzet. Akkor ketten játszottunk ezen az elméletileg 20-as ADSL vonalon. 60-80 volt a ping lag nélkü.
Itt veszik el a legtöbb packet. Néha a szervernél is eltûnik néhány, de az szerintem belefér. Szóval nem a szerverrel van gond, hanem elõtte. Bár az is a WG sara, de a szokásos EU communtity töketlenségen nem nagyon tudok meglepõdni."

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Én is telekomos-tonlineos vagyok, és egyszerûen játszhatatlan a játék. Még csak nem is a pinggel van baj, hanem mellette a zöld "pötty" nagyon gyakran pirosba megy át (összevissza villog zölden-pirosan). És olyankor, azaz szinte mindig, nagyon keményen belagol. Így szinte lehetetlen normálisan játszani. Kidugnám a tornyom egy szikla mögül, de a következõ pillanatban az egész tankom a szikla mellett van, és naná, hogy fasírttá lõnek... 😞
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
- fixed the bug where artillery shells fell outside of aim circle
- fixed the bug where artillery shells exploded in mid air
Ezt a telia.net-et a World of Warcraft-osok is elég sûrûn emlegették.
http://kepkezelo.com/images/2v81nxdclv841viphxh4.jpg
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Családra allergiás vagyok,ennyi.....
"Engem az zavar,h rengeteg családban "megvan"a gyerek és a sok fasz anya/apa azt hiszi,h ezzel kész...Engem ez dühít.."
304173(hsz 3al lejjebb)
Kultúráltan beszélgetünk a WoT egy hatásáról, nincs ezzel gond. Ráadásul a véleményünk hasonló, csak én nem gondolkodom errõl szélsõségesen. Peace. 😊
Az én véleményem az,h aki olyan az család nélkül sem tolja ész nélkül a wot-ot,wow-ot,bf,nfs meg a tököm tudja mi van még...Aki meg olyan az gyerek mellett is tolni fogja.
Engem az zavar,h rengeteg családban "megvan"a gyerek és a sok fasz anya/apa azt hiszi,h ezzel kész...Engem ez dühít..Azon kívül lexarom,h ki megy cw-re és ki a családhoz....Csak ugye nagyon sok ilyen aztán sír,h anyát megdugta a postás,villanyszámlás,szomszéd,közösképviselõ stb+ le is lép.Az ilyet viszont nem sajnálom.Erre írtam,h akkor verje a ...meg fõzzön rá az anyja,vagy jöhet a pizza.<#alien2>#alien2>
Nem téged akartalak bántani,peace ! 😊)))
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Popey8: +1
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png