A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Egyenlőre telefonban mesélt anyum,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]
azt nem tudta elmondani ,hogy az Ardennekben volt e .Miután kilőtték őket ,neki maradt annyi lelki jelenlét ,hogy kimentse a harckocsizóit a Turán harckocsiból .Annyi biztos ,hogy a nyugati fronton amierikai fogságba került és onnan hazaengedték ,hogy ehessen a májusi cseresznyéből ,de figyelmeztették ,hogy az oroszok már elfoglalták Magyarországot és el fogják kapni ...
Sopronban az oroszok el is kapták és négy évet volt hadifogságban Kujbisev -ben ,ahonnan többször is megszökött ,hogy ennivalót lophasson a társainak és nem kapták el soha (megjegyzem én is meglógtam soros koromban a laktanyából ,hogy ennivalót vegyek magunknak ,magamnak Én három fő parancsnoka voltam és tizedes)...
Az eset pedig a gázkamrával pedig a vallatására használt kínzó eszköz volt ,mert azt akarták ,hogy bevallja a gyújtogatást
Szabadulása után Debrecenbe érkezett ahol kapott 20 forint sürgősségi segélyt ...
A katonakönyve azért 1950 -es mert akkor kapott újat amibe bevezettek mindent ami a régiben is benne volt ...
Tartalékosként volt többször is besorozva katonának ...
[spoiler]Jegyzet a telefonból:
sopron elk. 4 évig kujbisev debrecen érk. gázkamra vallatás amerikai fogság - oroszok szökés ennivalóért turán parancsnok háború után kapott egy új könyvet .berángatás töbször tartalékos
Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.09.06. 19:37:04