World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Betennének egy tier 10 ajándék tankot Eu ra 500 000 xp ért tier 6 tól felfelé 😊

jaja, tiszta röhej, nekik mindig ez az "on the track to..." event, van, amiben 6-7 fajta küldetés is van, aki azt az ágat viszi, az sz..rá keresi magát.

EU-n persze csak top of the tech tree (-30% 8-10-re) van.

nézd meg a wte100-t 04.15-tõl, egy dickermax az ajándék a végén.

miért? mi kell még tier 9-ben egy hvy-re? 😊
páncélzat? ugyan 😄 töltik a goldot és ott lõnek át ahol nem szégyellik...
mobilitásra nem vészes, ahogy nézegettem
van rajta egy fasza gun, ha nem olyan mobilis akkor tartsd vele a távolságot és sniperkedj 😊
Nem tudom volt e már. Mi csak most fedeztük fel. Nézzétek meg hogy mit kapnak a 'murica playerek ha 250k xp-t összeszednek az E3 ágon.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Egy jó gun magában nem visz el egy tankot.
akkor milyen kérdésed van még? 😄
nem értelek...... kiváló a gunja, akkor nincs mirõl beszélni
nem egyezik meg,nálunk teljsen más, ott nem top of the tech tree van ha megnézed, hanem road to.....

A gunja kiváló, csak minden más...
patchaou
Nekem még nincs, de pár kanyarra már volt hozzá szerencsém (NEM teszten). Élveztem vele a játékot, a tornyáról pattogot mindenki, míg a mozgó E75 kupakját simán el lehetett vele lõni. A testé viszont kicsit papírnak éreztem, fõleg úgy hogy nem egy fürge jószág. Szóval szerintem nyaktól fölfelé teljesen rendben van 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Állat lenne egy ilyen Object 430 as ágra. Rendes már lassan a WG grindel helyetted annyit nyalják a seggünk 😄DDD

pedig a gunja elég jónak tûnik....
Én épp ellenkezõleg. Nem sokat hallottam róla, de dicsérni még senkit. Oddball szidta egyszer, ha jól rémlik.
sosem mentem vele....
de még sosem hallottam olyat aki szidta volna 😄
Nem írom le mégegyszer, túltárgyaltuk.

Inkább az érdekelne a Top of the Tree event megyezik mostanában az NA szerverrel? Tehát nekünk is ez lesz?
Waffentrager E100

Tudod mit neked van igazad......

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Nagyon jól megfogalmaztad az utolsó mondatodban benne van a lényeg....
Persze nem állítanám hogy tökéletes a rendszere de sok furcsaságot megért az ember ha visszanézi a replayeket!

patchaou
Úgy tudtam, hogy mindkettõben tankok vannak, amiket irányítva ki kell lõni az ellenséges tankokat. Ezen kívül gyûjtögetni kell a tapasztalati pontokat és a pénzt. Tényleg semmi közös nincs bennük... csak a lényeg.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

No akkor mégegyszer: valaki valami Conqueroros tapasztalat? Minden infót megköszönnék.
Hasonlítgathatod de gyak.felesleges nincs bennük semmi közös azon kívül hogy tankok vannak mindkettõben,akár a BF4-hez is hasonlíthatod abban is vannak tankok....

Replay kéne (mert gondolom most csak a megértést elõsegítendõ vázoltál egy hasraütéses példát), de nyilván ott is a 8 másodperces késleltetés játszik be.

Messzirõl jött ember azt mond amit akar, de azért a problémád egyik felét megoldottuk ("majd mikor visszavonul, újra látható")

Az lehet hogy nem mindig írják oda, de ez legfeljebb hanyagság.

RPG... nem jó az már semmire, max emberre lõni vele 😊

Mondjuk nekem is a Merkava jutott eszembe, mert azt nagyon marketingelik hogy ott elsõdleges szempont volt a legénység túlélésének a biztosítása. De azt se javítják meg a mezõn instant miután kimásztak a tankból és leporolták magukat 😄

patchaou
Én úgy értelmezem az a ferdítés, hogy a +/- -t nem mindig írják a 25 elé.

Javaslom quickybaby videót, mostanában néztem az új papír td ág miatt mit mond róluk. Szépen elmagyarázza mit miért csinál, hogyan mûködik a dolog. Egyébként azért jó játékos mert ismeri a játék szabályait, mikor láthatnak meg, hova kéne állni az adott térképen a tankommal hogy a legtöbbet tudjam tenni stb.
Egyszer olvasd át hogyan mûködik a spottolási rendszer aztán máris nincs probléma (effektív látótáv, bokor, duplabokor, 15 m-rel bokor mögött tüzelni stb.)

A játéknak sose volt köze a valósághoz ezt õk is elmondták. Egyedül a tankok modelljeinél szoktak hivatkozni rá ha nerfelnek. Saját szabályai vannak amiket vagy kihasználsz vagy csak szenvedsz

okosszöszi26
de könyörgöm elõtte a szikla MÖGÖTT volt, ahol én nem láthattam egyáltalán
nem arról beszélek, hogy láttam a szikla mögé bemenni, mert akkor helytálló lenne amit írtál

leírok egy esetet, hogy értsd
kempelek valahol, egy szikla mögött felspotolódik egy gaz ellen, célzok rá, várom, hogy kijöjjön a szikla mögül
egyszercsak látom, megindul, jól rákészülök, hogy meglövök rajta egy weakspotot, erre amint kijön a szikla mögül jól eltûnik, aztán már csak azt látom, hogy megy vissza

és ilyenkor egy köszönömöt rebegek a WG-nek

|Származási hely: Degec|

Master91
"a lexebb, mikor csak annyi idõre tûnik el, amíg kidugja az orrát egy szikla mögül, és lõhetnék rá

majd mikor visszavonul, újra látható"

*legszebb

van ilyen igen, mivel nekem nincs csúcs gépem - netem így engem jobban tudnak ezzel szopatni. bekapom a lövést és csak annyit látok hogy már tolat vissza. Vagy csapat társam lõtte a semmit, és megjelenik 1 trackelt ilyen csiki-csukis tank. Csapat társamnak egybõl mutatta hogy kidugta a fejét, én nekem kellett ~1 sec. Ez ilyen sajna.
Bocs de én se értem. Mi a ferdítés? +/- 25 %. Az nem ferdítés, és nem hazugság ha nem értitek mit jelent.

Nagyon régóta fenn van a wikin hogy kell érteni. Nem világos miért harcolsz, de sztem nincs értelme tovább védeni a védhetetlent.

"Penetration values displayed for a gun/shell combination are average values. The actual penetration value is randomized by up to +/- 25% around the average value. Randomization occurs on impact with the target, separately for each new shell you fire. "

A tankot ellehet hagyni, II. vh-s tankokat is el lehetett ha nem robbant fel egybõl. De én nem erre akartam utalni, hanem arra, hogy az sem valóságos hogy ha a tank felrobban egy kattintással megjavul és lehet menni a következõ csatába. A valóságban a tank darabjaira hullik, az emberek meg ha nem jutnak ki, benn égnek. De ez szerencsére nem a valóság.

Nem, meglepõ módon nem trollkodtam. Számomra a 25% amit emlegetnek egy ferdítés, mondhatnánk hazugság. Az egyszerû játékos ezt olvassa és ennyit tud, amikor megpróbálod elmagyarázni neki hogyan mûködik kijelenti ez volt a wotos youtube videóban és bizony át kellett volna ütni hacker stb.

Ha következetesen mindenütt +/-25%-ot írnának nem lenne bajom, ennyire egyszerû.

"ez érdekes, mert ha látom, hogy ott áll a szikla mögött, akkor valaki spotolja nekem ugyebár"

Marhaság. És megbocsáss de ez a rendszer NEM ismeretérõl tanúskodik.

Azért látszik még amikor visszahúzódik, mert miután nem spottolnak egy tankot, az még 8 (én addig szoktam számolni) másodpercig látható marad, csak utána tûnik el.

Ezt sokan nem tudják, és emiatt jól megszívják (pl amikor kilövik a spottert és nagy bátran egybõl jönnek is ki a fedezékbõl).

real world spg?

WoT Artyst

okosszöszi26
nna igen!
az eltûnõ tankok

a lexebb, mikor csak annyi idõre tûnik el, amíg kidugja az orrát egy szikla mögül, és lõhetnék rá

majd mikor visszavonul, újra látható

ez érdekes, mert ha látom, hogy ott áll a szikla mögött, akkor valaki spotolja nekem ugyebár
akkor mi a francért tûnik el pont arra az idõre, amíg lõhetnék rá?

vagy mikor házak között megy az ellen, és mikor a házak között rálõhetnék, hopp! pont eltûnik, aztán a köv. ház mögött megint látszik

érdekes dolgok ezek

mijki
Merkava IV kb. olyan amilyennek leírtad. Frontális találat után a legénység eltudja hagyni a jármûvet.
RPG találat után:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Mutass nekem egy olyan tankot meg a legénységét, hogy miután felrobbant, túlélik a tankot megjavítják, és mehetnek a egy újabb csatába.

Master91
Kerestem, de azt mondták, hogy a mûszerfalat és váltás közben a sebváltót és nézni buzis + alig fértem el szóval örültem az élménynek meg a lehetõségnek.
patchaou
Mégis mihez kellene amúgy hasonlítani egy tankos játékot? Gta, sims, nfs, vagy fifa?
Jaaa, hogy a wot akkora istencsászárüberviláglegfaszább játéka, hogy semmihez sem lehet hasonlítani... - így már érteném..

okosszöszi26

mutass nekem egy olyan tanklegénységet, amelyik rádióadás alapján célzott lövést lõ egy olyan tankra, amit nem lát

rádióval jelentheti a spotter egy tank helyzetét, és akkor tudod, hogy ott van egy ellenséges harckocsi, de nem látod, így nem tudod pontosan megcélozni

A láthatósági rendszer a +-25%....stb hozzátartozik a játékszabályokhoz ezt tudomásul kell venni,ha ezeket nem tudod elfogadni tényleg nem ez a te játékod.
Nem mellesleg ettõl az egyik legkomplexebb játék amit ismerek,hogy a konkurenciával hasonlítod meg teljesen sületlenség annyi a közös bennük hogy mindkettõbe tankok vannak.

Te most trollkodsz? Nem lehet valaki ilyen értetlen. +/- 25%. Értem? Fölfele 25, és lefele 25. Az úgy 50 igen, ettõl függetlenül az átlagértéktõl 25-tel tér el.
patchaou
Félreértés ne essék, Én is tudom hogy mûködik és ki is használom ha tehetem, vagy esélyt látok arra hogy ezzel szopassam az ellent. DE ettõl függetlenül nagy faszságnak tartom. Az hogy valakinek nem tetszik nem azt jelenti hogy nem érti... Tényleg nevetséges amikor egy tank csak úgy eltûnik az ember orra elõl.

5-ös gombot nem láttad a mûszerfalon? Nekem az rakja vissza 😄 5-5, már fenn is a lánc.

Nem. A random nem 25%, hanem +/- 25%.

https://wotinfo.hu

Nekem sincs. Nagy vonalakban jól mûködik (fõleg amióta a tankjaim többségén van majrélámpa és tudom hogy ENGEM mikor vettek észre), az anomáliákkal meg úgy vagyok, hogy egyszer hopp máskor kopp.

Mert ha az ellenség is eltûnik néha 50 méteren (számomra ez nem jellemzõ, de hát mindenki mondja akkor biztos így is van), akkor statisztikailag nyílvánvaló hogy néha meg én tûnök el ugyanígy 😊

A WTre kiváncsi vagyok, aki benn van írja hogy tök más játékélmény, 3+ év WOT után még jó hogy az ember ráun egy gaméra. Aztán majd kiderül hogy a WT tetszeni fog vagy nem.

Nemrég volt lehetõségem harckocsit vezetni, persze zrikáltak, hogyha leesik a lánc azt egyedül kell visszaraknom. Egybõl arra gondoltam, hogy ez csak pár másodperc. Ahamm, egy lánctag kb. 16 kg.
Tényleg nem érted mirõl beszélek? Most írtad le hogy 25% az 100 sebzés. 300 és 500 között 100 a különbség? Nem. Akkor 25% a random? Nem.

"hát mekkora baromság már, hogy egy bokor mögül olyan tankra tudok célzottan lõdözni, amit nem is látok, csak egy spotter "mutatja" nekem"

Rádióról hallottál már?

https://wotinfo.hu

Master91
Csak nekem nincs bajom a spot rendszerrel? oO

nem azt mondom hogy perfect, én is találkoztam 1-2 furcsasággal, de valahogy tudom használni a bokrokat lopakodásra / támadásra és védelemre is.
Velem van a baj mi? 😞
"állítólag ezek a jóemberek igyekeznek minél valósághûbb játékot összehozni"

Ezt max csak te állítod... arcade game, a valósághûség kimerül abban hogy némelyik tank valóban létezett.

Egy valósághû játékban:

- nem 100 méterekrõl lövik egymást a tankok
- nincs +-25% randomfaktor
- nem rakják fel a láncot 3-5 másodperc alatt
- nem lát felülrõl a tüzér
- nem rajzolják körbe pirossal a célpontot
stb stb

Ez egy arcade lövölde, a láthatósági rendszer pedig egy absztrakció, amit azért találtak ki hogy ne kelljen mereszteni a szemeded ha véletlenül erdõben leselkedik az ellen és hogy ne lõjenek rommá a startkörben az 1km x 1kmes pályán.

Hamarosan (?) elérhetõvé válik mindenkinek a másik játék, ahol a láthatósági rendszer inkább valósághû. Meg úgy az egész.
Akkor majd eldöntheted, hogy melyik szórakoztat jobban.