World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EU-n persze csak top of the tech tree (-30% 8-10-re) van.
nézd meg a wte100-t 04.15-tõl, egy dickermax az ajándék a végén.
páncélzat? ugyan 😄 töltik a goldot és ott lõnek át ahol nem szégyellik...
mobilitásra nem vészes, ahogy nézegettem
van rajta egy fasza gun, ha nem olyan mobilis akkor tartsd vele a távolságot és sniperkedj 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
nem értelek...... kiváló a gunja, akkor nincs mirõl beszélni
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
de még sosem hallottam olyat aki szidta volna 😄
Inkább az érdekelne a Top of the Tree event megyezik mostanában az NA szerverrel? Tehát nekünk is ez lesz?
Waffentrager E100
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Persze nem állítanám hogy tökéletes a rendszere de sok furcsaságot megért az ember ha visszanézi a replayeket!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Messzirõl jött ember azt mond amit akar, de azért a problémád egyik felét megoldottuk ("majd mikor visszavonul, újra látható")
Mondjuk nekem is a Merkava jutott eszembe, mert azt nagyon marketingelik hogy ott elsõdleges szempont volt a legénység túlélésének a biztosítása. De azt se javítják meg a mezõn instant miután kimásztak a tankból és leporolták magukat 😄
Egyszer olvasd át hogyan mûködik a spottolási rendszer aztán máris nincs probléma (effektív látótáv, bokor, duplabokor, 15 m-rel bokor mögött tüzelni stb.)
A játéknak sose volt köze a valósághoz ezt õk is elmondták. Egyedül a tankok modelljeinél szoktak hivatkozni rá ha nerfelnek. Saját szabályai vannak amiket vagy kihasználsz vagy csak szenvedsz
nem arról beszélek, hogy láttam a szikla mögé bemenni, mert akkor helytálló lenne amit írtál
leírok egy esetet, hogy értsd
kempelek valahol, egy szikla mögött felspotolódik egy gaz ellen, célzok rá, várom, hogy kijöjjön a szikla mögül
egyszercsak látom, megindul, jól rákészülök, hogy meglövök rajta egy weakspotot, erre amint kijön a szikla mögül jól eltûnik, aztán már csak azt látom, hogy megy vissza
és ilyenkor egy köszönömöt rebegek a WG-nek
|Származási hely: Degec|
majd mikor visszavonul, újra látható"
*legszebb
van ilyen igen, mivel nekem nincs csúcs gépem - netem így engem jobban tudnak ezzel szopatni. bekapom a lövést és csak annyit látok hogy már tolat vissza. Vagy csapat társam lõtte a semmit, és megjelenik 1 trackelt ilyen csiki-csukis tank. Csapat társamnak egybõl mutatta hogy kidugta a fejét, én nekem kellett ~1 sec. Ez ilyen sajna.
"Penetration values displayed for a gun/shell combination are average values. The actual penetration value is randomized by up to +/- 25% around the average value. Randomization occurs on impact with the target, separately for each new shell you fire. "
Ha következetesen mindenütt +/-25%-ot írnának nem lenne bajom, ennyire egyszerû.
Marhaság. És megbocsáss de ez a rendszer NEM ismeretérõl tanúskodik.
Azért látszik még amikor visszahúzódik, mert miután nem spottolnak egy tankot, az még 8 (én addig szoktam számolni) másodpercig látható marad, csak utána tûnik el.
Ezt sokan nem tudják, és emiatt jól megszívják (pl amikor kilövik a spottert és nagy bátran egybõl jönnek is ki a fedezékbõl).
WoT Artyst
az eltûnõ tankok
a lexebb, mikor csak annyi idõre tûnik el, amíg kidugja az orrát egy szikla mögül, és lõhetnék rá
majd mikor visszavonul, újra látható
ez érdekes, mert ha látom, hogy ott áll a szikla mögött, akkor valaki spotolja nekem ugyebár
akkor mi a francért tûnik el pont arra az idõre, amíg lõhetnék rá?
vagy mikor házak között megy az ellen, és mikor a házak között rálõhetnék, hopp! pont eltûnik, aztán a köv. ház mögött megint látszik
érdekes dolgok ezek
RPG találat után:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Jaaa, hogy a wot akkora istencsászárüberviláglegfaszább játéka, hogy semmihez sem lehet hasonlítani... - így már érteném..
mutass nekem egy olyan tanklegénységet, amelyik rádióadás alapján célzott lövést lõ egy olyan tankra, amit nem lát
rádióval jelentheti a spotter egy tank helyzetét, és akkor tudod, hogy ott van egy ellenséges harckocsi, de nem látod, így nem tudod pontosan megcélozni
Nem mellesleg ettõl az egyik legkomplexebb játék amit ismerek,hogy a konkurenciával hasonlítod meg teljesen sületlenség annyi a közös bennük hogy mindkettõbe tankok vannak.
https://wotinfo.hu
Mert ha az ellenség is eltûnik néha 50 méteren (számomra ez nem jellemzõ, de hát mindenki mondja akkor biztos így is van), akkor statisztikailag nyílvánvaló hogy néha meg én tûnök el ugyanígy 😊
A WTre kiváncsi vagyok, aki benn van írja hogy tök más játékélmény, 3+ év WOT után még jó hogy az ember ráun egy gaméra. Aztán majd kiderül hogy a WT tetszeni fog vagy nem.
Rádióról hallottál már?
https://wotinfo.hu
nem azt mondom hogy perfect, én is találkoztam 1-2 furcsasággal, de valahogy tudom használni a bokrokat lopakodásra / támadásra és védelemre is.
Velem van a baj mi? 😞
Ezt max csak te állítod... arcade game, a valósághûség kimerül abban hogy némelyik tank valóban létezett.
Egy valósághû játékban:
- nem 100 méterekrõl lövik egymást a tankok
- nincs +-25% randomfaktor
- nem rakják fel a láncot 3-5 másodperc alatt
- nem lát felülrõl a tüzér
- nem rajzolják körbe pirossal a célpontot
stb stb
Ez egy arcade lövölde, a láthatósági rendszer pedig egy absztrakció, amit azért találtak ki hogy ne kelljen mereszteni a szemeded ha véletlenül erdõben leselkedik az ellen és hogy ne lõjenek rommá a startkörben az 1km x 1kmes pályán.
Hamarosan (?) elérhetõvé válik mindenkinek a másik játék, ahol a láthatósági rendszer inkább valósághû. Meg úgy az egész.
Akkor majd eldöntheted, hogy melyik szórakoztat jobban.