banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• N3su
    Az Ardennekbe úgy került ,hogy előbb átvezényelték Sopronba ez benne van a könyvben amit fogadott anyám őrizget .Én ,ha jól emlékszem onnan vitték tovább az Ardennekbe ahol a tankjuk kilövése után maga rángatta ki élve a harckocsizóit és mivel ő volt a parancsnok úgy döntött ,hogy lelépnek .
    A németek elkapták őket ,de az öreg nem nyughatott mert Magyarországon akarta enni a tavaszi cseresznyét. A németek elengedték de figyelmeztették ,hogy már Magyarország elesett vagyis már a Balatonon túl vagy a Balatonnál járnak .Az öreg soha egy szót nem mesélt nekünk unokáknak a háborúról. A nagyi ,vagy a lányai mesélték a történetet.Persze azt is ,hogy az oroszok megkínozták többször is (ezt gázzal tették ,vagyis bezárták egy helyiségbe és ráengedték a gázt) ,mert egy őrmester akivel hasonló nevük volt felgyújtotta az orosz rabokat a barakkjukkal együtt .
    Egyszer kilestem az öreget öltözködés közben mert látni akartam a sebeit amiket javarészt a hátán viselt. A háta szürke volt a sok apró szürkésfekete repeszszilánkoktól ,amikor észrevett ,morogva becsukta az ajtót .