World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyaminyami
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Si vis pacem, para bellum!
roviden mert agyhalott.
Amiért valaki Tigrisre a rövid 105-öst teszi.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
49 csata 22 gyõzelem. utolsó csatában 8 társam sebzett 0-át!!!!
Élvezzük a játékot! Sok sikert,és sok nyugtatót!!!
az oda van pillanatragasztózva 😄
tanultam a múltkori esetbõl.... pedig még full józan voltam, simán fellöktem az üveget véletlen, szerencsére nem a gép fele meg nem a billentyûzet felé fröccsent, hanem a falra, csak a barna sör a falon megszáradva olyan mint ha lehánytam volna xDDDD
estére tuti mindenki tiszta ideg lesz 😊 de én nem 😄
még alig vannak fent....
várjátok meg az estét 😊 250k noob lesz online 😄
szerencsére addigra én enyhén beleszek baszcsizva, úgyhogy azt se fogom észrevenni ha lefagyna a játék XDDD <#pias>#pias>
Si vis pacem, para bellum!
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Tudom-tudom ezer féle akciós dolog van, de gondoltam megkérdezem 😊
Amúgy jelszóváltásra megint van 300gold(legalábbis nekem adott).
mi a neved?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Teljesítmény: 1 895
WN6 / Eff: 1 895 1 912
Statisztikák Totál %/Átl/Ráta
Csaták: 14 / 19 ( 73.68% )
XP(átl): 11 556 ( 608 )
Szabad XP: 1 551
Bruttó: 469 583
Szervíz: -595 103
Bevétel (átlag): -125 520 ( -6 606 )
Sebzés(átl): 30 348 ( 1 597 )
Sérûlés(rát): 16 068 ( 1.89 )
Ölések(átl): 34 ( 1.79 )
Találat/lõvés: 124 / 161 ( 77.02% )

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg on Fire 2014.04.12. 11:20:24
Jármû: Centurion Mk. I
Szerzett tapasztalat: 5 535 (x5 minden nap az elsõ csatáért)
Érkezett arany: 60
Szerzett kredit: 37 681
ez a 10.000 exp-s küldetés 30 goldért vicc 😄
most léptem fel nemrég de már 3 megvan a 4-bõl
kár hogy nem korlátlan 😞 egy jobb kör hoz 7-8-9-10k exp-t 😄
estére úgy megszedtem volna magam golddal mint a szart ennyi tankból 😄
Új RanZar vidi.
Bocsesz csak gyorsan írtam meg nem lehet javítani ezt a fost. 😊)))