A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Medek igen, viszont én nem a Batet mondtam volna elsőre T10-ben. Feltételezve, h a kérdező kolléga átlagos játékos a Battel soha nem fog tudni statot húzni. Papír és táras. Ez a 2 dolog elég ahhoz, h csak az igazán jó playerek tudjanak nagyot alkotni vele (hosszú távon). Persze becsúszhat egy-egy jó kör, de statot húzni így nem lehet. A Battel nagyon ott kell lenni fejben, át kell tudni látni a mapot, a szituációkat és kivétel nélkül jó döntéseket kell hozni. Mivel a lövege iszonyat pontatlan és lassan szűkül nagyon meg kell gondolni, mikor és honnan lősz az ellenre. Én már jártam úgy, h az 5-ös tárból körbetánc közben 3 mellé ment, 1 lepattant, mert nem is oda ment a lövedék, ahova céloztam. 1 sebezte az ellent, így életben maradt, pedig 2 lövéses volt. Ez persze egy elég szélsőséges szitu, de a gun sajnos sokszor csinál ehhez hasonlókat. Van nap, h mindent bead és van olyan, h 1500-t is alig sebzel vele csatánként. Random függő tank nagyon (de erről WR104 többet tudna mesélni
). Vagy pl. elég egy rosszul megválasztott tárazás és bukod az oldalt/csatát.
T10-ben egyébként nehezebb jó wn8-at produkálni (mivel 3k+ az elérendő sebzés, plusz pár kill és felderített tank: és ez csak arra elég, h a lila érték alsó határát elérd), mint T9-8-ban. Sztem statot húzni az adott tier op tankjával (KV-1S, Hellcat, Cromwell, KV-1) ill. T8-9-ben a lassúakat kivéve mindennel lehet, persze ez játéktudás függő is.