World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt most néztem. Látom mit bír.

E100

Nem akarok vitázni, csak kerestem valami megoldást hátha tudtok segíteni. Nekem ez a tier 10 nem fekszik. Régóta fontolgatom most legalább megerõsítettetek benne. Lehetne vitatkozni sok mindenrõl. A HP járól a nagy alfa sebzésérõl, arról hogy nagyobb eséllyel lõ kritikust a nagy alfája miatt, sok mindenrõl. Engem már nem érdekel. Jó nekem a tier 10. Amúgy is a tier 10 a fizetõsök játéka. 😊 Meg pár mondattól nem lesz több éves tier 10 csatás tapasztalatom.

Az miért van, hogy egy tankomról eltûnk a álcaháló, vagy a távcsõ...ezt valami mod okozza vagy valami bug? Úgy felidegesített, bemegyek csatába, eh, bassza meg, nincs rajtam a távcsõ. Megyek a következõbe...akkor meg az álcaháló...mi a fene folyik itt?

Régen az volt a baj, hogy gyenge az E100, most meg hogy erõs? Szerintem a mostani helyzet a helyes, nehogy már a gold vigyen mindent, tessék megtanulni okosan játszani és nem lesz nehéz kiszedni õket.

Nem értem mit vársz... az E100 lassú, 400 méterrõl minden spotolja, lassan tölt, nem túl pontos és még lassan is céloz, ráadásul az olyanoknak mint te is, kötelezõ bele a HEAT, és akkor még a páncélja is legyen szar??????? Azaz minden tank gold ammoja legyen 500 penes vagy mi?
Mi elõnye lenne annak a tanknak akkor? Miért érné meg vele játszani?

Mintha nem lenne elég op a 268 a camojával, hogy olyan helyen várd be ahonnan nem a legkeményebb részét kell lõni, vagy elég erõs az is4 oldala, hogy sidescrapben várd be olyan helyen, ahol a társaid lõhetik rajtad kívül is. Hozd a társaidat olyan helyzetbe, hogy segíthessenek. Aztán eljön az a pillanat is, amikor úgy tudsz lõni, hogy még közel harcban is ráérsz célozgatni weakspotot.

Köszönöm még egyszer mindenkinek! 😊

Régen azzal égettem ki a VTEPS eseket hogy átlõttem nekik az E100 tornyát IS8 akkori 268 mm penes AP jával. Most meg néz meg mi a téma, meg anno mit sírtam hogy 303 mm es object 268 AP ja se viszi...

ximix
60°-n a páncél vastagság már a majdnem a duplája , a 250mm csak akkor van ha teljesen derékszögben találod el a páncélt.

Az E100 homlok páncélja eleve döntött a toronynál + még a dombon jön felfelé....

Van 3 tier limites tankom 😊 IS3 meg csak 7v7. 😛

Ilyen messze már nem tudok menni skillbe, nem játszok én béta óta hogy ilyeneket csináljak. 😊 Meg szerintem hogy le van írva jó dolog. Csak 16 000 csata alatt jó pár dolog berögzült és ezért sokszor a kredit tízezrek látják kárát ami miatt nem is akarom már erõltetni. Megoldást meg nem tudok, Szerintem azért is ilyen a magyar színvonal külföldihez képest. Itt senki nem azért lép játékba, hogy másokat tanítgasson hanem inkább játszik.

a jok kis mm valtozasnak koszonhetoen tier8ban is tuti lesz tizes😊
Serb is pont egy orosz loveget hoz fel peldanak....
Nem én vagyok a replayebe és amit én látok és tudok is az az hogy 70 fokig nem pattan a HEAT. Van neki átlag 340mm penje. Szerintem Nincs akkora vastag az a 250 mm es alig döntött páncél. Azokról beszélek csak most hogy eleve lentebb van a tank picivel, A páncélja is pont abba a szögbe döntött picit. Szóval a logikám az hogy így még szögbe is áll picit szal elõnyösebb pozíció az IS4 nek. Nem vitte át így se. Én már nagyon nem hiszek ennek a játéknak, ezért is fontolgatom azt hogy eladom a picsába az összes tízesem, mind a 6 ot. Úgy se CW zek, a magyarok meg olyan szinten vannak, hogy max klán gyakorló amit fel tudnak mutatni. Inkább játszok tier 8 ba amit élvezek is és nem kell ilyen lobaszó szarokkal farkasszemet néznem.

ximix
Most tanulod padavan 😊

Játékközben is hányszor írtam a baráti tanknak, hogy tolasson hátra kanyarból vagy 50 métert persze randomban 20-ból 1 ha megérti inkább sós-t nyom meg elhord mindennek minket, hogy miért nem megyünk oda állunk ki a semmi közepére és lövetjük szét magunkat.

Egy kihúzod az ellenfelet a védelme mögül, kettõ a baráti tankok is rátudnak lõni anélkül, hogy egy stratégiailag jó pozíciót fel kellene adniuk.
Lehetõleg mindig úgy kel harcolni, hogy más is odaférjen 😊
azaz ott kell felvenni az állóharcot ahol a másik oldalt ép unatkozó, bokorban álló tankjaink is tudnak segíteni, addig meg pull enemy and back.
szerintem baromi egyszeru: hulldownban hagyd ott. ugyis ki kell jonnie.
A játékban a kulcs, hogy helyet kell változtatni és ott kell hagyni.

Jah az a poén a játékban meg se közelíti a valóságot csomó HEAT lõszer értéke. Még Serb papa írta anno hogy ha valós lövegek lennének akkor a T44 D10 es löveggel kipötyögtetne bárkit tier 10 ben nagy távolságból. Ehhez képest röhögsz a replayeken mi szenvedést levágnak még HEAT el is a 10 esek. Esetleg ne is gondoljak arra hogy jól összerakott koncepció, hogy minél több pénz folyjon be és nem is az élvezet a lényeg. <#miaz>

Mindegy, köszönöm még egyszer a segítséget.

Szerintem talán 1 lövésed volt, aminek vinnie kellett volna a HEAT-nek jó eséllyel, a többinél rossz helyen találtad el vagy túl nagy szögben.
Na meg ott van már az a szikla 20-30 méterrel hátrébb, ahol sidescrapeben nem fognak átlõni, és ha rád akarnak menni fel kell jöjjenek a dombra... a hasukat meg a normál ap is vígan viszi. Nem beszélve arról, hogy ha ott trackeled valamelyiket, akkor a társak pillanatok alatt szétkapják, és dõl a spot dmg, meg rohadt nagy segítség a csapatnak.
Komolyan megnéznék egy videót tõled ahogy alázod az E100 tornyát mikor hullozik. Pont emiatt nézem a replayeket hogy lássam mi az ellenszer ha ilyen van de látod.... Régi szép idõkben mikor 400 as volt a penje nem volt ilyen problémám. 😊

Annak azért nagyobb a penje mint IS4 nek.

Vagy meg kell tanulni célozni. Ha nem tévedek az IS8-on is ugyanaz ágyú van mint a ST-I-n, és az AP minden ellen elég.

f155-el

Egyszer az e100-al találkoztam egy kanyonban egy f150-el. Voltak még egy páran vele is meg ellenem is. A lényeg, hogy három tár goldot lõtt rám, csak kettõ találat ütött át. Ki is purcant. Gondolom nem kicsit lehetett ideg. Utána engem is megevett egy t57.

Értem! És köszönöm. Akkor ez egy DÖG amit el kell kerülni ha hullozik. 😊

hetvegi borsigog 300ass ebzessel hullanak.. igen. nem eleg op aza gep..
Emlékszel mi sírást levágtam multkor hogy az Object 268 303mm penes as AP ja se viszi? A poén hogy ugyan itt volt. Nah még a 340mm penes HEAT se viszi. 😊 Sósav kéne vagy Tu160 taktikai bombázó atommal 😄

Az elsõ lövésed tutira a lövegpajzsot találja el. Oda kevés lehet a 340-es pen. A második lövésnél a tornya el volt forgatva. Úgy kb. 310mm körüli volt az effektív vastagság, tehát dobtál egy kettest. A harmadik lövést egyáltalán nem látom hol találja el az E100-at, a negyediknél megint a frontot találod el, ami abban a szögben 330mm körül van, tehát megint átlag alatt kaptad az átütést.
Hát legalább egyszer be volt forgatva, azon ne csodálkozz. A többinél lehet minimum felé adta a random az átütést. Aki goldot spammel az megérdemli. <#vigyor1>

Valaki aki okos és ért hozzá magyarázza már el, miért kell 340 pen-es HEAT vagyis gold ammo?

Talán ha érne valamit a HE a játékban ellene esetleg. Azt a kupolát nehéz ám így mozgás közbe úgy hogy kaphatsz bármikor egy 750 est. Elméletben vinnie kéne a HEAT nek.

Zegi Norbi HUN
Én mindig a torony tetején lövöm, nagy százalékban sebzi is😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Valaki aki okos és ért hozzá ezt magyarázza már el miért nem viszi az E100 tornyát a 340mm penes HEAT lõszer ilyen távolságból? Látható hogy a sík lapot lövi és meg is várja míg szögbe áll de így se. Az tiszta hogy ha a lövegpajzsot lövi akkor nem fogja átlõni. Esetleg ennyire arcade szar játék hogy ne akarjam tudni? Vagy ha lehet megoldást rá ilyenkor mit kéne csinálni? Jó lenne ezt a dögöt kitanulni mi az ellenszer. <#szomoru1>

azthiszem a brosig az uj retardmagnes..
Sherman0070
Na itt vagyok. Kezdõdhet a hétvégi szenvedés. <#falbav> <hétvége>

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Viszont az ellenfél jagdpantere még így is kétszer annyi xp-t kapott 0 sebzésre, mint te. Biztosan megérdemelte. Bár lehet nem volt szerencséje. Két napja leo1-el mentem 15 csatát folyamatában. 1 gyõzelem volt. Tökmindegy mit csináltam, talán ha 4 csatában volt 2000 alatt a sebzésem. Mondjuk volt 0 is egyszer.😊 Elkapott az ideg és azért se hagytam abba.

Kemény napunk lesz úgy látom...

Jaja, oda kéne tennie a vasat, nem A0-ban kempelni.... 😊

Nem sebzel eleget azert bukod el a csataidat. <#mf1>

Na jo nem akarlak meg en is szivatni, de nem tudtam kihagyni.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

popey8
...

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Én is csináltam 2x is, mert erre gondoltam, de mindkétszer tökéletes volt az eredmény.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Én Telekom hibára gyanakszom, ha csinálok egy pingtesztet mikor vacakol a játék, az is rossz eredményt ad.

Na televan a game "tomatokkal".Nem lehet egy normális csatát menni,hihetetlen.5ször egymás után buktam a T-54-el,de valami embertelen marhákkal voltam összeválogatva .Mintha direkt lett volna.Na akkor hétvégére wot off.Hétfõn folyt.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Tehát konklúzió: ha úgy érzed hogy nem megy ne erõltesd mert ha megszakadsz akkor is kibasznak veled....fõleg éjjel.
Persze hogy alig tudsz sebezni mert ilyenkor van az hogy a lemmingtrain szar irányba megy, az enemy tele van pro-val, amikor fordíthatnál a meccsen kibasz az arty, lepattansz a papírtankról, rád vadásznak az SG-rõl isxD, barom magyar csapattársad ok nélkül leláncol ami miatt felspotolódsz és null sebzéssel meghalsz majd a fogyatékos beírja hogy béna vagy, mindig az ellenséges lemmingtrainnal találkozol, pöcs autoloader tankok everywhere, bugos pöcs eltünõ tankok....éss este kibszott lagg!
popey8
133 csata a STA-val. Ebbõl 3-ban gyújtottak ki. A 3-ból ma 2x. Laggol mindkét szerver és paradicsom had. Úgy látszik vki fent nagyon nem akarja, h játsszak.

ximix
Mérgemben vettem egy Gw Pantert, de full camoval is röhögve spotoltak vagy 300+ méterrõl azért ez régen nem ilyen volt.
popey8
Mi a .... van EU2-vel? Rohadtul laggol. Nekem még csúcsidõben sem szokott, pláne ilyenkor. EU1 is szarakszik vagy az jó?

Amúgy hétvégére miért bolondul meg rendszeresen a játék?
Legtöbbet a T29 és a KV-1S tankokkal játszom, ezekkel hétköznap simán megy az átlag 1500-2000 sebzések kiosztása.
Aztán jön a hétvége, és csak szenvedek velük, alig tudok 6-800 sebzéseket leosztani, jönnek a hihetetlen lepattanók, satöbbi.
Igen, még mindig egy rakás fos, de javuló tendenciát mutat. Várjátok ki fél2ig, amikor elfogytak a tömegeket. Tökéletes lesz.
Antimat
Nálam most is egy rakás fos.

cyka blyat

patchaou
Már az is bûn ha valaki klánban van?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú