A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #325759 Most nem tudom mi bajod van vele, tier 8-as heavyk már talán nem fogják átütni ha beforgatod. :D
Akkor az lesz a páncélzata mint az Mk1-nek, amit linkeltem. Ez a lövedékkompenzáció teljesen kinyírja a döntött páncélzatot. Tank Inspectorban megnéztem az IS-7-et szemből, kb a vízszintes lövegcső magasságából: AP ellen 260-330 mm-es védelme van, HEAT ellen 300-400 mm-es. (Külön érdekes hogy a harckocsi szélei felé volt egyre nagyobb az effektív védelme, pedig ott kevésbé döntött mint a vezető körül...) Ennyit számít az a szaros 5°-os lövedékkompenzáció meg az oldalkompenzáció...
Ez főleg a tier 8-10 gépeknél jön ki amik fiatalabb gépek és modernebb döntött páncélzattal rendelkeznek. De nem elég a kompenzáció, még pont ezekben a tierekben vannak durván felbuffolva az átütések is. Például az M48 páncélzata szart se ér, pedig IRL legalább 2. vhs 120 mm-es 900+ m/s-os vagy '50-es évekbeli 100/105 mm-es 1000+ m/s-os löveg kellett volna hogy átüssék a test homlokpáncélját.
A Chieftainnél a löveg lesz a nagy kérdés. Arra nagyon kíváncsi vagyok. Én azért várom, örülnék egy Chieftain kinézetű 113-nak aminek van negatív lövegkitéríthetősége. :D