World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg egy éve nem tudod kinõni ezt a lengyel-flémezést? Komolyan, nyiss egy "utáljuk együtt a lengyeleket" topikot, de ne itt csináld ezt a fröcsögést. És mielõtt jönne a "nem mondtam egy szót se a lengyelekre" ártatlan bárányka szöveg, mind tudjuk mi lesz a mondanivalód, kismilliószor eljátszottad már.
"Kaczor89r chcialbys wstapic do klanu ?"
Ez milyen nyelv?
Privát chat-ba nyomja a klingon, de azt sem tudom hogy a f@szba küldjem el.
Ez milyen nyelv?
Privát chat-ba nyomja a klingon, de azt sem tudom hogy a f@szba küldjem el.
Sziasztok!
Sajnos már nincs idõm a játékra ,ezért eladóvá vált az accom.
Tartalma:
IS6 8-as prémium tank,
4db 9-es tank
5db 8-as stb.
összesen 21 garázshely van jármûvekkel,3.5M credit,28.5k free xp,315 gold,kifejlesztve 165 jármû stb.
akit érdekel további részletekért írjon privátban.
Sajnos már nincs idõm a játékra ,ezért eladóvá vált az accom.
Tartalma:
IS6 8-as prémium tank,
4db 9-es tank
5db 8-as stb.
összesen 21 garázshely van jármûvekkel,3.5M credit,28.5k free xp,315 gold,kifejlesztve 165 jármû stb.
akit érdekel további részletekért írjon privátban.
Lehet, hogy a Patton a leggyengébb tízes med, de valahogy én imádom, nekem nagyon fekszik. Az a plusz 10m látótávja pl. Komarinon annyit jelent, hogy délrõl G7-be beállva nem 1-2 tankot spotol az ember, hanem az összeset aki jobbra megy tõlük. Nos úgy kezdõdött a csata, ahogy Malinovka szokott, két 10-essel kevesebbel indultak rögtön 1 perccel a kezdés után. Kész is volt kb. meg se tudnak utána mozdulni, akik arra mennek, mert kapják azonnal a következõt. Nekem pl. ezért nincs bajom Komarinnal, jó tankkal nagyon élvezetes.
Ohohóóó ppffffffff... 😊 Ez azért durva.
na ugye,ez már értelmesen hangzik.legalábbis a maus-os kép alapján.az elsõ képen egy béka van jégbe fagyva<#wow2>#wow2>
ezt nemm is tudtam hogy ott a motor azt hittem elõrébb.
ezt nemm is tudtam hogy ott a motor azt hittem elõrébb.
A prohardver fórumon van valakinek, jókat írt róla.
Bele kell nyúlni érte a pénztárcába, de meg lehet szerezni. Ebay-en árulják 10k golddal és 3 hónap prémmel együtt.
Itt egy eladó.
Bele kell nyúlni érte a pénztárcába, de meg lehet szerezni. Ebay-en árulják 10k golddal és 3 hónap prémmel együtt.
Itt egy eladó.
"Replay, or didn't happen." Didn't. Happen.
gondolom gépe válogatja.az enyém ennyit tud.jobbat meg nem veszek.egyszer vettem lement a garancia és egybõl tönkre is ment.2hétre rá.
na igen így bizonyítani nem tudom.de nem is ez a lényeg.hanem engem az érdekelne mért vannak ilyen fura dolgok a játékban.kérdeztem már a supportot is de õk se tudják.biztos valami bug.azért elég zavaró ha ellenem jön ki rosszul.
na igen így bizonyítani nem tudom.de nem is ez a lényeg.hanem engem az érdekelne mért vannak ilyen fura dolgok a játékban.kérdeztem már a supportot is de õk se tudják.biztos valami bug.azért elég zavaró ha ellenem jön ki rosszul.
Na akkor mégegyszer:
A piros rész a motor.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A piros rész a motor.
A régi gépemen nekem is belassult a cucc, ha bekapcsolva volt a replay, ne kérdezd miért.
Nah végre 3 t 10 tank kifejlesztve már csak meg kell venni õket

Akkor mondok jobbat: a torony alját találtad el, ahol már olyan ferde a páncél, hogy lepattant róla, egyenesen be a páncéltest tetejébe, ahol átütött, és kiütötte a motort. Amint a mellékelt kép mutatja, ez nagyon is lehetséges.
Fura, én is 30 körüli átlag FPS-sel játszom, mégsem lassult be a játék a replay bekapcsolása után. Egyébként meg meddõ vita, bizonyíték nélkül bárki mondhat bármit. Replay, or it didn't happen.
"Berobbant a lõszer, az meg kigyújtotta a üzemanyagot" ha berobbant volna akkor a tank megsemmisül
"A becsapódó gránát irányt változtatott odabent a tankban és elérte a üzemanyagot." ez még a wotban is abszurd
"Nem is a te lövésed gyújtotta ki" egyrészt a legénységi tagom tud beszélni másrészt a saját sebzés színe más mint a társaké harmadrészt ha utána visszavonultam tölteni de a tank megsemmisült azt nehéz félremagyarázni
"A te lövésed gyújtotta ki ,de nem a tornyán találtad el csak úgy tûnt." ilyen közelrõl egy ilyen pontos ágyúval csak nem néztem már be
"A becsapódó gránát irányt változtatott odabent a tankban és elérte a üzemanyagot." ez még a wotban is abszurd
"Nem is a te lövésed gyújtotta ki" egyrészt a legénységi tagom tud beszélni másrészt a saját sebzés színe más mint a társaké harmadrészt ha utána visszavonultam tölteni de a tank megsemmisült azt nehéz félremagyarázni
"A te lövésed gyújtotta ki ,de nem a tornyán találtad el csak úgy tûnt." ilyen közelrõl egy ilyen pontos ágyúval csak nem néztem már be
ja ms1.... sok érdekes dolog történt már.de a te vacak ms1-edrõl szõtt tier 10es álmaid ne tedd már egylapra egy obj 268 lövedékével. ha meg be lenne kapcsolva akkor 10-15fpsel játszani se tudnék rendesen nemhogy ilyen csoda dolgokra figyelni.
Ja hogy a fénysebesség háromszorosa😄 Valamiért hangsebességet olvastam. Na ja. Az index szerint 7500 m/s a torkolati sebessége.
kedves jatekostarsaknak ma siekrul minden korabbit alulmulni. 4-5os lightban ulve, nem sok labadba lehet belerugni, de amikor en lovom ki a t95ot amx 12tvel, az midnent visz.. 13 meccsbol, 3 gyozelem..
Könyörgök! Azt a cikket linkeld be ide is, olvasgatnám ezeket a hasznos infókat <#nevetes1>#nevetes1>
Na de akkor sem megy a fénysebesség háromszorosával... <#hehe>#hehe> Akkor lehet visszalõne az idõben.
Nehezen hiszek neked. Én egyszer HE-vel lepattantam egy ST-1 tornyáról, de a gold vitte.
No meg a domborzat. Mondjuk nyílt tengeren gondolom ebbõl nem csinálnak problémát (haditengerészeti ágyúnak tervezik, legalábbis egyelõre).
Ezért nyomom a javítás után az e-cigi skillt. <#idiota>#idiota>
De hát mondom hogy HE volt! Csak a núbok használnak goldot az MS-1-be, mióta a HE-je is viszi a Maus frontját.
Oda akkor kell az optika, hogy rálásson😊
Azért nem akarsz replayt mutatni, mert gold ammoval lõttél. Valld be. VALLD BE! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
az nagyon kemény. Akkor visszaveszem az MS-1-et. Remélem a hétvégén akciós lesz.
Cigiztek a toronyban, meglõtted, megrémültek és meg is van a baj.
Ha érdekel, belinkelem az Indexes cikket. Mellesleg igen, és 180 km-re lévõ célpontra lehet vele célzottan lõni <#idiota>#idiota>
Errõl írt a hvg egy nagyszerû cikket, amiben elmagyarázta, hogy a fénysebesség háromszorosával megy a lövedék. <#nyes>#nyes>
Az se rossz. Én a múltkor az MS-1-emmel mentem haverral platoonba T10-be, HE-vel ammo rackoltam egy E-100-at, de a lövésem átment rajta, és a mögötte lévõ, sidescrapelõ Mausnak is vitte a fél HP-ját.
Hogy replay van-e? Ja, az nincs.
Hogy replay van-e? Ja, az nincs.
Berobbant a lõszer, az meg kigyújtotta a üzemanyagot
A becsapódó gránát irányt változtatott odabent a tankban és elérte a üzemanyagot.
Nem is a te lövésed gyújtotta ki
A te lövésed gyújtotta ki ,de nem a tornyán találtad el csak úgy tûnt.
Válassz.
A becsapódó gránát irányt változtatott odabent a tankban és elérte a üzemanyagot.
Nem is a te lövésed gyújtotta ki
A te lövésed gyújtotta ki ,de nem a tornyán találtad el csak úgy tûnt.
Válassz.
szép is lenne.nagyon régen ki van az nekem kapcsolva.vmiért vitte az fps számot.ami türhetetlen volt mivel minimum grafikán játszom 25 fps-el.
de a wotban semmire nincs magyarázat.múlt héten ismét sikerült felgyújtanom egy maust egy átütõ toronytalálattal.na erre lennék kiváncsi mivel magyarázzák a wg-sek.
de a wotban semmire nincs magyarázat.múlt héten ismét sikerült felgyújtanom egy maust egy átütõ toronytalálattal.na erre lennék kiváncsi mivel magyarázzák a wg-sek.
vicces, hogy egy kis leopard átlövi szembõl az arl v39-et. nemtudom hol lõtt, nem is érdekel. most komolyan..ez a tank... 😄
és még a nagy ágyú sincs meg <#csodalk>#csodalk>
és még a nagy ágyú sincs meg <#csodalk>#csodalk>
I met God. She's black
Kéretik replayt mellékelni, és már kapod is a magyarázatot.
gw pantherhez hozzányúltak vagy mi? 15 lövésbõl 1 találat. vakon lövöldözök több értelme van mint ezzel a kis sz@rdarabbal bármire célozni.fele a körön kívülre ahogy kell természetesen.
másik meg a királytigris. t44 az épület sarkán leáll velem 1v1ben jön is a sidescraping részemrõl tökéletes autobounce szögben.na pár másodpercig tartott az egész. elsõ lövése ammorack sérülés második fel is robbant.nevetséges.szánalom ez a játék.bár én is lõttem már ki ilyen szögbõl e75-t...a játékban annyi a realizmus hogy ûrhajókat is betehetnének már szõnyegbombázni mert semmi nem rontana a valósághûségen.
másik meg a királytigris. t44 az épület sarkán leáll velem 1v1ben jön is a sidescraping részemrõl tökéletes autobounce szögben.na pár másodpercig tartott az egész. elsõ lövése ammorack sérülés második fel is robbant.nevetséges.szánalom ez a játék.bár én is lõttem már ki ilyen szögbõl e75-t...a játékban annyi a realizmus hogy ûrhajókat is betehetnének már szõnyegbombázni mert semmi nem rontana a valósághûségen.
Akkor ez lesz a hétvége menõ slágere 😊
Akkor írjuk meg a WG-nek a petíciót miszerint a Magyar tank ágon a pálinka szalonnával legyen , nem ám cola, csoki meg ilyen vackerájok 😊
Akkor írjuk meg a WG-nek a petíciót miszerint a Magyar tank ágon a pálinka szalonnával legyen , nem ám cola, csoki meg ilyen vackerájok 😊
Kis off:
Bizony, a sci-fi jövõ már itt kopogtat az ajtónkon😄 Vajon mikor kerül be a tankokba? Nem biztos, hogy mi még megéljük.
Bizony, a sci-fi jövõ már itt kopogtat az ajtónkon😄 Vajon mikor kerül be a tankokba? Nem biztos, hogy mi még megéljük.
nekem nem hiszem, de amúgy sem érdekel 😄
nem nagyon tud megbántani senki, meg nem veszem magamra a dolgokat 😄
nekem jól megy a game 2-3 sörig 😊 utánna már nekem is romlik a reflex 😄
nem nagyon tud megbántani senki, meg nem veszem magamra a dolgokat 😄
nekem jól megy a game 2-3 sörig 😊 utánna már nekem is romlik a reflex 😄
Én most is zúzom, de ez már a levezetõ kör, elég volt. Még neked is beszóltam pedig. Vagy nem, már nem tudom.
Amúgy nehéz ilyenkor jól tankozni, bár vannak meglepõen jó köreim, néha nem árt pár nap szusszanat 😄
Amúgy nehéz ilyenkor jól tankozni, bár vannak meglepõen jó köreim, néha nem árt pár nap szusszanat 😄
én szombaton leszek piaügyileg k.o. 😄
szép látvány most kinyítni a hûtõt 😊 igyekszem olyan kaját enni hogy ne kelljen kinyitnom a hûtõt, NAGY a kísértés egy jó hideg sörre!!!
szép látvány most kinyítni a hûtõt 😊 igyekszem olyan kaját enni hogy ne kelljen kinyitnom a hûtõt, NAGY a kísértés egy jó hideg sörre!!!
Pár napig nem játszottam, kicsit piaügyileg elkapott a gépszíj(akiket itt a fórumon megbántottam, ezúton kérnék elnézést).
Az elsõ csatám 13-90-el úgy zajlott, hogy piszok nagy mázlival, de 93 hp-val el tudtam szaladni némi T10-es sorozat elõl, gondoltam megkeresem az artykat, volt belõlük pár. Kiszedem az Objectet, erre a másik arty lerammol. Oké, nem dühöngök, örültem, hogy az sikerült. Erre az Object arty "leretardoz", meg hogy tanuljak meg játszani. Azért, mert õt lõttem ki. Kérdem én, hogy most WTF?! <#idiota>#idiota>
Az elsõ csatám 13-90-el úgy zajlott, hogy piszok nagy mázlival, de 93 hp-val el tudtam szaladni némi T10-es sorozat elõl, gondoltam megkeresem az artykat, volt belõlük pár. Kiszedem az Objectet, erre a másik arty lerammol. Oké, nem dühöngök, örültem, hogy az sikerült. Erre az Object arty "leretardoz", meg hogy tanuljak meg játszani. Azért, mert õt lõttem ki. Kérdem én, hogy most WTF?! <#idiota>#idiota>
Bt-ssv van valakinek ? Valami brutal pattogos lehet sajat tierben beforgatva 😊 mikor lehetett az megvenni ? Jatszok mar vagy 2,5 eve de nem emlekszem ra hogy lattam volna belole egy darabot is.
annyira nem lassú.... na de milyen gun van rajta? 😄DDDD
szétcsapsz vele mindenkit + van páncélod
szétcsapsz vele mindenkit + van páncélod
A T-80 tényleg nem rossz, de egy nagy baja van. Light létére nagyon lassú.
Á, nem a tank érdekel, inkább a prémium idõ, illetve az, hogy így van némi motiváció, hogy befejezzem a WZ-132 grindet (ez élvezetes is), illetve kifejlesszem a Chaffee-t (már csak ez hiányzik a "régi" 5-ös scoutokból, meg innen folytatódik majd a light ág). Ezekkel a kicsi prémiumtankokkal amiket mostanában kaptunk/nyerünk még egy kört sem mentem. Szerintem ezzel sem fogok. Nem tudom miért kizárólag UP ajándék- és prémium tankokat ad a WG.
Símán meglehet, én nem is nyomom, és már csak 18 gyõzelem kell. Mondjuk direkt most grindelem akkor a t69 vonalat, lassan kész van a t21 is. Nekem ilyen kis tieres csak a locust meg az ltp maradt meg, de ezt most megtartom, mert nem kell garázshely, peccs után meg tán variálnak valamit ezzel a prémium-nem prémium garázsokkal, errõl tud valaki valamit?
de ne siess vele.... sokat nem ér ez a T2 Light :S