World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Én is így vagyok vele, de 300 goldot nem ér az egész supporttal való szenvedés...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Még komolyabbakat is, csomó papírt be kell mutatnod

Mindenki hülye csak én nem!

Srácok most egy telefonszám megváltoztatásáért komolyan ticketet kell írni a supportnak?!
Mert az ellenõrzõ kódot a régi számra küldi ami már nem él......

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

TOG 2? 😄 szivatsz? 😄
kérjek idõpontot pszichiátriára 😄 Júniusban megyek vissza, jöhetsz velem XD
gyulik a tog2-re 😊
és tényleg megadta a 300 goldot 😄😄 LOL
Nálam is be van állítva a telefon is, arra is adott valamennyit régebben. De most tényleg adott újra 300-at, köszi az infót😊 És most jött az sms is idõben.

maniac78
Hányszor lehet megváltoztatni ugyan? 😊

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

patchaou
Jujjdejó, már nem él a telszám amire elküldené az ellenõrzõ kódpt :/

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sherman0070
Nekem megadta 😊

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Lunki88
Igen, én az elõbb változtattam és meg is adta.
Valószínû egy régebbi laptopon. Nekem még ennél is rondább. 😊 Nem mintha nem futna el feljebb, de néha leesik a bokrok között az fps, és inkább játszható legyen, mint szép. Felõlem futhat onnantól 640x480-ban is...

patchaou
Nálam sem szebb XD Nem mindenki teheti meg hogy olyasmikre költ mint a számítógép.

50-100-al ma nekem is volt egy nagy "élményem". Teli tárral rárontottam egy /akkor még/ magányos T95-re. % lövésem sebezte, de amikor már csak százegynéhágy hpja volt természetesen a 6. lövés lepattan 2 méterrõl a seggérõl... majd odaértek a haverjai :/

Sherman0070
Már most is lehet és ad rá 300 goldot?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Lunki88
Ja hát biztos nem vakítják el a csilli-villi fényeffektek. 😄D

Amúgy megint lehet 300 goldért jelszót változtatni, legalábbis ph-n azt mondják.
Majdnem egy tár volt de akkor is fasza. De úr isten ez a grafika! Min játszik ez? Vajazott kenyérpirítón?

Si vis pacem, para bellum!

Nem, gyakorlaton vannak errefelé ha jól olvastam.
Éééérted... Nem átdolgozzuk, meg megpróbálunk javítani rajtuk, hanem ki a francba. Mondjuk párat nem fogok sajnálni, de jónéhányon szerintem csak pár plussz bokor, szikla és némi dombátrajzolás hiányzik.

popey8
Na igen, nem a mapok törlése a megoldás. Így is elférne még pár pálya. Vissza megyünk a kõkorba és 5 mapon fogunk játszani? Vagy hogy gondolták ezt? Ekkora marhaságot.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Antimat
Mondjuk csodálkoztam, hogy 1600 xp-re megadta, a wotreplay-es ilyen 2k felettiek vannak.

cyka blyat

Ha jól tudom a HD letöltése választható lesz.

Antimat
Nem hittem volna, hogy ma sikerül a Borsiggal a mastery: szarakszik a net, és ez most biztos, hogy nem a WG hibája, mert az SG, hardverapro se jön be rendesen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

cyka blyat

nem lennek boldog ha egy ujratelepitesnel 100 gigat kene leszedni a csodas hd modellekenek koszonhetoen...
popey8
80 giga? Elmennek a jó fenébe. Még 10-es nettel is 1 hét mire letöltöm. Nagyon remélem, h erre kitalálnak vmit, h max annyi legyen a kliens mérete, mint most. Vmi tömörítést vagy ilyesmit. Emiatt amúgy sztem nagy lesz a felháborodás, új playerek sem fognak ennyit letölteni kezdésként, fõleg ha megtudják, h kb. 3 havonta mindig új patch van. A régiek - esetleg lassú nettel - akik tweakerrel meg tömörített tex pakkal stb. játszanak nem fognak állandóan 80 gigákat töltögetni. Erre sztem ki fog találni a WG vmit, sõt ki kell találniuk vmit, mert sztem csúnya botrány lesz belõle. Kellett nektek HD😊 Nekem jó volt ez is😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Elõfordulhat, hogy egyetlen szempont lesz: a min. 80 GB-ra saccolt kliens (HD) elfogadható kezelése (elsõ letöltés, patch-ek, és az on-line kiszolgálás elfogadható minõsége. Szóval nem biztos, hogy lesznek új pályák és nem annyi tank lesz mint most. Mindenesetre koncepciót elég késõn kezdenek kialakítani, ha az FTR blog ennyit agyal rajta.

JeffDunham
Ez király. Mentve. (+)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Lunki88
Gondolom azt a 10 legrosszabb pályát fokozatosan vennék ki, nem egyik napról a másikra mindet. Viszont még akkor is illene újakat csinálniuk helyettük szerintem.
A kliens méretérõl, meg arról hogy ezt hogyan próbálják balanszírozni: 10 legrosszabb pálya esetleges törlése, új tankok bevezetésének újragondolása.
Nagy a gond SERB és STORM uraknál 😊

popey8
Hogy a vérbe ne lenne ilyen oldal😄 Sok plusz munkát spóroltál volna magadnak, ha kérdezel😊

Itt kiválasztod az adott tankot, utána megkeresed bal oldalt, h számológép és máris meg tudod nézni.

erdekes ftr cikk a kliens mereterol: http://ftr.wot-news.com/2014/04/10/size-matters-and-how-can-it-affect-you/
Nem ide járnak gyakorlatozni mert odahaza nem szabad semmit szétlõni....itt repkedtek egész hétvégén szóval mostmár húzhatnának haza!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

JeffDunham
Látod ezt kifejezetten hiányolom én is, ugyanis nincs ilyen konkrét oldal. Ki kell számolni játékon belül, vagy a teszt szerveren kipróbálni.

Én úgy szoktam hogy amelyik ágat csináltam, azt elõre kipörgettem a tesztszerveren, és felpróbáltam a modulokat. Lejegyeztem egy papírra, legalább addig, amíg a következõ tesztszerver nem jött. Ez csak egy tipp. De 1 perc alatt ki tudod számolni játékon belül is. Figyelj a felszerelések súlyára, mert sokat befolyásolnak azok is.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ha kifizeti a WG a jogdíjat a mûvész úrnak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Antimat
Hogyhogy, kaptunk Longbow Apache-okat?

cyka blyat

csak azért mert ezekrõl van tervrajz vagy legalább hogy nézett volna ki de WTF E 100 az mi olyan sehol nincs
Csak azért nem kerül be mert német SerB szerint orra esett volna akkora löveggel. Mondjuk ha ruszkik csinálják lehet de a németek megoldották volna lásd jagdpanther ,jagdtiger
Igen azt

JeffDunham
Próbáld meg itt.

Vagy itt.

Bár ha konkretizálnád a kérdést lehet könnyebben kapnál választ. Azt akarod megnézni hogy bizonyos modulok felrakhatók-e nagy lánc vagy rugók nélkül?

Melyik az az oldal ahol meg tudom nézni hogy mit tudok feltenni elösször a tankra?

Hát az alsókból pár darab most van az országban. 😊
Ezek a World of Helicopterbe jönnek

És ezek mikor jönnek?

Hát hogy egymást lõjék az OP TD-k

serbnek mond 😄
nincs még elég OP TD az X-esek között??? mi a francnak kellenének ezek még oda?
Ezzel a lelkem törted ezer felé <#rinya>

sosem!
Ezek mikor jönnek?
[/url][/img]

Engem halálra szívat az a tank, állandóan tier IX-be megyek vele. Már alig várom, hogy végre lerakhassam a fenébe. Tegnap is 8 csatából 7 volt kilences. Totál szar vele a statisztikám ez miatt.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Sok tankról elmondható általában, hogy a saját tierjében nagyon jó, 2 tierrel fentebb viszont nagyon gyenge. Nos a Chi-Ri szerintem a legjobb példa arra, hogy saját tierjében pusztító OP tank, 2 tierrel fentebb viszont semmit nem ér.
A legutálatosabb pályám El Halluf, de hihetetlen mennyire jó köröket lehet rajta menni csak azzal, hogy végig kempel az ember és mikor már csak kevés tank van az ellennél egyszerûen körbemegy és levadássza õket. Namost a Chi-Rinél jobb tankot erre nem igazán lehet találni szerintem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jól kezdõdik a nap. :-)

popey8
Ez a játék bakker...

15:1-re nyerünk 5 perc alatt. Centurionnal T10-ben hármat tudtam lõni, ebbõl egy sem sebzett. Inkább egy vereség 2k sebzéssel, mint egy ilyen<#falbav>

Lunki88
A "ghost shell" jelenséggel kapcsolatban találtam ezt a videót. Azért ez durva hogy egy egész tár elmegy a semmibe...