World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Si vis pacem, para bellum!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Si vis pacem, para bellum!
Persze 240mm pennel, már nem gond átlõni bárhol (pl t34-el)
cyka blyat
Nehéz ezzel játszani.....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

katt ide
Si vis pacem, para bellum.
Mindezt csak azért írom, mert itt sokan írják, hogy persze, az egylövésnyi hp-val rendelkezõ ellenfeleket védi a program. Persze lehet, de akkor minket is véd (vagy nevezzük egyszerûen randomnak?). Én magamon is észrevettem már nem egyszer ezt a jelenséget, de persze sokkal többször van az, hogy egy lövés vagyok, és meg is halok, ha valaki rám lõ egyet.
cyka blyat
Roger6: a két arty lehetett szakaszban csak gondolom rossz a wotreplays.com feldolgozása.
mobil, jó camo, szo-szo armor, jó ROF és pen
a másik:
RUSH, front line TD.
Kéne egy olyan TD SOR (nem érdekel a t10-es darab, az egész sor egyben érdekel) ami mobil, jó camo, szo-szo armor, jó ROF és pen. Jól sejtem, hogy ez a francia?
Illetve a másik kérdésem az, hogy ha nem akarok TD-vel kempelni akkor a britekkel érdemes foglalkozni?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nekem egy kezdõ kérdésem lenne, belõttem mikrofont, valami tesztben hallom is magam, de ez hogy mûködik? Csak akivel privát csatornám van, az hall, vagy pl randomban mindenki, vagy hogy?
😊