World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy ám. Távolról a páncélja is jóval hatékonyabb. Egyébként az ágyúval egyetértek, én csak T34-en tapasztalom, de közel sem olyan pontos, mint ahogy papíron áll. Inkább egy D25-T-re emlékeztet.
Távolról csipegetve? Viszont ez a löveg szerintem az, ami sokkal rosszabb a valóságban, mint papíron. Rengeteg homályt lehet vele lõni, még közelrõl is...

Hiszed vagy sem de a T28-al qrva jó játszani.

Si vis pacem, para bellum!

Álcára.
Azt nekem narancs szinnel jelzi... Tehat akar be is utheti.
Jól gondolod. A T28/95 családból (Protot is ideértve) aránytalanul gyenge tank, magasan a legszenvedõsebb. Szvsz vagy meg kellene kapnia a T95 frontját (ha már elvileg ugyanaz a tank, csak nem duplalánccal) vagy meg kellene kapnia a T95/T30 lövegét (ha már az ISUnak jár, ami ehhez képest rakéta). A páncéljára valóban nem lehet építeni, de akkor mire? MErt sebessége sincs. A T-95 nem szenvedés, azzal már lehet csatát eldönteni,a T28-cal nem sikerlült.

Én amin csodállkoztam az az E75... eddig úgy tudtam hogy 200 pennel lehet minimum átlõni a kupolát, erre szaros 175 pennel átlövöm... nerfelve lett vagy mi a lófasz?
Mekkora szopas lehet a t28-al jatszani... Még a kv1s lobaszo lovegevel is be lehet loni a kupolajat neha olyan tavolsagokrol hogy csak pislogok. Gold sem kell hozza.
Nekem is beadja mindig fv-vel szóval ne tolass ki elé.....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ez a T-34-2 tényleg ekkora egy kib*szott retardmágnes? Eddig 18 csata, 27% win rate. Nekem is össze kéne szoknom a tankkal, de elég nehézkes így, hogy a harmadik percben már rendszeresen 7:1-re vezet az ellenfél.
Há de kétszer egymás után. Csak pislogtam, hogy ez mi.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Lucky shoot? Nekem az ilyen lövések mindig lófaszt se érnek 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Édes faszom... Repeszpáncélos E-100-nak kitolom a seggét, hogy a köténnyel felvegyem az FV TD lövését és így is 700-at csap belém. Mintha AP-vel átütött volna egy másik TD-ben. Nem OP, ugyan...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Kishawer
Ennyi!<#vigyor5><#papakacsint>

Si vis pacem, para bellum.

Roger6
"HA" - eddig olvastam. <#mf1> Nincs HA. Balfékek voltak, lezúzta õket, pont.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hát ha nem egyesével mentek volna az elején meg a társad nem segít be egy kicsit akkor annyi neked.Elkúrták.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Kishawer
Volt benne mázli is😊

Jó lenne az a T95 ha legalább annyival menne mint a T28.

Si vis pacem, para bellum!

pointer4
Lehet mert sok béna is6 játékossal találkozol. Jobb tank mint az is6, pattog mint a veszett fene, és ha a 175mm nem elég, arannyal belõ. Neki futja rá, prémium tank. Jó a rof-ja, és igyazán közelharcra való.
Persze 240mm pennel, már nem gond átlõni bárhol (pl t34-el)
Lehet hogy te így vagy vele, de a játékosok többsége sehogy nem tudja átlõni az IS6-ot. Ha kissé beforgatva is állok vele, még gold-al is sorozatban pattognak róla. Nem ritka a csata után a 4-5 ezer körüli lehetséges sebzés. Szóval sok pattan. Például T34 persze vörös játékos goldammoval lõtt és semmi. Csak annyit ért el, hogy folyton bemondta neki a játék : ricochet!

Antimat
Persze, egyértelmû, nem azt mondom, hogy nem az õ bénázása volt, de nálam pl. elõfordult már, hogy obj 268 pattant a PzIV WFT-mrõl, pedig ahhoz már nagy mák kell.

cyka blyat

<#mf1>

Nehéz ezzel játszani.....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Igen, de nem véletlenül próbáltam srégen állni, várható volt a gold tõle. Gondolom csak eleresztette vaktában és a tornyot érte.

Kishawer
Itt egy kis segédlet a lõszerekrõl és használatukról:
katt ide

Antimat
Te is vagy háromszor meghalhattál volna a végén, nekem van fenn egy mod, a KV-5 halála elõtt, amikor eltalált, a mod szerint egy golddal lõtt, átütõ, 0 sebzéses találatot éltél túl.
Mindezt csak azért írom, mert itt sokan írják, hogy persze, az egylövésnyi hp-val rendelkezõ ellenfeleket védi a program. Persze lehet, de akkor minket is véd (vagy nevezzük egyszerûen randomnak?). Én magamon is észrevettem már nem egyszer ezt a jelenséget, de persze sokkal többször van az, hogy egy lövés vagyok, és meg is halok, ha valaki rám lõ egyet.

cyka blyat

Az elsõ a francia a másodikra az orosz új ág.

Roger6: a két arty lehetett szakaszban csak gondolom rossz a wotreplays.com feldolgozása.

Kipróbáltam, ismerem mindent, csak kíváncsi vagyok mások véleményére is.
Felmész a teszt szerverre és kipróbálod mindegyik nemzetet.

Lehet félre érthetõ voltam. 2 TD soron gondolkozom egyszerre. Ahol az egyik legyen:

mobil, jó camo, szo-szo armor, jó ROF és pen

a másik:

RUSH, front line TD.
ez az Obj. 263 végû

Lenne 2 kérdésem.

Kéne egy olyan TD SOR (nem érdekel a t10-es darab, az egész sor egyben érdekel) ami mobil, jó camo, szo-szo armor, jó ROF és pen. Jól sejtem, hogy ez a francia?

Illetve a másik kérdésem az, hogy ha nem akarok TD-vel kempelni akkor a britekkel érdemes foglalkozni?
Roger6
És a ZsolexX nevû játékos kivel volt szakaszban?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Egy jó játékossal elég jól lehozható egy meccs.

Példa

Roger6
😊 Ok, így érthetõ.

En mostanaban a kv1s-t meg az IS-t huztam azzal meg eleg keservesen ment az is6.
patchaou
Annak idején Én ugyanígy voltam a Type-59-el. Aztán mégiscsak szétcseszerintették. Szerencsére az IS-6 miatt nem megy akkora sírás. Kár lenne ha az egyetlen jó dolgot elvennék tõle.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Roger6
Hát én semmilyen visszatartó erõt nem érzek egy IS-6-tól, és a páncélzata sem okoz különösebb gondot. Nem nagyképûnek szeretnék tûnni, elnézést érte.

patchaou
Kerítést bontani tökéletes lesz.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Csak éppen a tornyát lehet szembõl simán beütni 😊

Gusztustalan egy pancelzata van az is6-nak. Igazabol ennek koszonhetok az ilyen korok.
Amúgy mi értelme lesz géppuskákat használni a toronytetejérõl? Mert olvastam hogy azt is megoldják a készítõk...
28000 csatás sárga CW-zó parancsnokhelyettes prémtank hegyekkel az accountján 571-es átlagsebzéssel 8-as csatában Rhm.-B.Wt.-vel szórta az aranyat.Nem elég az átütés alaplõszerrel?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

patchaou
Században, csapatban és talán szakaszban is, de randomban nem hiszem. Mondjuk nálam le van tiltva a játékbeli hangüzenet.

Jah az kimaradt, hogy az also lemeze olyan mint az E75-Tiger2-é, boldog boldogtalan 80 fokból átlövi.

Nagyjából semmire se jó, régóta megvan, mentem vele 250 kört, és sikerült 43% winratet összerakni. Alig van jármûvem 50% alatt...Biztos van trükkje, én nem jöttem rá mi az.
Nekem egy kezdõ kérdésem lenne, belõttem mikrofont, valami tesztben hallom is magam, de ez hogy mûködik? Csak akivel privát csatornám van, az hall, vagy pl randomban mindenki, vagy hogy?

GabeE3e
Ez nagyon beteg<#nevetes2>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

patchaou
Többnyire lõni szoktak vele ellenséges tankokra.

Elárulná valaki hogy ez az e5 mire jó?? Találkoztam FosTalival Murovankán, õ is e5-el tolta, neki jó statja van, tehát biztos nem rossz tank ha használja. De hogy nincs se páncélja, se sebzése se pedig páncélatütése ez eléggé lelohasztó. Az a parancsnoki kupola ami 2x akkora mint maga a torony teljesen megöli a tank karakterisztikájat. Tehát mire jó ez a szar?
ximix
Smafu én közben májkrémes kenyeret is megkentem 😊

LeoSpotTerminator😊

JeffDunham
Életem leghosszabb ugratása. <#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ