banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    1. Maradjunk abban, hogy a WG esetében. Az egy játék újraírása elég jól bevált pl. a WoW-nál, ahol már lassan egy kezemen nem tudom megszámolni hányadik, minimális változtatásokat tartalmazó kiegészítőt, DLC-t adják ki, és a mai napig a történelem legsikeresebb MMO-ja.

2. Az újabbakkal igen, a 9.1, 9.2, 9.3-mal. De nem a 9.0-val. Legalábbis még senkit nem láttam, aki azt mondta volna, hogy a 9.0 dobott az FPS-én, se itt, se hivatalos fórumon, az ellenkezőjét állítót viszont meg se tudnám számolni hányat.

3. És akkor mi alapján vonunk le következtetéseket? Hasraütéssel? Amíg neked és nekem nincs hozzáférésünk a WG hajszál pontos, és abszolút hiteles (tehát nem az, amit időnként közzétesznek) játékosszám-görbéihez, addig szerintem maradnak a fórumok, mint a játékoselégedettség, és ebből egyenes ágon következő játékosszám legreálisabb tükrözői. Egyébként meg sóhaj. Elmondtam párszor, nem az érdekli a csendes többséget, hogy hány magot használ a játék, hanem hogy akadozik, vagy nem akadozik az a vacak, amit a monitoron bámul.

Processzormagon, de egyébként ez most beugratós kérdés? Nem vagyok informatikus, de ennyit még én is tudok. Azt, hogy a játék nem egy magra terheli az összes prociigényes számítást, hanem elosztja a terhelést 2 (vagy több) mag között. Mert a jelenlegi állás szerint azok, akiknek kevesebb magos, de magonként magasabb órajelen dolgozó proci van a gépében (mint pl. én) előnyös helyzetben vannak azokkal szemben, akiknek teszem azt 6 magos, de magonként csak 1,8 GHz-en dolgozó masina dorombol a gépházában. És ez ez utóbbiaknak nem tetszik, amit meg is tudok érteni. Én is morcos lennék, ha súlyos pénzekért vennék egy sokmagos procit, hogy aztán holmi WoT-ok akadozzanak rajta, mert a fejlesztő úgy gondolta, hogy nem többmagos támogatással járó engine alá fejleszti a játékát.