World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No, csapassuk a tankokat, mert még a végén lemarad a jó kis ingyé' prém <#idiota>#idiota>(órák óta nem mentem egy kört se)
Si vis pacem, para bellum.
Mivel jó terjedelmes lesz, majd több nekifutásra lesz teljes, de hogy ne tartson örökké, mindig publikáljuk az elkészült részeket.
Itt olvashatjátok az elsõt:
http://vteps.hu/index.php/igy-cw-zunk-mi
Si vis pacem, para bellum.
http://ftr.wot-news.com/2014/04/05/no-more-bonus-codes-from-stream/
eberdj mar fel "kisfiam" .. ehhe.. szanalom.. aztan elmenjel szavazni! 😄
WoT: Nishizumi77
De mindegy, nem szeretném pont neked intézni ezeket a dolgokat, te jó arc vagy, úgyhogy befejeztem.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Erre az alakra, akivel egy rossz szót itt nem váltottunk, mit írjak rá? Miért kaptam ezt? Teljesen barátságosan írtam, ja és még valami buzi szmájlit hozzátesz a végén. De nem baj, minuszoljon csak, ha neki ez öröm. Gondolom ez a legnagyobb vígsága az életben.
viszek saját tollat is....
mert ezek képesek rá, hogy radírozható tollakat tesznek ki 😄
Ha élõben, a szemembe mond ilyet, belelépek a szájába, de ha egy jó barátom, akkor meghívom egy sörre. Viszont egyik se. Ilyenkor nem szokásom felejteni.
Múltkor egy FV3805-t akartam levadászni (szakértõi cím miatt), kilõtt. Kiírta hogy: "majd írd ki az sg fórumra" és én kiírtam hogy elcsesztem.
angelus1991ster.blogspot.hu
(én meg addig grindellhetem a kv 4 lövegét...)
Kopogtatnak az ajtón:
-Jó napot, ön a tánctanár?
-A faszt! Én az illemtanár vagyok.
Amúgy nem kell pluszolni azért, mert pár offtopicos megtalál. Most is megkaptam a további minuszaimat az elõzõ offra és erre is meg fogom kapni. Nagyjából tudom kik ezek az arcok. Az egyik meg nem nevezett egyénnel találkoztam is csata közben ellenfélként. Éppen vesztettek. Ráírtam magyarul(mert felismertem a nevét), hogy na komám, most akkor SAJNOS beszoptátok(gondoltam úgyis felismeri az SG-s nevem). Az volt a válasz erre, hogy a "kurva anyád szopott". Innentõl nem veszem komolyan az ilyen férget. És ez minuszol engem. Hagyjuk inkább...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
este az összeset lenyúlták
T2 Light prémium tank eventnél az Édes gyõzelem küldetés az egyik legkönnyebb. Azthittem a szakasz összes tagjának a top5-ben kell bennt lenni, ehelyett nem kell. Így a szakasztársim 7-8.ik helyen voltak én meg 4-5 és meglett. Remélem 2-3 hónap múlva lesz ilyen event, egy Tetrarch vagy T-127 jó lenne.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?