banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    "Az új feature-k bevételt jelentenek, a meglevő dolgok újraírása meg bevételkiesést." - Ezt hadd cáfoljam meg. Hosszú távú befektetésről még nem hallottál? Mikor új garnitúra gumit veszel a kocsidra, az neked "bevételkiesés", mivel kiadsz érte alsó hangon 40 ruppót, de hosszú távon visszahozza az árát, mivel üzemanyagot takarít meg neked, a kopott szar gumikkal szemben. Na ez a hosszú távú befektetés, amit szerintem minden, üzleti életben mozgó embernek/cégnek ismernie kell, pláne egy akkorának, mint a WG.

" Na az ilyen embereknek szerinted feltűnne az hogy az egyik nap 60fps-el megy a játék a következő peccs után meg 70el?" - Nem, az viszont igen, hogy 50-nel, vagy 25-tel. 9.0-ban nekem is vagy 20-at esett az FPS, az azelőtt átlag 40-50 lement 25-30-ra, és igen, nagyon zavaró volt. Márpedig ahhoz nem kell agysebésznek lenni, hogy az akadozást felismerje az ember.

"Igen? Ki érezte meg?" - Nem tudom te hogy vagy vele, én rendszeresen olvasom a hivatalos, angol nyelvű EU és NA fórumot is. Bizony hatalmas nyígás és lincshangulat volt a 9.0 megjelenése után. Még gazdagapukás paradicsompistáék is ott ütötték az asztalt, és másolgatták be a 24 giga ramos, i7 procis konfigjaikat, mondván ennyit és ennyit romlott a játék teljesítménye. És igen, erre lehet mondani, hogy mindig megy valamiért a hiszti a fórumokon, csak épp nem mindegy, hogy 50 ember 50 különböző okból nyafog, vagy egy, ugyanazon probléma miatt.