A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #325137 Egyetértesz velem vagy sem attól még ezek a dolgok így működnek. Az új feature-k bevételt jelentenek, a meglevő dolgok újraírása meg bevételkiesést. Egyébként az optimalizálást meg ne keverd össze egy teljes alrendszer újraírással mert a 2 dolog nem ugyanaz. Az optimalizálás kb folyamatos dolog, azt nem tudod megkerülni és nem is külön stáb szokta végezni, hanem azok akik az adott funkciót tették a játékba, elvégre ök ismerik legjobban a saját kódjukat.
Az észrevételt meg arra írtam, hogy a WoT játékosok 90%-nak az sem tűnik fel, hogy melyik a tankjának az eleje, vagy éppen, hogy a piros az ellenség és a zöldekre nem kellene rálövöldözni, vagy ha vár pár másodpercet akkor pontosabban tud lőni. Na az ilyen embereknek szerinted feltűnne az hogy az egyik nap 60fps-el megy a játék a következő peccs után meg 70el?
"igenis érezhető mennyiségű játékos hagyta ott a játékot"
Igen? Ki érezte meg? Számokban nincs változás, HD modellek kb a nagy méretük miatt senkinél sincsenek bekapcsolva, már ha egyáltalán be lehet már őket kapcsolni. Azt meg erősen kétlem, hogy az emberek az alacsony fps miatt hagynák abba ezt a szart. Sokkal inkább az unbalanced játékmenet és egy kezdő játékos számára józan ésszel felfoghatatlan spotting system miatt. Szerintem erről statisztikát sem vezet senki, hogy ki miért szállt ki...